•    
  Actuele planetaire posities
  19-jan-2018, 20:36 UT/GMT
  Zon2943'20"20s12
  Maan04'52"12s44
  Mercurius127'22"23s28
  Venus214'46"20s43
  Mars2552'55"18s29
  Jupiter1948' 3"16s38
  Saturnus332'37"22s30
  Uranus2441'57"9n03
  Neptunus1223'35"7s45
  Pluto1925'11"21s37
  Ware Knoop1454'44"16n22
  Cheiron2514'25"1n23
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf januari 2018
voor Alicia Silverstone [Adb], geboren op 4 oktober 1976
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Schoonheid is erg belangrijk voor u en u bent erg gevoelig voor het magische in het leven, daarom zult u waarschijnlijk vinden dat bepaalde ervaringen en gevoelens in het komende jaar uw vertrouwen in het leven vernieuwen en u een diep besef van doel en betekenis geven. U voelt zich misschien diep betrokken bij een hoger doel, of merkt dat uw creatieve projecten van veel inspiratie getuigen en erg gemakkelijk verlopen. Heel belangrijk is dat u zich waarschijnlijk verbonden zult voelen met een dieper [...]

Buitenkansen

Jupiter conjunct prog. Zon: Eind januari 2018 tot midden oktober 2018

[..] Maar dat is alleen wat er aan de oppervlakte gebeurt, en als u niets anders doet dan het naar uw zin hebben zal deze periode eenvoudig voorbijgaan en een aangename maar vage herinnering nalaten. Op een dieper niveau krijgt u sterker identiteitsbesef en omdat u zekerder [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] Geduld en behoedzaamheid kunnen u het komende jaar veel ellende besparen, aangezien u geneigd kunt zijn te hoog en te vroeg te willen springen of om uw verantwoordelijkheden te verwaarlozen. In deze periode kunnen op veel levensvlakken en op veel niveaus [...]

Mogelijkheden voor succes

Jupiter conjunct Midhemel: Begin februari 2018 tot eind oktober 2018

Op het moment zijn de perspectieven goed. U bent waarschijnlijk buitengewoon optimistisch over de kant die uw leven opgaat en voelt intense onrust die misschien gepaard gaat met de indruk dat belangrijke kansen vlakbij zijn. Probeer uw voordeel te doen met elke [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Een drama maken van een crisis

Jupiter vierkant Maan: Midden november 2018 tot midden december 2018

[..] U zoekt misschien nieuwe gevoelservaringen en nieuwe manieren voor zelfexpressie, en dat kan inhouden dat oude interactiepatronen veranderd moeten worden. U zult misschien proberen beide aspecten te verenigen, in die zin dat u de bestaande toestand wilt [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vijf andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Opgewektheid

Jupiter conjunct prog. Mars: Eind februari 2018 tot begin november 2018

[..] U kunt tegenwicht bieden aan een aantal van de consequenties van ondoordacht handelen door te zorgen dat u erg duidelijk bent over wat u werkelijk wilt. Het is mogelijk dat u in het verleden te veel compromissen hebt gesloten en niet voldoende aandacht hebt besteed aan [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Opgewekte gedachten

Jupiter conjunct prog. Mercurius: Midden oktober 2018 tot midden november 2018

[..] Natuurlijk kunt u gewoon genieten van deze prettige tijd, die vervolgens voorbij zal gaan. Maar als u verstandig bent, probeert u uw voordeel te doen met de kansen die u worden geboden, vooral mogelijkheden die verband houden met het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Teleurgestelde dromen

Neptunus vierkant Neptunus: Een transit die op zijn eind loopt, vanaf eind mei 2015, durend tot eind februari 2018

[..] In het verleden was u misschien geneigd tot een zekere verwarring en zelfbedrog met betrekking tot uw maatschappelijke status en professionele rol. Het is niet zo dat u zich vergist hebt in anderen, maar u hebt misschien niet beseft in welke mate u afhankelijk [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

Ontwrichting en verwarring

Uranus conjunct Chiron: Midden juli 2017 tot midden april 2019

[..] U zult misschien ontdekken dat u in het verleden altijd bijzonder gevoelig bent geweest ten aanzien van uw opleidingsniveau en vermogen om te communiceren, en op het moment bent u daar waarschijnlijk nog gevoeliger voor dan anders. Maar u hebt misschien sterke [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst