•    
  Actuele planetaire posities
  18-jun-2018, 08:34 UT/GMT
  Zon274'28"23n24
  Maan2956'10"13n26
  Mercurius1112' 3"24n55
  Venus510'32"20n55
  Mars846'27"21s59
  Jupiter145'18"r14s58
  Saturnus631'42"r22s25
  Uranus133'56"11n31
  Neptunus1629'33"6s13
  Pluto2035'23"r21s39
  Ware Knoop630'29"18n39
  Cheiron217'56"4n08
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor DannyBoon [Adb], geboren op 25 juni 1966
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via DannyBoons geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen DannyBoon al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Zijn ouders en de rest van het gezin moeten er op letten dat ze geen profijt gaan trekken van zijn warme hart, door hem verantwoordelijk te stellen voor hoe ze zichzelf voelen ­ want hij zal die verantwoordelijkheid op zich nemen zonder verder veel te vragen, maar later

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in DannyBoons innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Het is waarschijnlijk dat dit zoeken naar zin in zijn vroegste jeugd de vorm aanneemt van zich helemaal voor iemand inzetten en zich totaal aan iemand toewijden. Zodra hij op school zit is er kans dat hij deze kwaliteiten laat blijken doordat hij zich bepaalde dingen aantrekt [...]

[..] Dan saboteert hij alle pogingen van zijn ouders en van de rest van het gezin om een beetje orde te scheppen, waarbij hij meestal het uiterste van iedereen vergt. Help hem om te onderkennen wat er precies aan de hand is en leer hem stil te staan bij wat hij van binnen voelt, [...]

Verborgen trekjes

Hoewel het een noodzaak is voor DannyBoon om anderen vol toewijding te helpen (en het liefst op een praktische manier), is hij diep van binnen toch ook heel individualistisch ingesteld, en zelfexpressie is heel belangrijk voor hem. Hij beschikt over een privé-fantasiewereld, [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] DannyBoon heeft de neiging om emotionele zekerheid te zien als een soort lijm, waarmee de dingen in het leven elke dag weer opnieuw op een vertrouwde manier aan elkaar geplakt kunnen worden ­ 's ochtends bij het ontbijt met het gezin hetzelfde merk Cornflakes, 's middags [...]

[..] Als hij langzaam maar zeker dit krachtige archetypische beeld van sterk zijn en aan zichzelf genoeg hebben tot het zijne maakt, zal hij tegelijk zijn eigen wilskracht moeten meten met die van zijn vader. Het is niet onmogelijk dat hij daarom de normen en waarden die zijn [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - FAQ - Forum - Contact Astrodienst - Privacybeleid - Gebruiksvoorwaarden - Sitemap