•    
  Actuele planetaire posities
  18-maa-2018, 16:06 UT/GMT
  Zon280'17"0n48
  Maan1134' 4"0n35
  Mercurius1538'16"8n39
  Venus1430'32"4n50
  Mars033'33"23s28
  Jupiter234'53"r17s21
  Saturnus823'49"22s18
  Uranus2646' 8"9n49
  Neptunus1427'51"6s57
  Pluto2059'10"21s28
  Ware Knoop1411'57"r16n34
  Cheiron2816'59"2n28
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Ellen, geboren op 7 december 1959
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Ellen's geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Ellen al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Als zij ouder wordt, kan haar grote fantasie tot uiting komen in de hartstochtelijke belangstelling die zij krijgt voor allerlei hobby's, en voor vakken op school die heel veel ruimte laten voor eigen initiatief en invulling, zoals kunst, geschiedenis, aardrijkskunde en [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Ellen's innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Zij weet niet zo goed om te gaan met voortrekkerij, met machtsstrijd en met emotionele manipulatie, allemaal dingen die zich maar al te vaak in een gezin voordoen, want voor dat soort spelletjes heeft zij geen aanleg. Misschien ziet zij alles wel een beetje te duidelijk [...]

[..] In feite is zij zo bezig met de wereld om haar heen dat haar ouders en de rest van het gezin zich er soms een beetje over kunnen opwinden, want zij heeft net zoveel genegenheid en belangstelling voor vreemden als voor hen. Ouders die in principe bezitterig zijn, of die overbeschermend [...]

Verborgen trekjes

[..] Deze innerlijke tegenstelling kan tot gevolg hebben dat zij iedereen wil "uittesten", om te kijken waar de grens ligt ­ hoewel dit gemakkelijk de indruk wekt, dat het gewoon een poging is om die grens totaal te laten verdwijnen. Zij kan dus van tijd tot tijd heftig in opstand [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Zij reageert direct op pijn en verdriet van anderen, en het is heel goed mogelijk dat zij nog het liefst met jongere broertjes of zusjes omgaat, of met kinderen van haar eigen leeftijd, die om de een of andere reden haar sympathie en begrip nodig hebben. Er kan daarom zelfs [...]

[..] Het is belangrijk, dat Ellen's moeder haar huishoudelijke plichten soms opzij durft zetten om de intellectuele interesses van haar dochter te delen, want zij wil dat juist haar moeder haar stimuleert en inspireert. Het is te hopen, dat Ellen's moeder ook een warme belangstelling [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst