•    
  Planetpositioner
  24-Mar-2018, 11:51 UT/GMT
  Sol347'18"1n30
  Måne144'44"19n59
  Merkur1645'57"r9n43
  Venus2143' 3"7n45
  Mars351'53"23s33
  Jupiter2251'23"r17s17
  Saturn839'17"22s16
  Uranus274'35"9n56
  Neptun1440'42"6s52
  Pluto214'38"21s27
  Sand Månek.1341'29"r16n43
  Chiron2837'48"2n36
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Tracy Austin [Adb], født 12 December 1962
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Skytten *Solen i Skytten *Solen i 1. hus *Solen i konjunktion med Ascendanten *Månen i Krebsen *Månen i 7. hus *Venus i Skorpionen *Venus i 11. hus *Mars i Løven *Mars i 9. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Kvinde, født 12 December 1962 kl. 6:18 i Redondo Beach, California.

Dit soltegn er Skytte. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står også i Skytte, og din Måne står i Krebs.

til top

Ascendanten i Skytten

Du er et meget åbent og udadvendt menneske, ganske ligefrem og ærlig; faktisk kan du være så ligefrem, at det nærmer sig det indiskrete. Men mennesker, som bliver såret over dine ligefremme bemærkninger, får det bedre, når de indser, at du faktisk ikke har til hensigt at såre.

Du har masser af energi, og du nyder friheden uhyre meget. Hvis du ikke kan styre dit eget liv så meget, som du ønsker, føler du dig fanget og fastlåst.

Du er sandsynligvis interesseret i sport og udendørsaktiviteter.

til top

Solen i Skytten

Du elsker at more dig og nyder at lege. Du er meget livlig og energisk og har behov for at tilbringe meget tid udendørs for at kunne slippe energien løs. På grund af dit store behov for at føle dig fri kan du have svært ved at finde dig i de begrænsninger, som den voksne verden ønsker at påføre dig.

Du ønsker frihed til at blive venner med hvem som helst, og du tillader ikke andre at diktere, hvad du skal eller ikke skal på dette felt.

Du er meget videbegærlig og ønsker at kende svaret på hvert eneste spørgsmål, der dukker op. Efterhånden som du bliver ældre, vil du blive interesseret i at finde ud af, hvordan universet fungerer i bredeste forstand.

Du er munter og positiv, og andre mennesker vil nyde at omgås dig.

Annoncering
til top

Solen i 1. hus

Du ejer en stærk personlighed, som straks gør indtryk på andre mennesker. Du er viljestærk og energisk. Problemet er, at du måske ikke lader mennesker omkring dig være sig selv. Ikke desto mindre så har de ret til at hævde sig, og du bør give dem muligheden.

Din store selvtillid kan være meget nyttig, blot du kender dine begrænsninger.

Du er fysisk stærk og burde have et godt helbred. Hvis du kan lære at acceptere dine begrænsninger og styre din energi ordentligt, vil du kunne udrette en hel del.

til top

Solen i konjunktion med Ascendanten

Du har en meget stærk personlighed, og når du træder ind i et lokale, vil alle være klar over det. Du ønsker at være leder af gruppen, den som alle aktiviteter kredser om. Selvom du kan være meget charmerende og indtagende, kan din holdning også gøre mennesker meget vrede. Du bør koncentrere dig om at lære dig selv og dine begrænsninger at kende så nøje som muligt.

Du har muligvis problemer med at omgås autoriteter, for selv som barn ønsker du at være din egen boss.

Dit mest positive træk er din grundlæggende ærlighed; du respekterer ægte fortrin hos andre og er villig til at udvikle dine egne.

Mennesker oplever, at du inderst inde er meget godhjertet, og som regel vil de synes om dig. Og din stræben efter ægte succes vil til sidst betyde, at du også vinder deres respekt.

til top

Månen i Krebsen

Da krebsen er det tegn, som er tættest forbundet med Månen, kan du være følelsesmæssigt meget stærk og tryg.

Et tæt samvær med din mor er særlig vigtigt, og du har brug for masser af kærlighed og hengivenhed fra hende såvel som fra andre i din familie. Når du bliver ældre, vil du være vældig god til at give den samme form for støtte til andre og drage omsorg for mennesker i nød.

Følelser er vigtigere for dig end logisk tænkning, som virker kold og kedsommelig.

Du bliver nemt såret af kritik. Dette skyldes ikke, at du er svag eller skrøbelig, men at du er usædvanligt sensitiv over for andre menneskers følelser.

til top

Månen i 7. hus

Du vælger dine personlige venner ud fra, hvordan du reagerer følelsesmæssigt på dem. Hvis ikke mennesker appellerer stærkt til dine følelser og tilbyder følelsesmæssig støtte og tryghed, føler du dig ikke tiltrukket af dem.

Du tiltrækker selv mennesker, hvis følelser er stærke og tæt ved overfladen, for du kan lide at være velunderrettet om dine venners sindstilstand. Grunden til, at du tiltrækker den slags mennesker, er, at de hjælper dig med at forstå dine egne følelser.

Det er sandsynligt, at du vil gifte dig eller danne et tæt parforhold tidligt i livet. Du har brug for sådan et forholds tryghed og følelsesmæssige nærhed.

til top

Venus i Skorpionen

Du har nogle meget intense følelser over for mennesker; enten kan du vældig godt lide dem eller også slet ikke.

Kun dybe forhold giver mening for dig. Du har en smule vanskeligt ved at fortælle en person, at du kan lide ham eller hende, for du er bange for at blive afvist. Du har svært ved at sætte ord på følelserne, fordi de forekommer så komplicerede. Og det forholder sig da også sådan, at ikke alle vil kunne forstå dig og dine følelser, men det bliver du bare nødt til at acceptere.

Annoncering
til top

Venus i 11. hus

Du er et meget selskabeligt anlagt menneske, som virkelig nyder et godt samvær og en fornøjelig stund. Du har det bedst i grupper, og du er en glimrende holdspiller i alle de aktiviteter, du måtte engagere dig i.

Du holder af at være sammen med venner, som er varme og omgængelige.

Uanset hvem dine venner er, vil du sikkert nyde dem. Gennem hele livet vil venskaber være en kilde til glæde og morskab for dig.

til top

Mars i Løven

Du er i besiddelse af stor stolthed, og du elsker at foretage dig ting på eget initiativ. En appelleren til din sans for retfærdighed bringer det bedste frem i dig, og du vil gøre hvad som helst for at bevare disse egenskaber.

Til tider kan du optræde arrogant og dominerende over for andre. Du kan ikke altid være nummer ét, men du har så stort et behov for at være leder, at det kan være svært for dig at acceptere andre i denne rolle.

Du kræver, at andre lader dig være den, du er, så du kan leve dit liv, som du vil.

Sandsynligvis er du i besiddelse af betydelig selvtillid og endda mod, men du er ikke decideret hensynsløs. I bedste fald har du en god forståelse af dig selv, af dine begrænsninger såvel som dine styrker. I virkeligheden kan du måske føle dig ubehageligt tilpas ved dine følelser og svagheder.

til top

Mars i 9. hus

Du er stærkt knyttet til dine egne synspunkter, og hvis du bliver udfordret, vil du kæmpe hårdt for dine meninger. Men det er langt mere sandsynligt, at du vil kæmpe for et ideal end for dig selv. På den ene side kan du være ganske selvretfærdig og snævert fanatisk i dine standpunkter, men du kan også være modig i forsvaret af rettighederne for dem, der trædes under fode.

Du engagerer dig ikke kun mentalt; du handler ud fra det, du tror på. Gør et forsøg på ikke at blive så opslugt af dine egne synspunkter, at du end ikke vil overveje andres.

Når du bliver ældre, vil du muligvis have lyst til at rejse rundt og se lidt af verden, hvilket kan blive en god oplevelse for dig.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Tracy Austin [Adb] (kvinde)
født den 12. december 1962 lokaltid: 6:18
i Redondo Beach, CA (US) U.T.: 14:18
118w23, 33n51 sid. tid: 11:47:40

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Skytte 20°04'48 i hus 1 direkte
Måne Krebs 5°46'47 i hus 7 direkte
Merkur Skytte 29°34'24 i hus 1 direkte
Venus Skorpion 13°48'20 i hus 11 direkte
Mars Løve 23°39'10 i hus 9 direkte
Jupiter Fisk 5°57'27 i hus 3 direkte
Saturn Vandbærer 7°57'53 i hus 2 direkte
Uranus Jomfru 5°18'11 i hus 9 stationær (R)
Neptun Skorpion 14°31'15 i hus 11 direkte
Pluto Jomfru 12°09'39 i hus 9 stationær (R)
Sand Måneknude Løve 0°09'57 i hus 8 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skytte 12°25'49
2.Hus Stenbuk 14°49'53
3.Hus Vandbærer 21°13'09
Imum Coeli Fisk 26°38'23
5.Hus Vædder 26°31'08
6.Hus Tyr 20°57'33
Descendant Tvilling 12°25'49
8.Hus Krebs 14°49'53
9.Hus Løve 21°13'09
Medium Coeli Jomfru 26°38'23
11.Hus Vægt 26°31'08
12.Hus Skorpion 20°57'33

Større aspekter
Sol Trigon Mars 3°34
Sol Kvadrat Pluto 7°55
Sol Konjunktion Ascendant 7°39
Sol Kvadrat Medium Coeli 6°34
Måne Opposition Merkur 6°12
Måne Trigon Jupiter 0°11
Måne Kvinkuns Saturn 2°11
Måne Sekstil Uranus 0°29
Måne Sekstil Pluto 6°23
Merkur Trigon Mars 5°55
Merkur Trigon Uranus 5°44
Merkur Kvadrat Medium Coeli 2°56
Venus Kvadrat Saturn 5°50
Venus Konjunktion Neptun 0°43
Venus Sekstil Pluto 1°39
Jupiter Opposition Uranus 0°39
Saturn Kvinkuns Uranus 2°40
Saturn Sekstil Ascendant 4°28
Neptun Sekstil Pluto 2°22
Pluto Kvadrat Ascendant 0°16
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt