•    
  Actuele planetaire posities
  24-mei-2018, 18:21 UT/GMT
  Zon331'47"20n51
  Maan622'47"1n25
  Mercurius1928'23"16n16
  Venus613'40"25n01
  Mars37'22"21s50
  Jupiter1624'12"r15s33
  Saturnus86'41"r22s18
  Uranus028'23"11n09
  Neptunus1619'10"6s16
  Pluto212'42"r21s33
  Ware Knoop818'18"r18n11
  Cheiron141'40"3n51
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren
Persoonlijke Dagelijkse Horoscoop van Donderdag, 24 mei 2018
voor Stephen H. Fagan [Adb], geboren 10 augustus 1941

Informatie over de Persoonlijke Dagelijkse Horoscoop

In de Persoonlijke Dagelijkse Horoscoop geeft een geselecteerde transit naar uw geboortehoroscoop uw stemming of situatie aan op die dag. Extra belangrijke transits worden aangegeven door *, **, of *** naast de titel. De tekst die de transit beschrijft is voornamelijk ontleend aan ,'Planeten in Transit 'van Robert Hand. (Wat zijn transits?)

Abonnement op de Uitgebreide dagelijkse Horoscoop

De Dagelijkse Horoscoop voor vandaag, gisteren of morgen is gratis, voor iedereen. De interessante aanvullende informatie, bijv. de uitgebreide datum keuze, de transit selectie links, de Liefdeshoroscoop en de planeeturen, is alleen voor abonnees. Hier vind u meer informatie over het abonnement.

Voorlopig is de transit selectie op Donderdagen vrij voor iedereen toegankelijk.

De uitgebreide transit navigatie in de dagelijkse horoscoop gratis op donderdagen

We willen graag alle niet-abonnees de gelegenheid bieden te zien wat de Uitgebreide Dagelijkse Horoscoop heeft te beiden. Daarom zullen de navigatie-opties voor "Andere transits die zich vandaag voordoen" en "Belangrijke langdurige invloeden" voor iedereen gratis toegankelijk zijn op alle donderdagen.

Instellingen

U kunt in uw gebruikersprofiel ("Mijn Astro", "Bekijk/bewerk voorkeuren en abonnementen") de volgende instellingen voor de Dagelijkse Horoscoop aanpassen:
 • Geen afbeelding in de Dagelijkse Horoscoop
 • Geen Liefdeshoroscoop bij de Dagelijkse Horoscoop
 • Geen actieve links in het overzicht van langdurige transits

Persoonlijke Horoscoopkalender

U kunt een handige gedrukte versie van uw Persoonlijke Daghoroscoop, die een heel jaar beslaat, bestellen. Het bevat 365 daghoroscopen in een praktische spiraalbinding en tevens planeettabellen, maanfasen, eclipsen, hints voor vruchtbare dagen en veel meer.

Samenwerking

Werkzaam gedurende meerdere weken: In deze periode kunt u het beste samenwerken met anderen. Op andere tijden hebt u misschien de behoefte gevoeld alleen te zijn om uit te zoeken wie u nu eigenlijk bent en wat u nu eigenlijk wilt. Nu zal u zich de zelfde vragen stellen in relatie tot uw medemens. Om dit te bereiken kunt u zowel in uw beroep als in uw privéleven het beste met anderen samenwerken. Laten uw sociale contacten intensief zijn en bestudeer de mensen met wie u in aanraking komt, want zij reflecteren uzelf. Wat waarheid is voor uw vrienden, is dat over het algemeen evenzeer voor u. Vecht ervoor uzelf te zijn temidden van uw vrienden. Zonder te willen overheersen, moet u hun duidelijk maken wie u eigenlijk bent, zodat u binnen de groep kunt functioneren zonder uw eigen persoonlijkheid geweld aan te doen.

Voor vandaag geselecteerde transit:
Zon in 11e Huis,  11,
werkende periode vanaf 18 mei 2018 tot eind juni 2018
Iedere Donderdag is toegang tot alle onderstaande transits gratis
Adverteren
Andere transits die zich vandaag voordoen
Maan driehoek Saturnus, exact op 02:43 (L)
Maan driehoek Uranus, exact op 06:58 (L)
Maan sextiel Pluto, exact op 14:36 (L)
Maan sextiel Ascendant, exact op 15:18 (L)
Maan sextiel Chiron, exact op 18:17 (L)
Maan sextiel Mercurius, exact op 21:22 (L)
Belangrijke langdurige invloeden     (overzicht)
"Verheven kijk" (Neptunus vierkant Jupiter) (L)
"Volkomen geobsedeerd" (Pluto vierkant Midhemel) (L)
"De juiste stappen" (Jupiter sextiel Venus) (L)
"Een kwesstie van zelfdiscipline" (Jupiter vierkant Zon) (L)
"Genoeg te doen" (Mars in 6e Huis) (L)
"Communicatie op het werk" (Mercurius in 10e Huis) (L)
"Ware zelfopoffering" (Venus in 12e Huis) (L)
Geboortekaart met transits bekijken

Creër een gratis gebruikersprofiel

U gebruikt www.astro.com nu met een gastprofiel. Het kost slechts een paar muisklikken om een gratis gebruikersprofiel aan te maken.

De voordelen:

 • Horoscoopgegevens worden veilig opgeslagen.
 • U hebt toegang tot uw horoscoopdata vanaf elke computer of smartphone.
 • U kunt zo van maar liefst 100 personen de geboortegegevens opslaan.
 • Extra hoge veiligheid is mogelijk.

Registreer nu meteen uw gebruikersprofiel.

Kloktijden zijn vermeld in de tijdzone van Boston MA, Alaska. Tijdszone t.a.v. huidige middaguur: 0h oost, d.w.z. twaalf uur is 0h vroeger dan wereldtijd (UT).
Tijdzone en verblijfplaats
 
Verblijft u in een andere tijdzone dan die waarin u geboren bent? Zo ja, kunt u uw huidige lokatie opgeven als verblijfplaats, zodat de datum en exacte tijd overeenkomen met waar u zich bevindt. Om dit te doen, klik op de 'Wijzig verblijfplaats' link onder aan de pagina van de Daghoroscoop. Dit is NIET erg belangrijk, lees a.u.b. verder!

Minimaal belang van verblijfplaats

Transits zijn alleen afhankelijk van waar u geboren bent (omdat dit uw Ascendant en huizen beinvloedt). Zij zijn NIET afhankelijk van waar u woont.De plaats waar u woont is van geen belang voor welke horoscoopduiding dan ook op deze website.

De enige uitzondering is van minimale invloed. De tijd waarop een transit plaatsvindt is vastgelegd in Wereldtijd (aka Greenwich Tijd). Het is de tijd wanneer een bewegende planeet een bepaalde graad van de zodiak kruist, waar uw geboorteplaneet (of huiscusp) een merkteken heeft achtergelaten. Deze tijd is hetzelfde, vanwaar u dan ook op de wereld zal kijken! Alleen de lokale kloktijd voor dat moment zal verschillen, afhankelijk van de tijdzone waar u woont. De 'verblijfplaats' onder aan de daghoroscoop is gebruikt om te bepalen in welke tijdzone de transit-tijden moeten worden afgedrukt. Als u bekend bent met de tijdzones, kunt u de conversie van de een naar de ander ook uit het hoofd doen, net als u kunt doen wanneer u naar internationale televisieuitzendingen kijkt.

  De 'vandaag' datum heeft betrekking op de dag die op deze plaats geldt. De huidige instelling voor te gebruiken plaatsen is 'gebruik geboorteplaats van iedere persoon'. Wijzig verblijfplaats
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst