•    
  Planetpositioner
  22-Feb-2018, 03:37 UT/GMT
  Sol327'28"10s14
  Måne1814' 3"12n12
  Merkur719'25"10s23
  Venus1359'21"7s38
  Mars1610'23"22s20
  Jupiter2252'16"17s22
  Saturn647' 8"22s23
  Uranus2537'56"9n24
  Neptun1332'18"7s18
  Pluto2026'44"21s31
  Sand Månek.1448' 8"r16n23
  Chiron2651' 6"1n56
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for John Pritchard [Adb], født 5 December 1918
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Johns fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i John med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Efterhånden som han bliver større, vil hans anlæg på fantasiens område kunne vise sig i en stærk interesse for skolefag og fritidsaktiviteter, der giver masser af muligheder og spillerum for fantasien ­ kunst, historie, geografi, sprog ­ og i en tendens til at ignorere eller [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Johns indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Han er meget mere hårdfør, end han giver udseende af, og har ikke brug for at blive overbeskyttet. Men i sit hjerte er han en sand romantiker og vil med bestemthed vende ryggen til alt lavt, brutalt og uretfærdigt ­ som om han, ved at lade som om sådanne ting ikke eksisterer, [...]

[..] Sommetider kan han forekomme overdrevent velopdragen, idet hans romantiske natur gør det svært for ham at være åben om vrede eller aggressive følelser. Han vil måske behøve hjælp og støtte til at forlige sig med disse mere grove følelser, der jo egentlig er naturlige og [...]

Skjulte træk

[..] Jo mere John nægter at se den kendsgerning i øjnene, at livet ikke altid er et eventyr, jo oftere vil han overvældes af mørke stemninger eller også simpelthen skyde skylden på andre for smertelige oplevelser, som i virkeligheden ikke er nogens "skyld". Han vil kunne idealisere [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Denne omskiftelighed er imidlertid ikke et udtryk for overfladiske følelser. Men i sit samvær med andre behøver han en masse frihed og mulighed for at forfølge sine egne drømme og interesser, og han behøver også stadig nye mentale impulser og udfordringer fra sine nærmeste. Forhold, der [...]

[..] Men John vil så ikke kunne forstå, hvorfor hans far er følelsesmæssigt eller fysisk fraværende, og vil derfor have sværere ved at optage den positive side af sådanne udtryk for uafhængighed, medmindre hans far er parat til at tale med ham om det. Den mentale side af dette [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt