•    
  Actuele planetaire posities
  17-maa-2018, 19:22 UT/GMT
  Zon278'41"1s08
  Maan013'38"3s19
  Mercurius154'56"8n18
  Venus1326'16"4n24
  Mars03'52"23s27
  Jupiter236'21"r17s22
  Saturnus821'16"22s18
  Uranus2643'27"9n48
  Neptunus1425'56"6s58
  Pluto2058'17"21s28
  Ware Knoop1418'10"r16n32
  Cheiron2813'53"2n26
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Natalia Druyts [Adb], geboren op 3 december 1980
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Tweelingen Ascendant *Zon in Boogschutter *Zon in het Zesde Huis *Maan in Weegschaal *Maan in het Zesde Huis *Venus in Schorpioen *Venus in het Zesde Huis *Mars in Steenbok *Mars in het Achtste Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Vrouwelijk, geboren op 3 december 1980 om 17:00 in Westerlo, Belgium.

Je zonneteken is Boogschutter. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Tweelingen en je Maan staat in Weegschaal.

naar boven

Tweelingen Ascendant

Je bent een heel actief en beweeglijk type. Je wilt mensen ontmoeten, zoveel mogelijk meemaken en ervaringen opdoen.

Je communiceert graag met anderen en hebt er zelfs moeite mee stil te zijn wanneer dat toch echt moet. De kans dat je schrijftalent hebt of dol bent op boeken is groot; alles wat je geest maar bezighoudt spreekt je aan.

Je zult altijd jonger overkomen dan je bent en wat nog belangrijker is, je zult altijd openstaan voor nieuwe ideeën en ervaringen.

naar boven

Zon in Boogschutter

Je bent een flierefluiter en dol op sport en spel. Je bruist en bent energiek. Breng maar veel tijd buitenshuis door om al die energie kwijt te raken. Omdat je een sterke behoefte aan vrijheid hebt kost het je moeite om de beperkingen te accepteren die volwassenen je willen opleggen.

Iedereen heeft volgens jou recht op vrijheid en je laat je niet door anderen de wet voorschrijven.

Je bent heel nieuwsgierig en zoekt een antwoord op elke vraag die je hebt. Naarmate je ouder wordt zul je steeds meer interesse krijgen voor het universum en hoe de wereld en het leven in elkaar steekt, in de breedste zin van het woord.

Je bent opgewekt en positief ingesteld waardoor het voor anderen een feest is als je in de buurt bent.

Adverteren
naar boven

Zon in het Zesde Huis

Je bent een beetje verlegen en blijft het liefst op de achtergrond. Maar, wat je ook aanpakt, je wilt alles heel precies en goed doen. Je stelt zeer hoge eisen en probeert al het werk dat uit je handen komt zo goed als perfect te laten zijn.

Je bent niet goed bestand tegen agressieve mensen. Toch moet je leren om voor jezelf op te komen anders gaan zij je leven beheersen. Probeer meer zelfvertrouwen op te bouwen en minder zelfkritiek te hebben.

Je bent vooral bezig met doelen op de lange termijn en bezit meer inzet en vastberadenheid om je daaraan te houden dan de meeste mensen van jouw leeftijd.

naar boven

Maan in Weegschaal

Je wilt dat het leven wonderschoon is en denkt liever niet aan onaangename dingen. Je bent affectief, vriendelijk en lief, maar het kan zijn dat je de tekortkomingen van anderen, die je toch in de gaten moet houden, bij voorkeur over het hoofd ziet. Je bent vredelievend en gaat liever niet de strijd aan met anderen.

Je bent graag in gezelschap van een of meerdere vrienden, zodat je kunt babbelen en vriendelijk zijn tegen iedereen. Maar als er werk verzet moet worden, probeer je met zoete woorden eronderuit te komen of het door iemand anders op te laten knappen. Mensen houden toch wel van je, niet om de manier waarop je moeilijkheden weet te omzeilen, maar om je oprechte charmes. Je bent echt een aardig en liefdevol persoon. Probeer die kant van jezelf te ontwikkelen.

naar boven

Maan in het Zesde Huis

Er is een sterke link tussen je stemmingen en je fysieke gezondheid. Ben je langere tijd ongelukkig of depressief dan loop je kans daardoor ziek te worden. Je zorgt niet goed voor jezelf wanneer je negatief bent ingesteld en dat breekt je op.

Het is vast moeilijk voor je om volgens plan, gedisciplineerd dingen aan te pakken. Toch ben je dol op werk waardoor jouw eigen wereld netjes en overzichtelijk wordt.

Je geeft de voorkeur aan werken voor anderen omdat je liever wordt aangestuurd door iemand die meer wilskracht heeft dan jijzelf.

Zodra je volwassen bent is de kans groot dat je geïnteresseerd raakt in een carrière die op een of andere manier met de zorgsector, huishoudelijke diensten of producten, gezondheid, voedsel of landbouw te maken heeft.

NB: De Maan staat technisch gezien op de grens van huis 5 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 6.

naar boven

Venus in Schorpioen

Je koestert zeer intense gevoelens voor mensen; je mag hen heel graag of helemaal niet.

Alleen intense relaties hebben betekenis voor jou. Je hebt er moeite mee om iemand te vertellen dat je hem of haar leuk vindt, uit angst te worden afgewezen. Het is moeilijk om je gevoelens te verwoorden omdat ze zo gecompliceerd zijn. Het is ook zo dat niet iedereen jou en jouw gevoelens zal begrijpen, maar dat moet je leren accepteren.

Adverteren
naar boven

Venus in het Zesde Huis

Deze stand van Venus is meestal een teken van zo'n goede gezondheid dat zelfs als je je lichaam een beetje verwaarloost en misbruikt, je toch gezond blijft.

Je hebt het gevoel dat liefde een soort dienstverlening is. Hoe meer je kunt doen voor een ander, hoe beter het gevoel dat je ervan krijgt. Maar je vindt het wellicht niet zo gemakkelijk om op jouw beurt iets van je geliefden aan te nemen. Misschien denk je dat je het niet waard bent dat anderen van je houden. Als dat zo is moet je echt je best doen om uit te zoeken waarom je wel goed, geliefd en de moeite waard bent en dat zoiets niet enkel in je fysieke kennis of je werkinzet schuilt.

Deze stand geeft aan dat je later een carrière kiest op een Venusachtig gebied zoals entertainment, kunst of nijverheid, advies of werk dat met schoonheid of recreatie te maken heeft.

naar boven

Mars in Steenbok

Voor een jong mens ben je behoorlijk ambitieus en bereid hard te werken voor iets dat oprecht belangrijk voor je is. Je bent eerder praktisch dan idealistisch en werkt graag aan tastbare resultaten. Omdat je vrij gedisciplineerd bent voor je leeftijd kun je heel veel verantwoordelijkheid aan.

Je hebt een hoop lef, maar zult niet vechten voor iets waarvan je de zin niet heel helder voor ogen hebt. Het enige wat je moet zien te vermijden is dat je de waarde van mensen bepaalt op basis van hun inkomen of maatschappelijk aanzien.

naar boven

Mars in het Achtste Huis

Je hebt zulke sterke verlangens dat het onbegonnen zaak is om jou van iets waarop je je zinnen hebt gezet te weerhouden. Als jij iets wilt zet je alles op alles om het te bemachtigen. Het kan zijn dat je onvoldoende oog hebt voor het feit dat anderen recht hebben op wat van hen is. Ook is het moeilijk voor jou om iets te delen.

Je pakt alles met veel intensiteit aan, wat meestal in je voordeel zal werken. Leer nu bescheiden te zijn in alles wat je onderneemt, zodat je dat later, wanneer dat een stuk lastiger is, niet hoeft te veranderen.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor Natalia Druyts [Adb] (vrouwelijk)
geboortedatum 3 december 1980 kloktijd: 17:00
in Westerlo, BEL U.T: 16:00
4e55, 51n05 sterrentijd: 21:10:11

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Boogschutter 11°39'25 in huis 6 direct
Maan Weegschaal 28°01'14 eind van huis 5 direct
Mercurius Schorpioen 26°44'46 in huis 6 direct
Venus Schorpioen 11°51'38 in huis 6 direct
Mars Steenbok 8°49'59 in huis 8 direct
Jupiter Weegschaal 6°24'55 in huis 5 direct
Saturnus Weegschaal 7°56'59 in huis 5 direct
Uranus Schorpioen 26°49'17 in huis 6 direct
Neptunus Boogschutter 21°59'29 in huis 7 direct
Pluto Weegschaal 23°30'26 in huis 5 direct
Maanskn.(t) Leeuw 13°07'33 eind van huis 3 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Tweelingen 20°15'52
2de huis Kreeft 8°11'00
3de huis Kreeft 25°07'15
Imum Coeli Leeuw 15°05'00
5de huis Maagd 13°34'07
6de huis Weegschaal 28°58'28
Descendant Boogschutter 20°15'52
8ste huis Steenbok 8°11'00
9de huis Steenbok 25°07'15
Medium Coeli Waterman 15°05'00
11de huis Vissen 13°34'07
12de huis Ram 28°58'28

Majeure aspecten
Zon Sextiel Jupiter 5°14
Zon Sextiel Saturnus 3°42
Zon Sextiel Midhemel 3°26
Maan Sextiel Neptunus 6°02
Maan Conjunct Pluto 4°31
Maan Driehoek Ascendant 7°45
Mercurius Conjunct Uranus 0°05
Venus Sextiel Mars 3°02
Venus Vierkant Midhemel 3°13
Mars Vierkant Jupiter 2°25
Mars Vierkant Saturnus 0°53
Jupiter Conjunct Saturnus 1°32
Neptunus Sextiel Pluto 1°31
Neptunus Oppositie Ascendant 1°44
Pluto Driehoek Ascendant 3°15
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst