•    
  Planetpositioner
  21-Feb-2018, 15:59 UT/GMT
  Sol258'10"10s25
  Måne1138'25"10n19
  Merkur625' 6"10s45
  Venus1323' 0"7s52
  Mars1552'58"22s18
  Jupiter2250'54"17s21
  Saturn644'45"22s23
  Uranus2536'46"9n24
  Neptun1331'13"7s19
  Pluto2025'58"21s31
  Sand Månek.1448'46"r16n23
  Chiron2649'29"1n55
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering
Personligt Dagshoroskop for Onsdag, 21. februar 2018
for François Hollande [Adb], født 12. august 1954
***

Fjender rundt om hvert eneste hjørne

Gældende for mange måneder: I denne periode bør du passe på og holde dig selv i en stram snor - hvis du på nogen måde er en energisk natur. På den ene side har du en stærkt øget vitalitet til din rådighed - viljestyrke og evne til at hævde dig er mere udtalt nu end normalt, og dine fysiske behov vil også røre mere på sig; men på den anden side er der også en tydelig tendens til at bruge denne energi uhensigtsmæssigt eller rette den mod et særlig upassende mål. Helt konkret betyder dette, at selvom du hævder dig på en effektiv måde og lægger stor vægt på at opnå det, du ønsker i øjeblikket, vil du meget vel kunne gå frem på en hensynløs måde over for andre eller frem for alt over for dig selv.

Hvis du søger en form for "erobring", er det meget muligt, at du under denne påvirkning overser arvarselstegnene og går for direkte og pludseligt frem. På den måde vil du meget vel kunne opleve et tydeligt bagslag, som faktisk var fuldkommen unødvendigt. Lad dig derfor ikke forlede af dine aktuelle, meget stærke ønsker og behov til simpelthen at overse andres lette tilbageholdenhed eller afvisning - følgerne kan ellers blive unødigt smertefulde. I denne periode er der også fare for, at du fornemmer konkurrence eller modstand, hvor der ingen er - idet du følger reglen om, at "den der ikke er med mig, er imod mig". Hvis du er alt for følsom og ilter, tager al kritik personligt og reagerer på en fornærmet måde, vil der stå en fjende rundt om hvert eneste hjørne, hver eneste samtale kan udvikle sig til et skænderi, hvor du til slut uden grund og formentlig uden bevidst hensigt sårer andre og sandsynligvis også selv bliver tilsvarende såret. I dit arbejdsliv kan dette forlede dig til at ydmyge dig selv uden grund, hvilket du vil fortryde senere. Hvis du har et fast parforhold, kan der af samme grund opstå nogle grimme situationer med jalousi, som senere viser sig at have været grundløse og formålsløse.

Tydningen ovenfor gælder den transit, der er valgt til i dag:
Chiron kvadrat Mars,  , eksakt 14:34   
aktivperiode begyndelsen af april 2017 indtil begyndelsen af marts 2018
Annoncering
Andre transitter i løbet af dagen, kun for abonnenter 
Måne opposition Saturn, eksakt 02:50 
Måne kvadrat MC, eksakt 07:06 
Måne kvadrat Merkur, eksakt 11:02 
Vigtige langvarige påvirkninger, kun for abonnenter 
"Ved et vendepunkt" (Uranus kvadrat Uranus)
"At rense luften" (Mars i 7. Hus) (L)
"Grupperelationer" (Merkur i 11. Hus) (L)
"Lettere samvær" (Venus i 11. Hus) (L)
"Samarbejde" (Sol i 11. Hus)
Se fødselshoroskop med transitter

Opret en gratis brugerprofil

Du benytter i øjeblikket www.astro.com under en gæsteprofil. Med blot få klik kan du oprette en gratis brugerprofil.

Fordele:

 • Dine horoskopdata bliver sikkert lagret.
 • Du har adgang til dine horoskopdata fra en hvilken som helst computer eller smartphone.
 • Du kan lagre op til 100 fødselsdata.
 • Høj sikkerhedsadgang er mulig.

Opret en registreret brugerprofil nu.

 • Planettimer  for Onsdag, Merkurs dag, kun for abonnenter 
Klokketimer er angivet i den tidszone, der gælder for Rouen, France. Tidszone i dag middag: 1h øst, dvs. middag optræder 1h før middag i universel tid (UT). Datoen 'i dag' refererer til den aktuelle dato på dette sted. Den nuværende indstilling for stedsangivelse er 'benyt fødested for hver enkelt person'. Ændring af referencested
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt