•    
  Actuele planetaire posities
  25-feb-2018, 12:36 UT/GMT
  Zon651'13"9s00
  Maan541'51"19n59
  Mercurius1340'44"7s39
  Venus1812'12"5s58
  Mars1811'16"22s35
  Jupiter230'38"17s23
  Saturnus73'12"22s22
  Uranus2546'12"9n27
  Neptunus1339'56"7s16
  Pluto2032' 1"21s30
  Ware Knoop1449'21"16n23
  Cheiron272'31"2n00
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren
Persoonlijke Dagelijkse Horoscoop van Zondag, 25 februari 2018
voor Laurent Broomhead [Adb], geboren 5 februari 1954
***

Een stapje verder

Werkzaam gedurende vele maanden: De kracht van dit moment ligt besloten in uw vermogen hoé de beschikbare kansen het beste te benutten. U staat stevig in uw schoenen, voelt zich energiek, zelfverzekerd, en minder afhankelijk en hulpelos aan anderen overgeleverd dan anders. Dat geeft u nu de gelegenheid luid en duidelijk uw verlangens en behoeften kenbaar te maken, iets wat u anders uit angst of uit onzekerheid niet durft. Toch zijn die behoeften er nu eenmaal, en op dit moment beschikt u over voldoende moed uw schroom te overwinnen en ervoor uit te komen.

Het is daarom een goed moment met anderen over uw gevoelens en wensen te praten. Hebt u momenteel een relatie, praat dan eens met uw partner over uw behoeften, waar u zich anders, om wat voor reden ook, voor schaamt. Als u eens uit uw rol wilt vallen zonder daarbij uw gezicht te verliezen, dan is de tijd daar nu rijp voor. Bent u bereid dat risico te nemen, dan zult u geenszins een gebrek aan begrip ondervinden of worden afgewezen. U kunt zelfs uw partner aanmoedigen om onderwerpen die hij of zij anders niet ter sprake durft te brengen, uit te praten.

Ook in de sport of in de liefde kunt u vandaag eens iets nieuws uitproberen, of iets verder gaan dan u gewend bent. Als u inziet dat uw remmingen en angsten ongegrond waren, dan kan deze positieve ervaring de beleving van uw lichaam versterken.

Bovendien is deze tijd geschikt voor het ondergaan van een operatie, acupunctuur, een tandheelkundige of anderssoortige behandeling, of daar een begin mee te maken. De kracht van deze tijd is bijzonder heilzaam voor alle therapeutische behandelingen en fysieke uitdagingen.

Voor vandaag geselecteerde transit:
Chiron driehoek Mars,  ,
werkende periode midden april 2017 tot begin januari 2019
Adverteren
Andere transits die zich vandaag voordoen, voor abonnees 
Maan driehoek Mercurius, exact op 04:04 (L)
Maan in 8e Huis, vanaf 10:24  (L)
Maan driehoek Maan, exact op 11:39 (L)
Maan driehoek Saturnus, exact op 18:27 (L)
Belangrijke langdurige invloeden, voor abonnees 
"Hogere dimensies" (Uranus oppositie Neptunus) (L)
"Creatieve omwenteling" (Pluto oppositie Uranus) (L)
"In de houdklem" (Jupiter vierkant Pluto) (L)
"Een krankzinnig tempo" (Mercurius in 3e Huis) (L)
Geboortekaart met transits bekijken

Creër een gratis gebruikersprofiel

U gebruikt www.astro.com nu met een gastprofiel. Het kost slechts een paar muisklikken om een gratis gebruikersprofiel aan te maken.

De voordelen:

 • Horoscoopgegevens worden veilig opgeslagen.
 • U hebt toegang tot uw horoscoopdata vanaf elke computer of smartphone.
 • U kunt zo van maar liefst 100 personen de geboortegegevens opslaan.
 • Extra hoge veiligheid is mogelijk.

Registreer nu meteen uw gebruikersprofiel.

 • Planetenuren  voor Zondag, dag van de zon, voor abonnees 
Kloktijden zijn vermeld in de tijdzone van ParisFrance. Tijdszone t.a.v. huidige middaguur: 0h oost, d.w.z. twaalf uur is 0h vroeger dan wereldtijd (UT). De 'vandaag' datum heeft betrekking op de dag die op deze plaats geldt. De huidige instelling voor te gebruiken plaatsen is 'gebruik geboorteplaats van iedere persoon'. Wijzig verblijfplaats
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst