•    
  Actuele planetaire posities
  23-maa-2018, 17:15 UT/GMT
  Zon31'11"1n12
  Maan2049'56"19n02
  Mercurius1652'31"r9n43
  Venus2045'32"7n22
  Mars325'41"23s32
  Jupiter2253'32"r17s18
  Saturnus837'24"22s17
  Uranus272' 6"9n55
  Neptunus1439' 0"6s53
  Pluto213'57"21s27
  Ware Knoop1342'10"r16n43
  Cheiron2835' 2"2n35
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf maart 2018
voor Lloyd Bridges [Adb], geboren op 15 januari 1913
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Omdat uw wereld voor een groot deel is opgebouwd uit ideeën, inspiratie en visies over hoe het zou kunnen zijn, zult u bepaalde gevoelens en ontmoetingen in het komende jaar waarschijnlijk als stimulerend, opwindend en bijzonder creatief ervaren. Dit betekent niet dat u niet met moeilijke uitdagingen geconfronteerd kunt worden, en het is ook mogelijk dat u zich ongelukkig of bezorgd voelt door een alomtegenwoordig klimaat van onbestendigheid. Als u echter eerlijk bent, moet u waarschijnlijk toegeven [...]

Een onberekenbare tijd

Uranus conjunct Maan: Begin juli 2016 tot midden april 2018

[..] Mensen die nu in uw leven komen zullen daar misschien maar kort blijven en de rol van katalysator vervullen waardoor verandering mogelijk wordt, maar op de lange termijn zullen ze misschien niet bij u passen. Probeer open te staan voor verandering, maar zorg [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] Probeer te voorkomen dat u woedend, verbitterd of opstandig op frustraties reageert en daardoor problemen veroorzaakt. In deze tijd kunt u belangrijke dingen leren die u veel sterker en wijzer maken, maar als u de strijd aanbindt met omstandigheden, zult [...]

Uw wereldbeeld vernieuwen

Saturnus conjunct Jupiter: Midden december 2017 tot eind oktober 2018

[..] Uw toekomstvisie is vermoedelijk veel realistischer en beter afgestemd op de wereld rond u, en u hebt waarschijnlijk een groeiend besef van zowel uw grenzen als mogelijkheden. Als gevolg hiervan zult u nu wellicht tot duidelijke keuzes moeten komen terwijl [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Smachten naar verandering

Uranus conjunct prog. Venus: Eind april 2018 tot midden april 2019

[..] U hebt misschien intens behoefte aan het soort liefde dat mystiek en raadselachtig is, en deuren opent naar andere werkelijkheidsniveaus, en het is mogelijk dat u iemand ontmoet die deze wensen lijkt te kunnen vervullen. U doet er in deze tijd echter verstandig [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Nieuwe richtingen

Uranus driehoek Midhemel: Midden juni 2018 tot begin april 2020

[..] Idealen en spirituele overtuigingen worden waarschijnlijk belangrijker in deze periode en u probeert misschien om expressie te geven aan een aangeboren verlangen naar gezag en publieke erkenning zodat u de mogelijkheid krijgt om een positieve bijdrage te leveren aan [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vijf andere onderwerpen.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Ernstige gedachten

Saturnus conjunct Mercurius: Begin februari 2018 tot midden december 2018

[..] Als u de indruk hebt dat u alleen de oppervlakte hebt afgetast, probeer dan de uitdaging aan te gaan om dieper te graven in de gebieden die u interesseren of waar uw training of kennis onvoldoende zijn. Ondanks de ernst van deze periode, kan het een uitstekende tijd [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Het leven is een eenheid

Jupiter driehoek Neptunus: Begin februari 2018 tot eind oktober 2018

[..] Op het diepste niveau ervaart u waarschijnlijk iets als vervaging van de grenzen van het ego, en als gevolg daarvan bent u vermoedelijk dieper verbonden met de onzichtbare dimensies van het leven. Het effect is waarschijnlijk dat u dieper vertrouwen krijgt [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

Jungleoorlog

Chiron vierkant Pluto: Eind maart 2017 tot eind februari 2019

[..] U zult misschien de sporen van oude familiepatronen ontwaren in dat wat momenteel in uw leven gebeurt. En als u eerlijk bent tegen uzelf, ziet u waarschijnlijk dat zich op een dieper niveau een herhaling plaatsvindt van jeugdervaringen die ertoe hebben geleid dat u ongewild [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vier andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst