•    
  Actuele planetaire posities
  20-mei-2018, 21:50 UT/GMT
  Zon2949'23"20n07
  Maan1329'42"17n12
  Mercurius1217'39"13n40
  Venus137'39"25n03
  Mars146'32"21s56
  Jupiter1651'50"r15s41
  Saturnus818'32"r22s18
  Uranus016'37"11n05
  Neptunus1615'48"6s17
  Pluto215'53"r21s32
  Ware Knoop823'53"18n10
  Cheiron133'30"3n47
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Astrologer 3383 [Adb], geboren op 16 juli 1890
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Weegschaal *Zon in Kreeft *Zon in het Tiende Huis *Maan in Kreeft *Maan in het Tiende Huis *Venus in Maagd *Venus in het Elfde Huis *Mars in Schorpioen *Mars in het Tweede Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: vrouwelijk, geboren op 16 juli 1890 om 11:00 in Mexico City,.

Uw zonneteken is Kreeft. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Weegschaal en uw Maan staat in Kreeft.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een man.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Weegschaal

Met de Ascendant in Weegschaal bent u zo goed als verslingerd aan schoonheid en stijl, ook op seksueel gebied.

Zou er al een nadeel kleven aan deze stand, dan is het wellicht dat u de liefde zo hevig idealiseert dat het voor elke partner moeilijk wordt om, zowel fysiek als emotioneel, aan uw verwachtingen te voldoen. Stel uzelf zo nu en dan wat aardser op, anders legt u de lat te hoog voor een realistische relatie.

In de meeste relaties bent u degene die de ideeën uitvoert, niet zo zeer degene die ze bedenkt. Geeft u uw geliefde echter de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en vermijdt de verleiding te manipuleren om uw zin te krijgen.

Is de relatie in balans, dan kunt u deze subtiel vormen en bijvijlen tot het punt waarop anderen u samen zien als "een prachtig stel".

naar boven

Zon in Kreeft

U stelt uzelf nogal defensief op in relaties maar als u zeer gemotiveerd bent, stort u zich juist in het tegenovergestelde; onbaatzuchtige, soms welhaast zelfontkennende, emotionele verstrengelingen.

Ware betekenisvolle relaties houdt u waarschijnlijk privé, zodat de buitenwereld niet te weten komt wat er werkelijk aan de hand is in uw emotionele bestaan.

De fysieke zorg voor en het welzijn van uw geliefde zijn heel belangrijk voor u. U kunt zo goedgeefs zijn dat het niet leuk meer is.

Met uw Zon in Kreeft zou u een geliefde willen omringen en helemaal inpakken, dus zoek iemand die niet al te onafhankelijk is, iemand die niet geïrriteerd raakt van uw onophoudelijke, subtiele blijken van liefde.

Het is belangrijk dat u emotioneel gezien heel subtiel uw balans bewaart, zodat u zich niet afsluit voor anderen, maar ook niet te toegankelijk bent.

Adverteren
naar boven

Zon in het Tiende Huis

Waarschijnlijk ontmoet u eerder in de werksfeer, dan in puur sociale omstandigheden mensen met wie persoonlijke banden ontstaan.

Terecht of niet, u hebt vermoedelijk de reputatie een goede lover te zijn, want mensen neigen ernaar alleen goede dingen over u te geloven.

Het is verstandig om de doordeweekse nachten voor uzelf en weekenden en vakanties voor de lol met uw geliefde te reserveren, want dan kunt u er helemaal induiken. Anders krijgt u het gevoel dat uw carrière altijd in strijd is met uw liefdesleven en dat gaat ten koste van beide.

naar boven

Maan in Kreeft

U hebt een uiterst vriendelijke inborst en bent altijd bereid te luisteren naar andermans problemen en ellende. In uw jeugd was u wellicht nauw betrokken bij mensen met emotionele problemen, wat een enorme druk heeft gelegd op uw persoonlijke kracht.

U put voldoening uit het troosten en helpen van een verdrietige geliefde. Dat is prima zolang uw partners problemen niet de hele relatie overschaduwen.

Hebt u eenmaal een relatie opgebouwd, dan bloedt die nooit dood, al zal de kwaliteit en aard van uw liefde voortdurend en aanzienlijk wisselen.

naar boven

Maan in het Tiende Huis

Een bepaalde status handhaven in uw sociale connecties is een centraal punt in uw leven, dus uw reputatie als geliefde is heel belangrijk voor u.

U weet een liefdesrelatie nogal eens gunstig in te zetten op een ander gebied, zodat u plezier en baat hebt bij de connectie. Zorg wel dat het vooral om de liefde gaat in de relatie.

De buitenwereld speelt wellicht een grote rol in uw liefdesleven, in de vorm van pijlijke afstand van iemand op wie u uw zinnen hebt gezet, of een nieuwe relatie die zich onverwacht in maatschappelijke sferen voordoet. U kunt dit niet voorkomen, dus ontspan en geniet van wat het lot voor u in petto heeft.

Over het algemeen geeft u de voorkeur aan een toekomstgerichte partner die uw energie en ambities stimuleert.

naar boven

Venus in Maagd

U voelt zich waarschijnlijk het meest op uw gemak bij een vertrouwde geliefde die uw gewoontes en verlangens goed kent. Om optimaal van de liefde te kunnen genieten moet uw partner precies op de hoogte zijn van uw voor- en afkeuren. Laat achterhaalde morele taboes u er niet van weerhouden om uw liefdespotentieel optimaal aan te boren.

Het kan een feest zijn voor u en uw geliefde om uw fantasieën tot in details op te schrijven en uit te wisselen. Dan kan het liefdesspel, op een heel eigen manier, een droom zijn die uitkomt.

naar boven

Venus in het Elfde Huis

U geeft de voorkeur aan een geliefde die fysiek, emotioneel en sociaal goed in elkaar zit, iemand die u vol trots kunt laten kennismaken met uw vrienden.

Uw oordeel is heel precies wat dit betreft, maar u moet wel onderscheid maken tussen de realiteit en dat wat cool of trendy is. Val uw partner niet onnodig lastig met details over kleding, imago en sociale wetten.

Dat is echt heel belangrijk, want u wilt met uw partner een innige, dierbare vriendschap delen en de liefde moet meer inhouden dan iets tijdelijks. Heb daarom geduld en vermijd futiliteiten, dan kunt u een blijvende relatie opbouwen die voor beiden verheffend is.

Adverteren
naar boven

Mars in Schorpioen

U kropt uw verlangens lange tijd op, dus als die eindelijk mogen uitbreken gebeurt dat zeer intensief. Het kan zijn dat uw geliefde niet helemaal beseft wat de aard of omvang van uw behoeftes zijn. Het is verstandig om vooraf uzelf verbaal te uiten, zodat er tussen u en uw geliefde geen onbalans ontstaat.

Vanwege deze nogal dominante, sterke energie hebt u de touwtjes van de fysieke aspecten van de relatie, direct of indirect, vaak in handen. U hebt een partner nodig die openstaat voor seksuele avonturen en die zichzelf durft te verliezen; iemand die uw vorm van seksualiteit kan waarderen.

Het duurt even voor zulke intense communicatie zich ontwikkelt, maar is die eenmaal bereikt, dan zijn de banden diepgaand en sterk en worden ze niet snel verbroken.

naar boven

Mars in het Tweede Huis

Uw liefde uit u bij vookeur op tastbare wijze, niet lichamelijk, maar door uw geliefde te omringen met een scala aan fysieke luxe, cadeautjes en tekenen van genegenheid.

Deze stand geeft uw talent op het gebied van seksuele stimuli aan. Eindeloos veel afwisseling creëert u eenvoudigweg door uw fysieke omgeving te veranderen en deze sensueler en aangenamer te maken.

Negatief gezien bent u fysiek bezitterig naar uw geliefde, met alle problemen die jaloezie met zich meebrengt.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Astrologer 3383 [Adb] (vrouwelijk)
geboortedatum 16 juli 1890 kloktijd: 11:00
in Mexico City, Mexico U.T: 17:36:36
99w09, 19n24 sterrentijd: 06:38:01

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Kreeft 24°03'52 in huis 10 direct
Maan Kreeft 20°47'06 in huis 10 direct
Mercurius Kreeft 16°47'42 in huis 10 direct
Venus Maagd 0°52'55 in huis 11 direct
Mars Schorpioen 28°58'35 in huis 2 direct
Jupiter Waterman 8°59'28 eind van huis 4 retrograde
Saturnus Maagd 1°51'51 in huis 11 direct
Uranus Weegschaal 22°42'25 in huis 1 direct
Neptunus Tweelingen 6°01'35 in huis 8 direct
Pluto Tweelingen 7°25'53 eind van huis 8 direct
Maanskn.(t) Tweelingen 23°43'01 in huis 9 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Weegschaal 8°58'52
2de huis Schorpioen 8°26'43
3de huis Boogschutter 8°32'58
Imum Coeli Steenbok 8°43'59
5de huis Waterman 9°15'03
6de huis Vissen 9°49'24
Descendant Ram 8°58'52
8ste huis Stier 8°26'43
9de huis Tweelingen 8°32'58
Medium Coeli Kreeft 8°43'59
11de huis Leeuw 9°15'03
12de huis Maagd 9°49'24

Majeure aspecten
Zon Conjunct Maan 3°17
Zon Conjunct Mercurius 7°16
Zon Driehoek Mars 4°55
Zon Vierkant Uranus 1°21
Maan Conjunct Mercurius 3°59
Maan Vierkant Uranus 1°55
Mercurius Vierkant Uranus 5°55
Venus Vierkant Mars 1°54
Venus Conjunct Saturnus 0°59
Venus Vierkant Neptunus 5°09
Mars Vierkant Saturnus 2°53
Jupiter Driehoek Neptunus 2°58
Jupiter Driehoek Pluto 1°34
Jupiter Driehoek Ascendant 0°01
Saturnus Vierkant Neptunus 4°10
Saturnus Vierkant Pluto 5°34
Neptunus Conjunct Pluto 1°24
Neptunus Driehoek Ascendant 2°57
Pluto Driehoek Ascendant 1°33
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst