•    
  Planetpositioner
  22-Maj-2018, 20:45 UT/GMT
  Sol142'13"20n30
  Måne1045'14"10n03
  Merkur1552'12"14n59
  Venus357'44"25n03
  Mars228'17"21s53
  Jupiter1637'41"r15s37
  Saturn812'39"r22s18
  Uranus022'37"11n07
  Neptun1617'34"6s17
  Pluto214'19"r21s32
  Sand Månek.823'57"r18n10
  Chiron137'43"3n49
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Kærlighed

for Tracy Austin [Adb], født 12 December 1962
Tekst af John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Skytten *Solen i Skytten *Solen i 1. hus *Solen i konjunktion med Ascendanten *Månen i Krebsen *Månen i 7. hus *Venus i Skorpionen *Venus i 11. hus *Mars i Løven *Mars i 9. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af "Love Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre væsentlige emner i dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten er udarbejdet ud fra følgende fødselsdata: kvinde, født 12 December 1962 kl. 6:18 i Redondo Beach, California.

Dit soltegn er Skytte. Det er det tegn, Solen står i i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står også i Skytte, og din Måne står i Krebs.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

Nyd dit kærlighedshoroskop!

til top

Ascendanten i Skytten

For dig udgør kærligheden en mulighed for uendelig morskab, munterhed og fornøjelse, som skal tages med gavmild hjælp og veloplagthed.

Det er ikke så meget kærlighedens metode eller teknik, der tænder dig, men mere den simple glæde ved den gensidige udveksling med partneren.

Husk, du har sikkert en langt større udholdenhed end de fleste andre, så du kan uden at vide det komme til at trætte din partner med din overflod af energi. Find ud af, præcist hvad din partner kan lide og ikke kan lide, således at du ikke utilsigtet forvilder dig ind på forbudt territorium.

til top

Solen i Skytten

Det er meget vigtigt for dig at blive personligt engageret i din kæreste. For dig er fysisk sex et udtryk for nærhed og kommunikation, ikke blot tilfredsstillelse af en fysisk appetit, uanset hvor stor denne måtte være. Derfor er du lykkeligst, når du kan dele dine intellektuelle interesser med din partner i et varigt forhold.

Du bør lede efter en partner, som ikke tager sex alt for højtideligt, en der opfatter det venligt frem for som et mål i sig selv. Måske kan du have glæde af en kæreste, som du kan tilbringe meget tid sammen med i arbejde eller leg.

Nøgleordet til din holdning til kærligheden er fællesskab - jo mere tæt, kært, intimt og venligt dit kærlighedsforhold er, desto gladere bliver du.

Annoncering
til top

Solen i 1. hus

Denne placering antyder, at du er en person, som skiller sig ud fra mængden. På grund af denne iøjnefaldende egenskab behøver du ikke at stræbe efter at gøre et stærkere indtryk, når du møder en, der tiltaler dig.

Detaljeret kurmageri er ikke din boldgade. På grund af din ærlighed begynder og slutter dine kærlighedsaffærer ganske pludseligt, eftersom du ikke nærer noget ønske om at fortsætte et forhold, som ikke længere fungerer ordentligt.

Den største fordel ved denne placering er, at den indikerer en stærk og virkningsfuld personlighed. Men du bør bruge denne styrke med omtanke i dine kærlighedsforhold.

til top

Solen i konjunktion med Ascendanten

Eftersom du blev født ved solopgang, er du tydeligvis tidligt ude og får som regel dit valg af foretrukken partner opfyldt, når der er konkurrence om det.

Du har tendens til at dominere et forhold simpelthen i kraft af dit stærke nærvær. Dit talent for at sælge dig selv vil gøre det muligt for dig at få din vilje, men du bør bruge dette talent med respekt, ikke misbruge det. Du har midlerne til enten at være en levende, glødende personlighed eller et vanvittig kedsommeligt bekendtskab, afhængigt af hvor klogt du bruger denne evne.

Når du søger en partner, bør du derfor ikke foretage unødvendige erobringsforsøg; søg i stedet efter en, som giver en ægte mulighed for et kreativt forhold.

til top

Månen i Krebsen

Du har en meget forstående natur, og du er altid villig til at lytte til andres problemer og sorger. Som ung er du muligvis meget engageret i mennesker, som har følelsesmæssige problemer, hvilket kan være en stor belastning for din personlige styrke.

Du kan opnå stor tilfredsstillelse ved at hjælpe og støtte en kæreste, som har det svært, og det er fint, så længe du undlader at lade partnerens problemer fylde hele forholdet.

Når først du har etableret et forhold, vil din kærlighed aldrig dø, selvom kvaliteten og karakteren af den kan svinge betydeligt.

til top

Månen i 7. hus

Du har nemt ved at give af dig selv og er altid rede til at være ven med en, der deler dine interesser.

Du vil muligvis ofte komme til at opleve, at du har den vejledende rolle i et forhold, da din partner måske ikke er helt så sikker på benene og kan have brug for at støtte sig til din klogskab for at klare sig i forholdet. Du bør lede efter en kæreste, som er sensitiv nok til at vide, hvornår vedkommende skal søge dit råd og følge dine forslag.

Selv bør du også vide, både hvornår du ikke skal give råd, og hvornår du skal give dem. Det er din opgave at lære tålmodighed og vedholdenhed.

til top

Venus i Skorpionen

Du er kærlighedsmæssigt meget dyb og instinktpræget, og når du har valgt en person, giver du ikke op, før du får, hvad du ønsker.

Nøglen til din nydelse ligger i virkeligheden i fornøjelsens yderpunkter frem for i dens moderate udgave.

Uanset din metode, så vil din fornøjelse blive størst, hvis seksualiteten antager skikkelse af en kolossal magt, en ustyrlig strøm, som I begge er fanget i. Dette er ideelt for den øjeblikkelige, seksuelle oplevelse, men i hverdagen bør du være meget omhyggelig med, at kontrollen vender tilbage til begge parter, således at den grundlæggende ligeværdighed mellem jer ikke går tabt.

Annoncering
til top

Venus i 11. hus

Du foretrækker en kæreste, som er velkoordineret fysisk, følelsesmæssigt og socialt, en du stolt kan vise frem for dine venner.

På dette felt bør din vurderingsevne dog være uhyre skarp, så du kan skelne sand substans fra det overfladiske eller modebetonede. Undlad at plage din kæreste unødigt med detaljer vedrørende påklædning, ydre fremtoning og social accept.

Dette er særlig vigtigt, fordi du ønsker, at din partner skal være en nær og kær ven, hvis kærlighed vil række længere end til det belejlige eller øjeblikkets nødvendighed. Ved at være tålmodig vedrørende mindre ting kan du derfor cementere et varigt forhold, som vil virke opløftende på jer begge.

til top

Mars i Løven

Din tilgang til kærligheden er meget direkte og venlig, og du kan blive ret frustreret over en kæreste, som kræver en langvarig flirt, før I nærmer jer den fysiske side af kærligheden.

Men når først elskoven er sikret, kan du træffe omfattende forberedelser, især vedrørende overdådige omgivelser og luksuriøst tilbehør.

Du er den varmeste og mest åbne af alle partnere, men du kan have tendens til at gennemløbe ét eller to grundscenarier om og om igen uden helt at være klar over det.

Du er næsten for generøs over for din kæreste, især når det gælder forsyningen af kærlighedsbeviser.

til top

Mars i 9. hus

Du har muligvis udviklet en temmelig eksternaliseret tilgang til seksualiteten, hvor du beslutter dine bevægelser og forventninger på forhånd; derefter afhænger din fysiske tilfredsstillelse af, at parterne hver især spiller deres forudbestemte rolle på den rigtige måde.

Du kan udvikle dig til en kender af særegne, seksuelle roller og have nogle ret velafgrænsede forhold, hvor du kan udfolde en myriade af forskellige former for seksuel kommunikation.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Kærlighed
for Tracy Austin [Adb] (kvinde)
født den 12. december 1962 lokaltid: 6:18
i Redondo Beach, CA (US) U.T.: 14:18
118w23, 33n51 sid. tid: 11:47:40

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Skytte 20°04'48 i hus 1 direkte
Måne Krebs 5°46'47 i hus 7 direkte
Merkur Skytte 29°34'24 i hus 1 direkte
Venus Skorpion 13°48'20 i hus 11 direkte
Mars Løve 23°39'10 i hus 9 direkte
Jupiter Fisk 5°57'27 i hus 3 direkte
Saturn Vandbærer 7°57'53 i hus 2 direkte
Uranus Jomfru 5°18'11 i hus 9 stationær (R)
Neptun Skorpion 14°31'15 i hus 11 direkte
Pluto Jomfru 12°09'39 i hus 9 stationær (R)
Sand Måneknude Løve 0°09'57 i hus 8 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skytte 12°25'49
2.Hus Stenbuk 14°49'53
3.Hus Vandbærer 21°13'09
Imum Coeli Fisk 26°38'23
5.Hus Vædder 26°31'08
6.Hus Tyr 20°57'33
Descendant Tvilling 12°25'49
8.Hus Krebs 14°49'53
9.Hus Løve 21°13'09
Medium Coeli Jomfru 26°38'23
11.Hus Vægt 26°31'08
12.Hus Skorpion 20°57'33

Større aspekter
Sol Trigon Mars 3°34
Sol Kvadrat Pluto 7°55
Sol Konjunktion Ascendant 7°39
Måne Opposition Merkur 6°12
Måne Trigon Jupiter 0°11
Måne Kvinkuns Saturn 2°11
Måne Sekstil Uranus 0°29
Måne Sekstil Pluto 6°23
Merkur Trigon Mars 5°55
Merkur Trigon Uranus 5°44
Venus Kvadrat Saturn 5°50
Venus Konjunktion Neptun 0°43
Venus Sekstil Pluto 1°39
Jupiter Opposition Uranus 0°39
Saturn Kvinkuns Uranus 2°40
Saturn Sekstil Ascendant 4°28
Neptun Sekstil Pluto 2°22
Pluto Kvadrat Ascendant 0°16
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt