•    
  Actuele planetaire posities
  17-jan-2018, 22:46 UT/GMT
  Zon2746'39"20s36
  Maan74' 9"17s48
  Mercurius921'12"23s28
  Venus2950'42"21s12
  Mars2442' 4"18s11
  Jupiter1932'32"16s34
  Saturnus319'57"22s31
  Uranus2440'20"9n02
  Neptunus1220'13"7s46
  Pluto1921'19"21s37
  Ware Knoop1454'19"r16n22
  Cheiron2510' 3"1n21
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Robby Krieger [Adb], geboren op 8 januari 1946
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Weegschaal *Zon in Steenbok *Zon in het Vierde Huis *Maan in Vissen *Maan in het Zesde Huis *Maan oppositie Ascendant *Venus in Steenbok *Venus in het Vierde Huis *Mars in Kreeft *Mars in het Tiende Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 8 januari 1946 om 22:54 in Los Angeles, California.

Uw zonneteken is Steenbok. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Weegschaal en uw Maan staat in Vissen.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Weegschaal

Met de Ascendant in Weegschaal bent u zo goed als verslingerd aan schoonheid en stijl, ook op seksueel gebied.

Zou er al een nadeel kleven aan deze stand, dan is het wellicht dat u de liefde zo hevig idealiseert dat het voor elke partner moeilijk wordt om, zowel fysiek als emotioneel, aan uw verwachtingen te voldoen. Stel uzelf zo nu en dan wat aardser op, anders legt u de lat te hoog voor een realistische relatie.

In de meeste relaties bent u degene die de ideeën uitvoert, niet zo zeer degene die ze bedenkt. Geeft u uw geliefde echter de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en vermijdt de verleiding te manipuleren om uw zin te krijgen.

Is de relatie in balans, dan kunt u deze subtiel vormen en bijvijlen tot het punt waarop anderen u samen zien als "een prachtig stel".

naar boven

Zon in Steenbok

U bent zeer standvastig en betrouwbaar in liefdesaangelegenheden. Wanneer u zich bindt, blijft u daar ook bij. Maar u bindt zich niet overhaast.

Voor die tijd moet uw geliefde helemaal voldoen aan al uw verwachtingen, want zelf bent u ook bereid om u compleet te geven.

Voor geluk op de lange termijn zou het goed zijn om een geliefde te zoeken die de relatie fris en origineel houdt. U kunt dan de stabiliserende factor en emotionele basis voor dat type partner zijn.

U hebt de neiging gevoelens die u eigenlijk zou willen uitwisselen voor u te houden. Dus hebt u behoefte aan een flexibele, gevoelige compagnon die de stille wateren van uw persoonlijkheid induikt, zonder gevoelige snaren te raken van zaken die u nog niet kwijt wilt.

naar boven

Zon in het Vierde Huis

U kunt net zoveel liefde kwijt in de sfeer en entourage die u creëert, als in fysieke seksualiteit. U gaat alleen met iemand in zee met wie u eerst hecht bevriend bent geraakt en bij wie u zich thuisvoelt.

U bent meer op uw gemak wanneer u de liefde kunt bedrijven in een vertrouwde omgeving waarop u vat hebt. Dat is gedeeltelijk te wijten aan een bepaalde onzekerheid, maar het is ook omdat liefde geven voor u veel meer inhoudt dan de fysieke daad.

Het is dan ook verstandig uit te kijken naar een geliefde die als verzetje liever een intiem avondje thuis doorbrengt, dan een bruisende kroegentocht organiseert.

naar boven

Maan in Vissen

Uw emoties zijn zeer gevoelig en subtiel afgesteld, dus ziet u vaak eerder de kern van een affaire dan uw partner. U hebt last van aanzienlijke stemmingswisselingen en veranderlijke gevoelens in een relatie, tot die vervolgens weer voor langere tijd tot rust komen. U zou daarom een partner moeten vinden die stabieler is dan u.

Het zou mooi zijn als u een partner hebt die zich bezighoudt met de dagelijkse, triviale zorgen van het bestaan, zodat u zich kunt buigen over de betekenisvolle thema's van het leven. Onder die omstandigheden kunt u liefde omzetten in een helder, puur instrument voor persoonlijk begrip en inzicht, voor zowel uzelf als uw geliefde.

naar boven

Maan in het Zesde Huis

Met veel fantasie creëert u de liefdesstructuren waaraan een affaire voor u moet voldoen om echt bevredigend te werken.

Zodra u ervaring hebt opgedaan in de liefde, bent u een zeer begripvolle en zorgzame geliefde, die als raadgever en lover een jonger iemand kan binnenleiden in de geheimen van het liefdesspel. In dat geval kan het moeilijk zijn voor uw geliefde om de overstap te maken van student naar gelijke, maar dat moet wel gebeuren als u een duurzame relatie voor ogen hebt.

naar boven

Maan oppositie Ascendant

Het is te allen tijden belangrijk voor uw persoonlijke expressie om een geliefde of intieme vriendschap te hebben, zonder dat voelt u zich emotioneel leeg.

Via een partner leert u uw emoties naar anderen over te brengen, vooral om dat te uiten waar u moeite mee hebt.

Hoe langer u een relatie aanhoudt, hoe zelfbewuster u wordt. Uw partner laat u aspecten van uzelf zien die u nooit hebt begrepen en brengt u op een hoger plan van emotioneel zelfinzicht.

naar boven

Venus in Steenbok

U hebt minder behoefte aan fysieke aandacht dan anderen, want u haalt ook veel energie uit andere aspecten van de liefde.

Een relatie waarin de ene partner de andere overheerst, of waarin ieders autoriteit en de hiërarchie heel duidelijk is omlijnd en daardoor in balans, is voor u bevredigend.

U zoekt zekerheid en affectie bij uw geliefde, maar u geeft de voorkeur aan iemand die vrij discreet is en die de relatie niet frivool benadert, maar met respect en decorum.

naar boven

Venus in het Vierde Huis

Zoek een geliefde met wie u uitermate innig kunt samenzijn, iemand aan wie u uw meest intieme geheimen kunt toevertrouwen.

U hebt behoefte aan een ontspannen geliefde bij wie u zich thuis voelt, waar u ook bent. Hoe beter u uw partner leert kennen, hoe meer vertrouwen u voelt.

Zo effectief mogelijk warmte en genegenheid overbrengen is voor u het belangrijkste en seksueel vuurwerk is daarin niet altijd even bruikbaar.

naar boven

Mars in Kreeft

Uw seksuele tempo heeft mogelijk een onregelmatig ritme, dat zich een tijdje zonder expressie opbouwt en dat vervolgens met veel intensiteit tot een uitbarsting komt. U krijgt waarschijnlijk een prettige reactie als u uw geliefde bijtijds laat weten wat u van plan bent, zodat hij of zij er ook klaar voor is.

Probeer uw geliefde niet te zeer te beschermen. Bijna onbewust spint u een web van protectie rond uw partner. Ook al is dat uit liefde, het kan te beklemmend zijn.

naar boven

Mars in het Tiende Huis

Of u er nu op uit bent of niet, u ontdekt dat uw activiteiten, in en buiten de slaapkamer, de aandacht van anderen trekken.

Uw liefdesrelaties hebben wellicht veel effect op de manier waarop u uw carrière vormgeeft en het kan zijn dat u ook op dat gebied veel baat hebt bij uw geliefden.

Raken uw liefdesleven en uw professionele leven met elkaar verstrengeld, zorg er dan wel voor dat de relatie duurzaam belooft te zijn en aangenaam verloopt, want een scheiding op seksuele of emotionele gronden kan voor u beiden desastreus uitwerken op velerlei gebied.

Van de andere kant kunt u zo worden opgeslokt door uw carrière dat u nauwelijks tijd hebt voor persoonlijke intimiteit. In dat geval is het verstandig om uzelf regelmatig een "pauze" te gunnen zodat u de kans krijgt iets te doen aan de broodnodige persoonlijke expressie.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Robby Krieger [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 8 januari 1946 kloktijd: 22:54
in Los Angeles, CA (US) U.T: 06+54
118w15, 34n03 sterrentijd: 06:13:50

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Steenbok 18°25'29 in huis 4 direct
Maan Vissen 28°15'51 in huis 6 direct
Mercurius Boogschutter 29°34'22 in huis 3 direct
Venus Steenbok 12°50'30 in huis 4 direct
Mars Kreeft 25°09'33 in huis 10 retrograde
Jupiter Weegschaal 25°42'06 in huis 1 direct
Saturnus Kreeft 21°40'45 in huis 10 retrograde
Uranus Tweelingen 14°09'04 in huis 9 retrograde
Neptunus Weegschaal 8°37'13 in huis 1 stationair (R)
Pluto Leeuw 11°07'47 in huis 11 retrograde
Maanskn.(t) Tweelingen 29°48'55 in huis 9 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Weegschaal 2°54'57
2de huis Schorpioen 0°15'41
3de huis Boogschutter 0°46'43
Imum Coeli Steenbok 3°10'28
5de huis Waterman 5°32'59
6de huis Vissen 5°55'41
Descendant Ram 2°54'57
8ste huis Stier 0°15'41
9de huis Tweelingen 0°46'43
Medium Coeli Kreeft 3°10'28
11de huis Leeuw 5°32'59
12de huis Maagd 5°55'41

Majeure aspecten
Zon Conjunct Venus 5°35
Zon Oppositie Mars 6°44
Zon Vierkant Jupiter 7°17
Zon Oppositie Saturnus 3°15
Maan Vierkant Mercurius 1°19
Maan Driehoek Mars 3°06
Maan Inconjunct Jupiter 2°34
Maan Driehoek Saturnus 6°35
Maan Oppositie Ascendant 4°39
Mercurius Sextiel Jupiter 3°52
Mercurius Vierkant Ascendant 3°21
Venus Inconjunct Uranus 1°19
Venus Vierkant Neptunus 4°13
Venus Inconjunct Pluto 1°43
Mars Vierkant Jupiter 0°33
Mars Conjunct Saturnus 3°29
Jupiter Vierkant Saturnus 4°01
Uranus Driehoek Neptunus 5°32
Uranus Sextiel Pluto 3°01
Neptunus Sextiel Pluto 2°31
Neptunus Conjunct Ascendant 5°42
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst