•    
  Planetpositioner
  21-Maj-2018, 09:33 UT/GMT
  Sol017'35"20n13
  Måne2023'26"15n41
  Merkur1310'29"14n00
  Venus212'39"25n03
  Mars157' 6"21s56
  Jupiter1648'17"r15s40
  Saturn817' 5"r22s18
  Uranus018' 7"11n05
  Neptun1616'15"6s17
  Pluto215'30"r21s32
  Sand Månek.824' 4"18n10
  Chiron134'34"3n48
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Maj 2018
for Jean Santanbien [Adb], født 12 December 1929
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Da din verden i vidt omfang er befolket af dine egne idealer og fantasifostre, vil du sandsynligvis opleve nogle af de hændelser og indre tilstande, som du bliver udsat for i det kommende år, styrkende såvel som begrænsende. Det betyder ikke, at det nødvendigvis bliver hårdt. Du besidder evnen til at give oplevelserne mening, og dette giver dig mulighed for at fortolke og tage ved lære af det, du møder, på en meget kreativ måde. Men du kan blive konfronteret med nogle sider af den jordiske tilværelse, [...]

Kampen for frihed

Saturn kvadrat Uranus: Slutningen af januar 2018 indtil midten af december 2018

[..] Du er lige nu åben over for mange nye ideer, som kan virke forskruede, excentriske eller i direkte modsætning til det, som dine omgivelser anser for passende eller acceptabelt. Du rummer, ligesom de fleste andre, tilstrækkelig mange konventioner til at føle dig truet [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Nogle af de oplevelser, som mange mennesker har det svært med - ensomhed, indadvendthed, kontakt med de mere destruktive sider af mennesket, trangen til at kæmpe og slås - er ikke så truende for dig, som de kan være for mere overfladiske mennesker. Du er [...]

Følelsesmæssig turbulens

Pluto kvadrat Måne: Begyndelsen af marts 2018 indtil midten af november 2021

[..] Du kan blive opmærksom på nogle tvangsprægede følelser, som kan give dig en fornemmelse af, at der er en form for skæbne på spil i dit liv. Ordet "skæbne" i ordsprogsmæssig forstand - en upersonlig kraft eller energi, som dikterer begivenhedernes forløb - er [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Et åbent hjerte

Jupiter konjunktion Venus: Slutningen af november 2018 indtil midten af december 2018

[..] Situationen kan forekomme særligt behagelig i forbindelse med dine nære omgivelser og i alle dine kontakter med andre mennesker, og du vil sikkert føle en tilfredshed, som kan have unddraget sig dig på andre tidspunkter i tilværelsen. Selvom der er tale om en kortvarig [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

Rollen passer ikke

Jupiter kvadrat MC: Slutningen af november 2018 indtil slutningen af december 2018

[..] I øjeblikket søger du sandsynligvis efter muligheder for at gro, i din offentlige såvel som din private tilværelse, og for at definere nogle nye og mere spændende mål, som kan bibringe dig en følelse af mening. Men måske bør du tænke dig grundigt om, før du forlader [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Ny inspiration

Uranus trigon Merkur: Begyndelsen af maj 2017 indtil begyndelsen af marts 2019

[..] I løbet af denne periode kan du have gavn af at uundersøge nogle måder, hvorpå du kan bruge dine uudfoldede talenter og færdigheder til at skaffe dig nogle materielle goder. Uanset hvad du måtte have troet på tidligere, så vil dit livssyn sandsynligvis ændre sig - men [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Forankring af drømmenes verden

Saturn trigon Neptun: Slutningen af december 2017 indtil begyndelsen af november 2018

[..] Måske vil du opdage, at du er mindre sårbar og idealistisk i dine religiøse og spirituelle længsler, og selvom det kan betyde, at du må opgive bestemte yndede fantasier og forventninger, er du i stand til at gøre dette nu uden at føle dig krænket eller [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

En kamp mod udmattelse

Neptun kvadrat Mars: Begyndelsen af april 2018 indtil slutningen af januar 2021

[..] Der kommer et tidspunkt i hvert eneste menneskes liv, hvor dette at tage stilling eller bevæge sig ind i fremtiden kræver, at man gør det uden andres hjælp, støtte og sympati. Måske har en skjult frygt for ensomhed gjort dig langt mere afhængig, end du var klar [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt