•    
  Planetpositioner
  21-Mar-2018, 13:12 UT/GMT
  Sol052' 1"0n21
  Måne2035'16"12n58
  Merkur1645'55"9n29
  Venus184'31"6n17
  Mars212' 1"23s31
  Jupiter2258'58"r17s19
  Saturn831'51"22s17
  Uranus2655'10"9n53
  Neptun1434'14"6s55
  Pluto211'59"21s27
  Sand Månek.1350'31"r16n40
  Chiron2827'17"2n32
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Tracy Austin [Adb], født 12 December 1962
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Tracys fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører hende. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Tracy med at hjælpe hende til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for hende.

[..] Hendes skolearbejde kan godt være præget af betydelige ujævnheder, og hendes intelligens kommer muligvis ikke til sin ret ved karaktergivning eller eksaminer. Derfor bør en akademisk løbebane aldrig tvinges igennem, men kun opmuntres, hvis hun selv viser lyst til det. Ikke alene [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Tracys indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Hun er en meget romantisk sjæl og har en instinktiv tro på den dybe moral i eventyrene. Hun tror også på absolutte begreber, som f.eks. at sand kærlighed aldrig vakler, at det gode vil sejre over det onde tilsidst, og at verden dybest set er retfærdig og god. Hun er ikke [...]

[..] Vedvarende familieskænderier og uorden vil uundgåeligt have en katastrofal virkning på hendes mentale ligevægt. Hun er simpelthen ude af stand til at vænne sig til en eventuel kronisk stress-tilstand i det hjemlige miljø, og det hjælper ikke at forlange, at hun skal se realiteterne [...]

Skjulte træk

[..] Men da hun samtidig har en så stærk tro på, at alting vil blive godt til sidst, vil hun måske først anerkende en følelse af at blive afvist eller svigtet længe efter, at den er opstået. Hun vil have svært ved at håndtere konflikter, der kræver en mere nuanceret opfattelse [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Frem for alt har Tracy et så stort behov for nære følelsesmæssige tilhørsforhold, at hun altid vil søge den magiske oplevelse af at være fuldstændig ét med dem, hun holder af og behøver. Nu kan ingen naturligvis hele tiden være i følelsesmæssig nærkontakt med et andet menneske, [...]

[..] Moderens villighed til at rejse, se film, læse bøger og deltage i kreative fritidsinteresser sammen med sin datter vil kunne blive en meget spændende del af dette inspirerende og givende forhold. Jo større spændvidde moderens interesser har, jo mere udbytte vil Tracy få [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt