•    
  Planetpositioner
  18-Feb-2018, 11:11 UT/GMT
  Sol2944'34"11s34
  Måne2931'26"3s35
  Merkur030'38"13s06
  Venus922'56"9s24
  Mars1357'44"22s02
  Jupiter2240'49"17s19
  Saturn628'41"22s24
  Uranus2529'23"9n21
  Neptun1324' 3"7s22
  Pluto2020'43"21s31
  Sand Månek.1455'44"r16n21
  Chiron2638'54"1n51
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Februar 2018
for Tracy Austin [Adb], født 12 December 1962
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Da du er tilbøjelig til at stole meget på rationalitet, selvberoenhed og sansernes vidnesbyrd, vil du måske finde nogle af de hændelser, møder og følelser, som du kommer til at opleve i det kommende år, temmelig forvirrende. Det betyder ikke, at der er tale om en "dårlig" eller destruktiv periode, selvom du måske kommer til at føle smerte eller skuffelse. Den skjulte slækkelse af dine grænser, som gennemsyrer din udvikling i denne periode af dit liv, er måske ikke blot ønskværdig, men i sidste instans [...]

Usynlige verdener

Jupiter konjunktion Neptun: Begyndelsen af december 2017 indtil slutningen af august 2018

[..] Du vil sikkert også føle dig mere forstående over for andre, intenst opmærksom på lidelsen i verden omkring dig og tilbøjelig til at engagere dig i et arbejde, som bidrager til den menneskelige velfærd på en eller anden måde. Denne periode kan bibringe dig en form [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Prøv at lade være med at vende ryggen til mulighederne, blot fordi du ikke ønsker at gøre andre vrede eller er bange for at virke selvisk i deres øjne. Så længe du holder hovedet koldt og bevarer en objektiv indstilling, kan du have udbytte af lidt åbenlys [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Konflikter i forholdet til andre

Chiron kvadrat prog. Venus: Begyndelsen af juni 2016 indtil slutningen af december 2020

[..] Der sker en ændring i dine værdinormer lige nu, især i forbindelse med din opfattelse af, hvad der er værdifuldt hos mennesker og i livet. Du kan blive opfordret til at udvikle en mere moden og medfølende holdning over for den menneskelige kompleksitet [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

Ungdommeligt oprør

Jupiter kvadrat Mars: Slutningen af januar 2018 indtil midten af oktober 2018

[..] Denne periode kan vise sig særligt gunstig, hvis du tidligere har haft problemer med at hævde din individualitet på en positiv og tillidsfuld måde. Du føler dig muligvis temmelig speciel og ønsker, at andre skal anerkende dette; og du er sikkert ikke i humør til [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Bekymringer og bange anelser

Chiron kvadrat Merkur: Midten af april 2017 indtil slutningen af december 2019

[..] Hvis du giver kynismen lov til at farve dine tanker, kan du komme til at gøre tingene værre for dig selv ved at fremprovokere skænderier og misforståelser eller udvise en dårlig dømmekraft i forretningsmæssige og økonomiske situationer. Dine vante synspunkter [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Et andet livssyn

Jupiter kvadrat Chiron: Slutningen af november 2018 indtil midten af december 2018

[..] Uanset hvad der hænder for dig nu, må du prøve at indse, at livet ikke er ondsindet. Faktisk er det lige modsat; livet giver dig en mulighed for at blive helbredt. Du vil kunne føle en stor lettelse ved at være i stand til at forbinde de aktuelle omstændigheder med [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

Slørede grænser

Neptun kvadrat Ascendant: Slutningen af marts 2016 indtil midten af januar 2019

[..] Din opfattelse af livet bliver dybere og mere forfinet, og du kan i stigende grad blive opmærksom på de usynlige lag af virkeligheden og på følelser hos andre, som du ikke tidligere har bemærket. Prøv at samarbejde med denne proces samtidig med, at du bevarer fornemmelsen [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt