•    
  Actuele planetaire posities
  19-jan-2018, 02:46 UT/GMT
  Zon2857'56"20s22
  Maan214'22"15s01
  Mercurius112'24"23s29
  Venus118'43"20s54
  Mars2525'22"18s22
  Jupiter1942' 4"16s37
  Saturnus327'42"22s30
  Uranus2441'18"9n02
  Neptunus1222'16"7s45
  Pluto1923'41"21s37
  Ware Knoop1454'14"16n22
  Cheiron2512'42"1n22
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor James Huberty [Adb], geboren op 11 oktober 1942
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via James' geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen James al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Het allerbelangrijkste is echter, dat James zo eerlijk en duidelijk mogelijk geholpen moet worden om te leren omgaan met die aspecten van het leven en van zichzelf, die hij niet kan plaatsen of die "unfair" lijken.

Omdat James de neiging heeft om in een eigen en rijk geschakeerde [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in James' innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Hij kan veel meer hebben dan je zo op het eerste gezicht zou denken, en hij hoeft helemaal niet extra beschermd te worden. Maar in zijn hart is hij een echte romanticus, en hij wil absoluut niets te maken hebben met alles wat gemeen, ruw of oneerlijk is ­ door net te doen [...]

[..] Ook al hebben zijn ouders het erg druk, nooit mogen ze tijd besparen door hem geld te geven voor zijn verjaardag, en dan hopen dat het zo wel in orde is. Iets geven wat ze zelf gemaakt hebben, hoe klein en goedkoop ook, betekent veel meer voor hem. In feite is er maar heel [...]

Verborgen trekjes

[..] Het is mogelijk dat hij plotseling het gevoel krijgt dat alles verkeerd gaat, of dat er iets verschrikkelijks op het punt staat te gebeuren, zonder aanwijsbare reden. Omdat hij er zo vast van overtuigd is dat uiteindelijk alles wel goed zal aflopen, is de kans groot dat [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Omdat hij uiterst subjectief is, en het heel moeilijk vindt om een andere emotionele taal te begrijpen dan die van hem zelf, zorgt hij liever voor vuurwerk dan te lijden onder een gevoel van aan de kant te moeten staan. Ouders die het druk hebben, en onder stress staan, [...]

[..] Conflicten tussen zijn ouders mogen nooit gebruikt worden als excuus om een stokje te steken voor de erg kwetsbare, maar sterke emotionele band tussen vader en zoon. Het is van het grootste belang dat James' vader zijn best doet om te zorgen dat deze emotionele band in stand [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst