•    
  Actuele planetaire posities
  24-maa-2018, 14:24 UT/GMT
  Zon353'37"1n33
  Maan314'42"20n03
  Mercurius1644'42"r9n43
  Venus2150'55"7n48
  Mars355'29"23s33
  Jupiter2251' 5"r17s17
  Saturnus839'32"22s16
  Uranus274'56"9n56
  Neptunus1440'56"6s52
  Pluto214'43"21s27
  Ware Knoop1341'28"r16n43
  Cheiron2838'11"2n36
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren
Persoonlijke Dagelijkse Horoscoop van Zaterdag, 24 maart 2018
voor Wernher von Braun [Adb], geboren 23 maart 1912
***

Onconventioneel en excentriek

Werkzaam gedurende vele maanden: In deze periode streeft u naar groter flexibiliteit en vrijheid in uw vriendschappen, bij uw buren en bij de mensen met wie u dagelijks omgaat. Ieder van hen kan u een kans bieden constructieve veranderingen in uw leven aan te brengen. Deze transit draagt niet zelden een soort elektrisch karakter, zodat de mensen die u tegenkomt, u in een bepaalde stroomversnelling schijnen te brengen. U ontmoet andere mensen dan gewoonlijk en bent u van huis uit wat star, dan kan dit u lichtelijk uit uw doen brengen. Het is echter een aanwijzing dat u, wat betreft de mensen met wie u omgaat, uw horizon dient te verruimen. Wees niet te beperkt in de keuze van uw vrienden: deze nieuwe bekenden kunnen u veel van het leven leren.

Het tempo waarin de veranderingen zich voltrekken, kan dusdanig versnellen dat de mensen u weinig standvastig en zelfs onbetrouwbaar vinden. Maak u niet ongerust: dit is niets anders dan een weerspiegeling van hun eigen behoudzucht.

U kunt plotseling het gevoel krijgen dat mensen met wie u jarenlang bevriend bent geweest, eigenlijk maar beperkt en bekrompen zijn zodat ze u niet langer interesseren. U kunt contact krijgen met lieden die volgens de maatschappij, en zeker volgens uw oude vrienden, excentriek en onconventioneel zijn of als volkomen gek beschouwd worden.

Hebt u binnen uw relaties uw persoonlijkheid weinig doen gelden, dan doet u dit nu wel en dat moet ook. Tracht u uw individualiteit te onderdrukken, dan zal deze zich later toch manifesteren, maar dan op een manier die u niet zo best in de hand kunt houden.

Niet zelden duidt deze transit op een interesse in nieuwe en totaal andere onderwerpen; vooral de technisch wetenschappelijke vallen hieronder en de diverse occulte mogelijkheden. Veel mensen beginnen zich in deze periode voor astrologie te interesseren. Het belangrijkste is echter dat uw persoonlijkheid wordt uitgedaagd zich op creatieve wijze te doen gelden en dat tevens uw relaties nieuw leven wordt ingeblazen.

Voor vandaag geselecteerde transit:
Uranus sextiel Ascendant,  , exact op 00:05   
werkende periode midden mei 2017 tot midden april 2018
Adverteren
Andere transits die zich vandaag voordoen, voor abonnees 
Maan conjunct Pluto, exact op 04:43 (L)
Maan conjunct Ascendant, exact op 04:51 (L)
Maan in 1e Huis, vanaf 04:51  (L)
Maan vierkant Zon, exact op 13:52 (L)
Eerste kwartier van de Maan, exact op 16:35 
Maan driehoek Venus, exact op 18:36 (L)
Maan driehoek Chiron, exact op 23:58 (L)
Belangrijke langdurige invloeden, voor abonnees 
"Als herboren" (Uranus sextiel Pluto) (L)
"Vruchten plukken" (Saturnus sextiel Chiron) (L)
"Verheven kijk" (Neptunus vierkant Jupiter) (L)
"De lucht zuiveren" (Mars in 7e Huis) (L)
"Goed gezelschap" (Venus in 11e Huis) (L)
"Samenwerking" (Zon in 11e Huis) (L)
Geboortekaart met transits bekijken

Creër een gratis gebruikersprofiel

U gebruikt www.astro.com nu met een gastprofiel. Het kost slechts een paar muisklikken om een gratis gebruikersprofiel aan te maken.

De voordelen:

 • Horoscoopgegevens worden veilig opgeslagen.
 • U hebt toegang tot uw horoscoopdata vanaf elke computer of smartphone.
 • U kunt zo van maar liefst 100 personen de geboortegegevens opslaan.
 • Extra hoge veiligheid is mogelijk.

Registreer nu meteen uw gebruikersprofiel.

 • Planetenuren  voor Zaterdag, dag van Saturnus, voor abonnees 
Kloktijden zijn vermeld in de tijdzone van Wyrzysk, Poland. Tijdszone t.a.v. huidige middaguur: 1h oost, d.w.z. twaalf uur is 1h vroeger dan wereldtijd (UT). De 'vandaag' datum heeft betrekking op de dag die op deze plaats geldt. De huidige instelling voor te gebruiken plaatsen is 'gebruik geboorteplaats van iedere persoon'. Wijzig verblijfplaats
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst