•    
  Planetpositioner
  25-Maj-2018, 09:21 UT/GMT
  Sol47'48"20n58
  Måne1438'13"1s29
  Merkur2041' 6"16n41
  Venus658'19"25n00
  Mars319'54"21s49
  Jupiter1619'50"r15s32
  Saturn84'40"r22s19
  Uranus030'15"11n09
  Neptun1619'40"6s16
  Pluto212'10"r21s33
  Sand Månek.814'30"r18n12
  Chiron142'55"3n51
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Maj 2018
for Carole Lombard [Adb], født 6 Oktober 1908
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Da din verden har tendens til at kredse om dine følelsesmæssige bånd til andre, vil du måske finde nogle af dine oplevelser i det kommende år temmelig udfordrende. Det skyldes, at du sikkert bliver konfronteret med nogle emner vedrørende grænsedragning og selvberoenhed, og det er netop de områder i livet, som du plejer at gøre dit bedste for at undgå. Selvom du kan være uhyre stærk og stædig, så snart dit hjerte er berørt, eller du kæmper på andres vegne, så bliver du måske nødt til at udholde en [...]

Karakterdannelse

Saturn kvadrat Saturn: Slutningen af december 2017 indtil midten af december 2018

[..] Der er tale om en periode, hvor du kan luge ud i dit livsgrundlag, styrke det og definere det bedre. Det er formentlig bedst, at du ikke kaster dig hovedkulds ud i nye relationer eller forehavender, før du føler, at grunden under dig er mere solid, og du er mere sikker [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Så længe du forbinder dine oplevelser med en mulighed for forbedrede relationer og større nærhed med andre, kan du klare de fleste af de ting, som livet bringer. De kommende tolv måneder vil dog nok ind imellem blive omskiftelige og ustabile, og du vil [...]

Lykke og tilfredshed

prog. Måne sekstil prog. Venus: Begyndelsen af juni 2018 indtil begyndelsen af august 2018

[..] Der er også tale om en periode, hvor du kan hengive dig til romantiske drømme og glæden ved din elskedes selskab. Måske føler du, at du fortjener at være lykkelig lige nu, og det er sandsynligt, at dine ydre omgivelser på en eller anden måde vil give dig muligheden [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Mødet med ensomheden

Saturn konjunktion prog. Venus: Begyndelsen af marts 2018 indtil midten af oktober 2019

[..] Du vil erhverve en større grad af modenhed i forbindelse med dine kærlighedsidealer og dine forventninger til de mennesker, som du holder af, og dette afspejler i bund og grund et positivt trin i din udvikling. Men en større modenhed kan også åbne dine øjne, ikke [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

Blokering af egenviljen

Chiron opposition Mars: Slutningen af maj 2016 indtil midten af februar 2019

[..] Din energi og viljestyrke er sandsynligvis meget stor i øjeblikket, og du vil kunne kanalisere denne intense energi ind i projekter, som kræver beslutsomhed, stædighed og rent og skært hårdt slid. Men det vil nok være klogt af dig ikke at gå i åben konfrontation [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Følelsen af at være fanget i en fælde

Saturn konjunktion Uranus: Midten af december 2018 indtil slutningen af oktober 2019

[..] De ændringer, som du kræver, er måske ikke blot enkle, praktiske tilpasninger til en eksisterende struktur; der er højst sandsynlig tale om dybtgående forandringer i indstilling og livssyn, som måske, måske ikke kræver ændringer i din dagligdag. Dine mentale [...]

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Et andet livssyn

Jupiter kvadrat Chiron: Slutningen af december 2017 indtil slutningen af september 2018

[..] Uanset hvad der hænder for dig nu, må du prøve at indse, at livet ikke er ondsindet. Faktisk er det lige modsat; livet giver dig en mulighed for at blive helbredt. Du vil kunne føle en stor lettelse ved at være i stand til at forbinde de aktuelle omstændigheder med [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

Absolutte sandheder

Jupiter opposition Pluto: En transit der nærmer sig, fra begyndelsen af marts 2019, indtil slutningen af november 2019

[..] Der kan også opstå nogle dybtgående ændringer i din indstilling og dit livssyn, især med hensyn til den måde, hvorpå du forstår din familiebaggrund og din psykologiske arv. Selvom processen, hvori forandringerne opstår, kan indebære en vis grad af kamp, så kan denne [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt