•    
  Actuele planetaire posities
  23-feb-2018, 21:17 UT/GMT
  Zon512'20"9s36
  Maan1219'36"17n38
  Mercurius1035' 0"9s00
  Venus169'29"6s47
  Mars1712'39"22s28
  Jupiter2256'50"17s23
  Saturnus655'30"22s23
  Uranus2542' 8"9n26
  Neptunus1336'13"7s17
  Pluto2029'29"21s30
  Ware Knoop1447'37"16n24
  Cheiron2656'57"1n58
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor LL Cool J. [Adb], geboren op 14 januari 1968
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Maagd Ascendant *Zon in Steenbok *Zon in het Vijfde Huis *Maan in Kreeft *Maan in het Elfde Huis *Venus in Boogschutter *Venus in het Vierde Huis *Mars in Vissen *Mars in het Zesde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Mannelijk, geboren op 14 januari 1968 om 20:46 in Bay Shore, New York.

Je zonneteken is Steenbok. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Maagd en je Maan staat in Kreeft.

naar boven

Maagd Ascendant

Je kunt nogal verlegen zijn en je niet erg weerbaar opstellen naar anderen. Je bent in feite bescheiden, fatsoenlijk en heel sympathiek. Het enige probleem is dat je heel perfectionistisch bent en dat je verlangt dat anderen aan dezelfde eisen voldoen als die jij voor jezelf hebt bepaald. Je wijst heel snel op andermans tekortkomingen, maar je moet leren om je tactischer op te stellen.

Je bent vrij praktisch ingesteld en verspilt niet graag tijd aan inefficiënte planningen. Wanneer je iets maakt, wat voor soort objecten dan ook, laat je zien dat je een onopvallende, maar uitstekende smaak hebt. Je houdt van stijlvolle en praktische zaken.

Je werkt graag aan iets nuttigs en bent in je element als je bij een of ander project wordt betrokken. Deze houding wordt sterker naarmate je ouder wordt.

naar boven

Zon in Steenbok

Je bent veel serieuzer dan de meeste mensen van jouw leeftijd. Aan de ene kant wordt je graag serieus genomen en draag je met plezier verantwoordelijkheid. Aan de andere kant zie je dat andere jongeren minder worden opgezadeld met verantwoordelijkheden, waardoor je hen benijdt.

Je ontwikkelt een vrij droog, uniek gevoel voor humor. Door grappen en grollen laat je zien dat je de serieuze kanten van het leven inziet, maar ook wilt ontsnappen aan het overheersende effect ervan.

Je wilt later belangrijk worden en iets zinnigs bereiken. Iets waarvan iedereen zal erkennen dat jij er een aandeel in hebt. Je bent ambitieus in alles wat je doet en werkt hard om boven het maaiveld uit te steken.

Je bent praktisch en vraagt je altijd af wat de zin van iets is.

Adverteren
naar boven

Zon in het Vijfde Huis

Het belangrijkste voor jou is dat je jezelf kunt zijn. Je hebt er een hekel aan om je aan te moeten passen aan maatstaven die niet de jouwe zijn. Je houdt van competitie en hebt een hoop energie.

Je neemt het leven serieus, maar het is ook een feestelijk spel. Je wilt een succesvolle rol kunnen spelen. Omdat je zo trots bent, word je heel kwaad wanneer iemand je beledigt.

Als je probeert om in elke groep het middelpunt te zijn, kun je in de problemen komen met mensen die ook vechten voor die plaats.

Omdat je zo openhartig en eerlijk bent hebben mensen respect voor je. Mits je over die enigszins kinderachtige opschepperij heengroeit, vinden ze je echt aardig want je bent een hartelijk, affectief mens.

naar boven

Maan in Kreeft

Omdat Kreeft het teken is dat verbonden is met de Maan, sta je emotioneel waarschijnlijk heel sterk in je schoenen. Je bent gevoelig en zorgzaam.

Goed met je moeder overweg kunnen is bijzonder belangrijk voor je en je hebt veel liefde en aandacht nodig van haar, maar ook van de rest van je familie. Zodra je ouder wordt, merk je dat ook jij heel goed dat soort steun aan anderen kunt geven en dat je zorgt voor mensen die dat nodig hebben.

Gevoelens zijn belangrijker voor je dan kil en in jouw ogen saai, logisch denkwerk.

Je wordt gemakkelijk geraakt door kritiek. Niet dat je zwak of kwetsbaar bent, maar je bent echt overgevoelig voor de mening van anderen.

naar boven

Maan in het Elfde Huis

Je hebt een sterke behoefte aan vrienden die je steunen in alles wat je doet en die je een goed gevoel geven over jezelf.

Je stemmingen hebben veel invloed op het verloop van je vriendschappen. Gedraag je niet al te inconsequent en wispelturig naar je vrienden, dat schept verwarring over je gevoel voor hen.

De levensdoelen die je stelt zullen enorm worden beïnvloed door de houding die je in je jeugd hebt aangeleerd. Houd niet te koppig vast aan die overtuigingen want daardoor kun je kansen mislopen wanneer je ouder wordt.

naar boven

Venus in Boogschutter

Je probeert heel eerlijk en oprecht om te gaan met al je vrienden.

Je stelt je meestal heel vriendelijk en toegankelijk op. Je verstopt je gevoelens niet voor anderen en bent een open boek wat emoties betreft. Dat trekt mensen aan dus heb je hoogstwaarschijnlijk een grote vriendenkring. Je houdt echter niet van bezitterige types of mensen die de vriendschap gebruiken om je te claimen.

Je bent dol op de natuur, het buitenleven en natuurlijke thema's in de kunst.

naar boven

Venus in het Vierde Huis

Je houdt van een vertrouwde omgeving die comfortabel, plezierig, elegant en stijlvol is. Later verzamel je wellicht kunst of andere objecten die je huis verfraaien.

Geliefd zijn bij je ouders is voor jou nog belangrijker dan voor anderen. Waarschijnlijk krijg je alle warmte en affectie van hen die je nodig hebt. Verloopt de relatie met een van de twee, of beide ouders, moeizaam, dan word je daardoor psychologisch ook sterker geraakt dan de meeste mensen.

Adverteren
naar boven

Mars in Vissen

Je bent vrij gevoelig en als je niet opgewekt bent, heb je weinig vat op je energie.

Het valt niet mee om voor jezelf op te komen. Je staat toe dat mensen te pas en te onpas misbruik van je maken omdat je nu eenmaal graag iemand helpt. Je twijfelt of het wel okay is om met je eigen plannen voor de dag te komen. Je hebt moeite met dominante types en probeert hen te negeren of stiekem te omzeilen. Met deze laatste neiging moet je heel erg oppassen. Als je probeert achter iemands rug om te handelen zul je geleidelijk aan hun vertrouwen in jou ondermijnen.

Naarmate je ouder en zekerder van jezelf wordt zul je onzelfzuchtig optreden en dingen doen voor anderen zonder veel rekening te houden met jezelf.

Dat wil niet zeggen dat je geen persoonlijk succes bereikt met je specifieke, creatieve talent. Je hebt net zoveel aanleg voor succes als ieder ander, maar leer jezelf minder bescheiden op te stellen.

naar boven

Mars in het Zesde Huis

Je werkt graag hard, zolang je maar je eigen aanpak kunt bepalen. Je hebt vrij veel discipline wat je werkwijze betreft en je werkt niet graag met mensen die dat niet kennen. Heb je respect voor de mensen die boven je staan en hebben die aangetoond dat zij meer weten en jou iets kunnen leren, dan ben je een uitstekende werknemer. Naarmate je ouder wordt, zal je werklust beter uit de verf komen als je eigen baas bent.

Probeer jezelf niet te kritisch op te stellen in samenwerkingsverband, vooral niet als jij de leider bent. Met deze stand is het heel belangrijk dat je je woede leert uiten, anders gaat die ten koste van je gezondheid.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor LL Cool J. [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 14 januari 1968 kloktijd: 20:46
in Bay Shore, NY (US) U.T: 01+46
73w15, 40n44 sterrentijd: 04:27:22

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Steenbok 23°58'18 in huis 5 direct
Maan Kreeft 16°49'22 in huis 11 direct
Mercurius Waterman 4°38'01 in huis 5 direct
Venus Boogschutter 15°49'05 in huis 4 direct
Mars Vissen 4°24'59 in huis 6 direct
Jupiter Maagd 4°56'35 in huis 12 retrograde
Saturnus Ram 6°50'27 in huis 8 direct
Uranus Maagd 29°09'50 in huis 1 retrograde
Neptunus Schorpioen 26°00'38 in huis 3 direct
Pluto Maagd 22°45'12 in huis 1 retrograde
Maanskn.(t) Ram 23°17'03 in huis 8 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Maagd 11°39'24
2de huis Weegschaal 5°58'08
3de huis Schorpioen 5°13'37
Imum Coeli Boogschutter 8°34'25
5de huis Steenbok 12°48'57
6de huis Waterman 14°15'44
Descendant Vissen 11°39'24
8ste huis Ram 5°58'08
9de huis Stier 5°13'37
Medium Coeli Tweelingen 8°34'25
11de huis Kreeft 12°48'57
12de huis Leeuw 14°15'44

Majeure aspecten
Zon Oppositie Maan 7°09
Zon Driehoek Uranus 5°12
Zon Sextiel Neptunus 2°02
Zon Driehoek Pluto 1°13
Maan Inconjunct Venus 1°00
Maan Sextiel Pluto 5°56
Maan Sextiel Ascendant 5°10
Mercurius Inconjunct Jupiter 0°19
Mercurius Sextiel Saturnus 2°12
Mercurius Driehoek Uranus 5°28
Mercurius Driehoek Midhemel 3°56
Venus Vierkant Ascendant 4°10
Mars Oppositie Jupiter 0°32
Mars Vierkant Midhemel 4°09
Jupiter Inconjunct Saturnus 1°54
Jupiter Vierkant Midhemel 3°38
Saturnus Sextiel Midhemel 1°44
Uranus Sextiel Neptunus 3°09
Neptunus Sextiel Pluto 3°15
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst