•    
  Planetpositioner
  19-Jun-2018, 04:09 UT/GMT
  Sol2751'13"23n25
  Måne1128' 6"10n01
  Merkur1246' 4"24n47
  Venus67'21"20n41
  Mars851'16"22s01
  Jupiter142' 9"r14s57
  Saturn628'10"r22s25
  Uranus135'46"11n32
  Neptun1629'33"r6s13
  Pluto2034'18"r21s39
  Sand Månek.631'34"18n38
  Chiron218'37"4n08
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Jean Promutico [Adb], født 23 November 1936
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Jeans fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører hende. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Jean med at hjælpe hende til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for hende.

[..] Den næsten overnaturlige evne til at se lige igennem en situation, kan til tider bringe personer i hendes omgangskreds ud af fatning eller gøre dem forlegne, for hun er næsten umulig at føre bag lyset, hvad angår det, der i virkeligheden foregår imellem familiens medlemmer [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Jeans indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

Selv om Jean tilsyneladende lever på jorden på samme måde som andre børn, så føler hun sig i sit hjerte mere hjemme i de højere og mere æteriske verdener. Jean er et meget fantasifuldt barn, som måske aldrig helt vil vænne sig den materielle verdens begrænsninger. Lige som [...]

[..] Den ubevidste grusomhed, som en gruppe børn på en legeplads kan vise, kan for Jean betyde en stor ængstelse og fortvivlelse, hvor andre børn bare opfatter det som livets vilkår. Det er vigtigt, at forældrene på en nænsom måde viser og fortæller Jean om de forskellige grå [...]

Skjulte træk

I kontrast til Jeans lyse og æteriske natur er der et andet, mere primitivt og modsatrettet, træk i hendes psyke. Denne mindre udviklede side kan give hende en meget nødvendig realisme og modstandskraft, hvis den bliver forstået og ansporet til at udvikle sig. Her ligger [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Det er, som om hun har et konstant behov for at få bekræftet, at hun er del af en meget større menneskelig "familie", holdt sammen på et dybt og mystisk plan af fælles behov, frygt, længsler og drømme. Da hun er meget modtagelig for andres smerte, vil hun måske føle sig [...]

[..] Jeans dybe hengivenhed for sin mor må aldrig misbruges, hverken bevidst eller ubevidst, som et middel til at lindre moderens smerte eller til at løse konflikter, hun måtte have i sit ægteskab. Fremfor alt må skyldfølelse aldrig benyttes som middel til at sikre sig Jeans [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - FAQ - Forum - Kontakt - Databeskyttelsespolitik - Brugsbetingelser - Sitemap