•    
  Actuele planetaire posities
  20-maa-2018, 20:15 UT/GMT
  Zon09'55"0n04
  Maan1052'10"10n12
  Mercurius1635'34"9n20
  Venus1712' 3"5n56
  Mars147'56"23s30
  Jupiter230'34"r17s20
  Saturnus829'57"22s17
  Uranus2652'56"9n52
  Neptunus1432'41"6s55
  Pluto211'19"21s28
  Ware Knoop1355'10"r16n39
  Cheiron2824'45"2n31
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren
Persoonlijke Dagelijkse Horoscoop van Dinsdag, 20 maart 2018
voor Al Sharpton [Adb], geboren 3 oktober 1954
***

Onverwachte uitgaven

Werkzaam gedurende vele maanden: Deze transit maakt geestdriftig en optimistisch. Dat is natuurlijk prettig, maar kan wel leiden tot een dwaas en blind vertrouwen, waardoor men onverantwoorde materiële en financiële risico's neemt. Dit aspect maakt in bijna alle mensen een soort gokinstinct wakker. Het is echter moeilijk te voorspellen wat men er precies van kan verwachten. Weet u uw optimisme niet enigszins in te tomen, dan kunt u in de problemen raken voor u het weet. Er hoeft niets speciaals te gebeuren, doch men weet het maar nooit. Wees voorzichtig, vooral wat geldzaken betreft en verwaarloos de details niet.

Ook al neemt u zelf geen enkel risico, dan nog kunt u met onverwachte uitgaven of plotselinge financiële tekorten worden geconfronteerd. U hebt dan bepaalde zaken die u in deze tijd moeilijkheden kunnen bezorgen, over het hoofd gezien.

Hebt u een realistische kijk op dit soort zaken, weet u precies wat u zich wel en niet kunt permitteren - vooral op financieel gebied - dan zal deze transit weinig schade aanrichten. Het tegendeel is waar: misschien komt u zelfs in de gelegenheid uw voordeel met een bepaalde situatie te doen. U dient wel heel goed te bekijken of de kans inderdaad reëel is. Kent u uw eigen grenzen niet, dan kunt u voor bijzonder onaangename verrassingen komen te staan.

U kunt in opstand komen tegen de heersende orde: dan keert u zich tegen de geldende opvattingen en meet u zich een eigen waardeoordeel en levensstijl aan, die volkomen verschilt van uw vroegere houding. Uw vrienden en de mensen met wie u dagelijks verkeert, zijn het daar misschien absoluut niet mee eens. Hier is echter geen sprake van de heftige opstandigheid, het is alleen maar dat uw kijk op het leven niet meer dezelfde is als die van uw omgeving. U wenst zichzelf te bevrijden van de bekrompenheid die u zo opvalt in anderen.

Voor vandaag geselecteerde transit:
Uranus vierkant Jupiter,  ,
werkende periode midden mei 2017 tot begin april 2018
Adverteren
Andere transits die zich vandaag voordoen, voor abonnees 
Maan oppositie Mercurius, exact op 07:08 (L)
Maan sextiel Ascendant, exact op 07:19 (L)
Maan oppositie Saturnus, exact op 11:50 (L)
Maan sextiel Midhemel, exact op 20:28 (L)
Belangrijke langdurige invloeden, voor abonnees 
"Heroriëntering" (Uranus vierkant Uranus) (L)
"Beperkt geluk" (Saturnus sextiel Saturnus) (L)
"Constructieve veranderingen" (Uranus driehoek Pluto) (L)
"Emotionele kwetsbaarheid" (Chiron vierkant Maan) (L)
"De menselijke maat" (Jupiter sextiel Chiron) (L)
"Sierlijk en smaakvol" (Jupiter conjunct Venus) (L)
"Beroep en sociale status" (Zon in 10e Huis) (L)
Geboortekaart met transits bekijken

Creër een gratis gebruikersprofiel

U gebruikt www.astro.com nu met een gastprofiel. Het kost slechts een paar muisklikken om een gratis gebruikersprofiel aan te maken.

De voordelen:

 • Horoscoopgegevens worden veilig opgeslagen.
 • U hebt toegang tot uw horoscoopdata vanaf elke computer of smartphone.
 • U kunt zo van maar liefst 100 personen de geboortegegevens opslaan.
 • Extra hoge veiligheid is mogelijk.

Registreer nu meteen uw gebruikersprofiel.

 • Planetenuren  voor Dinsdag, dag van Mars, voor abonnees 
Kloktijden zijn vermeld in de tijdzone van Brooklyn (Kings County), New York. Tijdszone t.a.v. huidige middaguur: 4h west, d.w.z. twaalf uur is 4h later dan wereldtijd (UT). De 'vandaag' datum heeft betrekking op de dag die op deze plaats geldt. De huidige instelling voor te gebruiken plaatsen is 'gebruik geboorteplaats van iedere persoon'. Wijzig verblijfplaats
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst