•    
  Actuele planetaire posities
  28-mei-2018, 10:23 UT/GMT
  Zon73' 4"21n29
  Maan2342'17"13s58
  Mercurius2646'14"18n41
  Venus1035'25"24n50
  Mars418'27"21s46
  Jupiter1559' 1"r15s27
  Saturnus754'29"r22s19
  Uranus039'15"11n12
  Neptunus1621'56"6s15
  Pluto2059'22"r21s34
  Ware Knoop745'30"r18n20
  Cheiron148'50"3n54
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Princess of the Netherlands Margarita [Adb], geboren op 13 oktober 1972
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Princess of the Netherlands' geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Princess of the Netherlands al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Ze zijn schadelijk voor het vertrouwen dat Princess of the Netherlands bezig is in het leven te krijgen, en voor haar kansen om het maximum uit haar talenten te halen. Zij heeft oprechtheid, duidelijkheid en redelijkheid van haar omgeving nodig. Zij verdient zo'n benadering

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Princess of the Netherlands' innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Net als een figuur uit een sprookje is zij als vanzelf op zoek naar een wereld waar het Goede, het Ware en het Schone hun licht laten schijnen, en waar het Slechte, het Valse en het Lelijke altijd overwonnen worden. Het is mogelijk dat Princess of the Netherlands bij het [...]

[..] Hoewel haar aangeboren rusteloosheid en het feit dat iets haar gauw verveeld, kunnen maken dat zij gauw genoeg heeft van haar vriendjes en vriendinnetje en van de dingen die zij onder handen heeft, wil dat niet zeggen dat zij van nature ongevoelig is of eelt op haar ziel [...]

Verborgen trekjes

[..] Dat is iets wat hard nodig is, maar men moet wel goed begrijpen waar het precies om gaat, en er komt veel aanmoediging bij kijken. Het gaat hier om al die diep weggestopte, maar sterke instinctieve en emotionele behoeftes die Princess of the Netherlands bij het opgroeien [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Dingen delen met anderen en het samen geestdriftig beleven van leuke dingen zijn van vitaal belang wil zij zich prettig voelen, en onverschilligheid kan zij niet lang verdragen. Omdat zij elke nieuwe ervaring als een avontuur ziet, voelt zij zich al gauw depressief en ellendig [...]

[..] Omdat Princess of the Netherlands haar moeder ervaart als een erg krachtige figuur, is elke vorm van emotionele manipulatie (zoals broeierige stiltes, die bedoeld zijn om het meisje te straffen als zij iets verkeerds heeft gedaan), onnodig bedreigend. Princess of the Netherlands [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst