•    
  Planetpositioner
  18-Jun-2018, 18:33 UT/GMT
  Sol2728'18"23n25
  Måne550'40"11n44
  Merkur120' 9"24n51
  Venus539'30"20n48
  Mars848'58"22s00
  Jupiter143'40"r14s57
  Saturn629'54"r22s25
  Uranus134'52"11n31
  Neptun1629'33"6s13
  Pluto2034'50"r21s39
  Sand Månek.631' 3"18n38
  Chiron218'17"4n08
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Regler for benyttelse af tjenesten
Ingen adgang til atlas via software

Geografisk dataspredning i atlas

Nedenstående kort viser den geografiske spredning blandt de 254,106 byer, der er indeholdt i atlasets database.

Datakilder

De data for byer og zoner, som er indeholdt i denne database, baserer sig for størstepartens vedkommende på en autoriseret kopi af det internationale og amerikanske atlas fra Astro Communications (ACS), San Diego, med tilføjelser og modifikationer ved Astrodienst AG. Alle rettigheder forbeholdt.
Opdatering 2-jan-1998: Vi har nu splittet det tidligere Sovjetunionen, Tjekkoslovakiet og Jugoslavien op i nye stater. Det er stadig muligt at målrette sin søgning i de gamle statsområder ved at benytte de tidligere landekoder, henholdsvis USSR, CS og YU. Resultatet af en sådan søgning vil dog altid fremgå med den nye landekode, som følger de almindelige ISO standard 3166 koder på to bogstaver. Hvor disse måtte kollidere med statslige forkortelser i USA eller Canada, benytter vi koder med tre bogstaver.

ACS's data kan købes:

Som trykte bøger The American Atlas, Expanded 5th Edition, ACS Publications, 1990. ISBN 0-935127-38-0 $39.95, og The International Atlas, Revised 5th Edition, ACS Publications, 1999, ISBN 0-935127-69-0 $39.95.

ACS Publications udgiver også en softwareudgave af sine to bøger, som kan benyttes som et selvstændigt program. Desuden har mange andre populære astrologiprogrammer direkte adgang til ACS Atlas-databasen. PC-atlaset i fuld version kan erhverves til alle versioner af Windows for kun $195.

For yderligere oplysninger eller afgivelse af bestilling kontakt ACS: Astro Communications Services, Inc., 5521 Ruffin Rd., San Diego, CA 92123. FAX: 858/492-9917, TLF: 858/492-9919, eller E-mail.

Regler for benyttelse af tjenesten

Astrodienst-serveren udgør en opslagskilde med henblik på astrologers private benyttelse. Det er ikke tilladt at opbygge en kommerciel tjeneste baseret på denne servers kilder eller systematisk at uddrage oplysninger fra denne server med henblik på overtagelse af data.

Hvis vores system afslører et umådeholdent stort antal søgninger fra den samme kilde inden for en bestemt periode, vil det automatisk nægte yderligere adgang.

Ingen adgang til atlas via software

Astrodienst-serveren er beregnet på at blive brugt af enkeltpersoner, der benytter en Internet-browser som f.eks. Netscape interaktivt til at skabe forbindelse til vores server og aflevere deres forespørgsler manuelt. Automatisk adgang ved hjælp af forespørgselsskabende software accepteres ikke og vil blive betragtet som ulovlig. Skulle vi afsløre, at der ankommer automatiske forespørgsler fra en eller anden forbindelse, vil vi blokere for de Internet adressegrupper, som udgør kilden til disse forespørgsler. Vi har tidligere været nødt til at gøre dette i flere tilfælde, hovedsagelig fra Rusland.

Når der benyttes søgestrenge på kun fire eller endnu færre bogstaver, vil den efterfølgende liste over byer vise alle længde- og breddegrader med minutværdier 'xx'. Dette er en forebyggende foranstaltning for at hindre forsøg på at uddrage alle oplysninger i databasen ved hjælp af systematiske, korte forespørgsler. Når man klikker på sådan et link til en by, vil man se siden med tidszonen med de helt præcise koordinatværdier.

Nogle udviklere af astrologisk software kunne have planer om at indbygge en automatisk adgang til denne server i deres programmer. Det ville give dem mulighed for at tilbyde fuldstændige by- og tidszoneoplysninger i deres software uden selv at gøre en indsats, men blot ved at sende et par URL-adresser afsted over Internettet. I øjeblikket skal de betale for en autoriseret udgave fra firmaer som ACS, såfremt de ønsker at indbygge disse oplysninger i deres softwareprogrammer.

Som udbyder af denne atlas-service har vi ingen intentioner om at skade forretningen for ACS eller andre, som udbyder by- og tidszonedatabaser til salg. Vi finder det vigtigt, at de kan fortsætte deres forretningsaktiviteter. Derfor nægter vi udviklere af software tilladelse til at skaffe sig automatisk adgang til vores database fra deres eget software.

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - FAQ - Forum - Kontakt - Databeskyttelsespolitik - Brugsbetingelser - Sitemap