•    
  Planetpositioner
  23-Jan-2018, 21:49 UT/GMT
  Sol350'40"19s17
  Måne2112'47"3n47
  Merkur188'13"23s14
  Venus720'13"19s35
  Mars2822'52"19s05
  Jupiter2019'21"16s46
  Saturn359' 5"22s30
  Uranus2445'59"9n04
  Neptun1231' 0"7s42
  Pluto1933'19"21s36
  Sand Månek.1459' 8"16n20
  Chiron2524'12"1n26
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Januar 2018
for John Pritchard [Adb], født 5 December 1918
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Da du dybest set er idealist, vil du måske ikke altid nyde de udfordringer, som nogle af dine mere kraftfulde oplevelser i det kommende år sandsynligvis vil bringe. Du kan blive konfronteret med det komplicerede spørgsmål om menneskelig aggression i alle dens former, positive såvel som negative, og du kan også blive tvunget til at bringe din kampånd og din evne til at styre dit eget liv i anvendelse på en måde, som du måske tidligere ville have undgået. Vrede og aggression kan til tider udgøre nogle [...]

Stormvejr

prog. Venus kvadrat Mars: Slutningen af september 2016 indtil midten af maj 2018

[..] Du har sandsynligvis brug for at finde en bedre balance mellem din egenvilje og dit behov for harmoni med andre, og dette vil ikke blive opnået ved at gå til yderligheder og forsøge enten at dominere eller underkaste sig en andens dominans. Hvis du kan finde en måde, hvorpå [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Kynisme og fortvivlelse er ikke påkrævet; men en dosis sund realisme kan være meget nyttig, især i omgangen med stærke følelser og begær. Værdsættelse af nødvendigheden af ophør og nye begyndelser kan også hjælpe dig med at komme til at bruge tiden så [...]

Magt og magtesløshed

Pluto konjunktion Mars: Begyndelsen af februar 2016 indtil midten af december 2018

[..] Du er måske mere end nogensinde opmærksom på dit ønske om at give udtryk for selvstændige tanker og meninger, også selvom det måtte medføre skænderi og debat. Det vil sandsynligvis passe dig godt at dyrke disse behov; du vil kunne udrette en hel del i denne tid [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Ensomhed og selvtilstrækkelighed

prog. Måne konjunktion Saturn: Begyndelsen af marts 2018 indtil begyndelsen af maj 2018

[..] Du kan få det bedste ud af denne periode ved at indse, at den er egnet til introspektion og måske til at være alene. Måske har du brug for at finde ud af, hvordan du kan være alene uden at frygte ensomheden. Hvis du forsøger at løbe væk fra de temmelig [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

Muligheder for at udrette noget

Jupiter konjunktion prog. MC: Slutningen af januar 2018 indtil midten af oktober 2018

[..] Du har muligvis brug for et arbejdsfelt, som giver dig mulighed for at udvikle og give fuldkommen udtryk for dit særpræg og din stil og dine enestående, kreative evner, og hvis din aktuelle arbejdssituation ikke kan forsyne dig med en kanal for disse [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Ny inspiration

Uranus trigon Merkur: Slutningen af maj 2018 indtil slutningen af marts 2020

[..] I løbet af denne periode kan du have gavn af at uundersøge nogle måder, hvorpå du kan give mere fuldgyldigt udtryk for dig selv, enten på nogle nyskabende studiefelter og forskningsområder eller ved skriftlig aktivitet, undervisning og medier. Uanset hvad du måtte have [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Slip mig ud!

Jupiter kvadrat Uranus: Slutningen af januar 2018 indtil slutningen af oktober 2018

[..] Men selvom de umiddelbare begivenheder skulle indebære en vis nedtrykthed, vil du formentlig ret hurtigt blive i stand til at se bort fra dette og koncentrere dig om forandringens positive virkninger. En adskillelse, som opstår lige nu, kan afspejle et forhold, som har [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

At blive født på ny

Pluto konjunktion prog. Ascendant: Midten af december 2014 indtil slutningen af november 2021

Dit liv undergår en lang og dyb transformation, hvis eventuelle resultater endnu ikke er synlige. Det er en umådelig vigtig rite de passage (overgang), som, selvom den til tider utvivlsomt bliver vanskelig, i høj grad kan ændre din opfattelse af livet og de ydre omstændigheder, [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt