•    
  Actuele planetaire posities
  23-mei-2018, 21:26 UT/GMT
  Zon241'32"20n42
  Maan2443'34"5n28
  Mercurius1748'18"15n41
  Venus511'20"25n02
  Mars249'38"21s52
  Jupiter1630'21"r15s35
  Saturnus89'27"r22s18
  Uranus025'45"11n08
  Neptunus1618'26"6s16
  Pluto213'27"r21s33
  Ware Knoop821'56"r18n10
  Cheiron139'52"3n50
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ

Alle prognose horoscopen in een oogopslag

De Kwaliteit van Tijd

Wat zullen de komende dagen en weken brengen en wat het komende jaar? Staat het lot in de sterren beschreven? Een prognosehoroscoop kan helpen om de thematiek van de komende tijd te herkennen. Op die manier bent u beter bestand tegen crisis en moeilijkheden in het leven en kunt u het beste maken van de kansen die zich zullen aandienen.

Als u voorspellingen leest over uw horoscoop, bedenk dan dat u zelf uitmaakt hoe u met de onderwerpen die in een rapport worden besproken omgaat. Uw leeftijd, sekse, economische situatie, opleiding, afkomst, ontwikkelingsniveau, bewustzijn en vele andere factoren dragen bij tot de wijze waarop u de uitdagingen van een periode zult aangaan. De planeten dwingen u niet om iets te doen of te zijn. U hebt een vrije wil en u bepaalt zelf hoe u uw leven leeft.

daily De Persoonlijke dagelijkse horoscoop is de populairste horoscoop van www.astro.com. Hiermee kunt u - elke dag opnieuw - individuele thema's opzoeken, voor vandaag, gisteren en morgen. Ook krijgt u een overzicht van alle transits, inclusief horoscooptekeningen.
Gratis horoscooprapport

liefde Het betaalbare abonnement voor de uitgebreide dagelijkse horoscoop geeft u toegang tot alle transits voor een periode van vijf jaar. Liefdeshoroscoop , voor de individuele planeeturen en de universele constellaties gedurende een bepaalde periode. Een MUST voor elke astrologiefanaat!
Abonnement in de shop

Jaarlijkse horoscoopanalyse De Jaarhoroscoop door Liz Greene laat zien dat elke gebeurtenis in de buitenwereld betekenis heeft en verbinding maakt met een innerlijk thema. Dit rapport is toegespitst op innerlijke transformaties, de ontwikkeling van bewustzijn en de diepere betekenis van uw persoonlijk jaar (12 maanden vanaf de maand die u kiest als beginpunt).
Gratis proefversie Volledige versie in de shop verkrijgbaar

Prognose Het korte prognoserapport door Robert Hand, geeft de betekenis van enkele specifieke, centrale transits die de komende maanden gaan plaatsvinden. De belangrijkste thema's voor de volgende 6 maanden worden steeds opnieuw berekend aan het begin van elke maand.
Gratis horoscooprapport

Perspectieven op lange termijn van Liz Greene Perspectieven op lange termijn biedt inzicht in de langdurige, meer complexe processen van de psyche voor de periode van zes jaar. Dit is een ideale horoscoop voor mensen die bewuster willen kijken naar het proces van zelfontplooiing en vorming.
Volledige versie in de shop verkrijgbaar

Transit-Analyse Wat is de betekenis van de veranderlijkheid van het lot? De Transit-Analyse door Robert Hand, laat licht schijnen op de geheimzinnige duisternis die toekomst heet en toont u welke onderwerpen voor u relevant zullen zijn gedurende de periode van een jaar.
Volledige versie in de shop verkrijgbaar

Partnerhoroscoop De Prognose Horoscoop door Robert Hand, is een toegankelijke horoscoopinterpretatie die astrologische tendensen voor de komende maanden beschrijft inzake liefde, beroep en andere levensgebieden.
Volledige versie in de shop verkrijgbaar

oog De Persoonlijke Horoscoopkalender door Robert Hand, is een bundel van 200 tekstpagina's, met voor elke dag een tekst over een individueel uitwerkende persoonlijke transit. De teksten zijn gelijk aan die van de Persoonlijke Dagelijkse Horoscoop en dus de ideale oplossing voor het geval u geen toegang hebt tot Internet.
Volledige versie in de shop verkrijgbaar

Astro*Intelligence
Mehr anschauen
Horoskop
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst