•    
  Planetpositioner
  21-Maj-2018, 00:02 UT/GMT
  Sol2954'41"20n08
  Måne1447'39"16n56
  Merkur1227'32"13n44
  Venus144'13"25n03
  Mars148'31"21s56
  Jupiter1651'10"r15s40
  Saturn818'16"r22s18
  Uranus016'54"11n05
  Neptun1615'53"6s17
  Pluto215'49"r21s32
  Sand Månek.823'55"18n10
  Chiron133'42"3n47
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for David Jr. Vaughn [Adb], født 23 Marts 1973
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Vædderen, Månen i Skorpionen *Ascendanten i Skytten, Jupiter i 2. hus *Solen i 3. hus *Venus i 3. hus *Saturn i 6. hus *Månen i 11. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 23 Marts 1973 kl. 1:07 i Tulsa OK, Alaska.

Dit soltegn er Vædder. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Skytte, og din Måne står i Skorpion.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Vædderen, Månen i Skorpionen

Du blev født med Solen i Vædderen og Månen i Skorpionen. Det generelle indtryk, du udsender, antyder en selvberoende og viljestærk person.

Din indre natur kræver frihed og eventyr. Når du har taget en beslutning, er der ikke meget, andre kan gøre for at ændre den. Du anser detaljer for at være irriterende, fordi de hæmmer din handlefrihed. Du er mest tilfreds, når du følger din egen dømmekraft i alle konfliktsituationer. Du kan sædvanligvis stole på dine instinkter; kærlighed og emotioner styrer mange af dine handlinger.

Du bliver tiltrukket af intense glæder, og du byder næsten enhver risiko velkommen. Til tider virker det, som om du savner dømmekraft og skelneevne, fordi du søger det usædvanlige. Men i kraft af dine følelser vil du finde det, du søger.

En udfoldelse af større selvbeherskelse vil gøre dig til et mere afbalanceret menneske. Under alle omstændigheder tager du aldrig fejl, når du lytter til din samvittighed, for rent psykisk ejer du et solidt fundament.

til top

Ascendanten i Skytten, Jupiter i 2. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Skytten op i horisonten. Dets hersker, Jupiter, er placeret i 2. hus.

Den opstigende Skytte kendetegner et liv, som er meget dualistisk; situationerne kommer og går, som om de er tvedelte - succes eller nederlag.

Hvis du kan hæve dine intellektuelle interesser op over almindelige og banale ting til mere dybsindige emner, vil dit intellekt blive meget filosofisk og tiltrukket af lov og fred, og det vil i højere grad fungere intuitivt end rationelt. Under alle omstændigheder vil dit liv være farvet af nogle impulsive og ret stædige tilbøjeligheder hos dig, hvorved der skabes en tendens til at gå til yderligheder.

I løbet af dit liv må du forsøge at udvikle intuition og menneskelig forståelse, så du bliver i stand til at hjælpe andre mennesker med dine råd.

Skytten giver dig stor kærlighed til naturen og gør dig ret udadvendt, demonstrativ og lidenskabelig, idet du vil forelske dig hyppigt og uforbeholdent. Du er et intellektuelt og intelligent menneske, som har været så heldig tillige at blive beriget med en god udvikling af dine følelsesmæssige funktioner.

Dit kærlighedsliv vil være intenst og varieret. Genstanden for din kærlighed kan have svært ved at forstå dig. På den ene side kan du virke lidenskabelig og energisk, men på grund af tegnets bevægelighed vil du også have den modsatte tilbøjelighed, som vil føre dig væk fra et engagement i kærlighedsforhold, og sidstnævnte impuls vil være fremkaldt af et dybere personligt karaktertræk, som handler om personlig frihed.

Generelt vil tegnet Skytten gøre dig egnet til at leve i et miljø, hvor dit fysiske legeme og dine følelser og tanker får total frihed til at udvikle sig. På et højere intellektuelt niveau vil du måske have tendens til at dvæle ved de dybe, komplekse sammenhænge inden for filosofi, metafysik, religion og lovgivning. Du er alsidig nok til at studere mere end ét fag på samme tid og ikke glemme at holde din krop i fysisk bevægelse, eftersom du kræver både intellektuel og fysisk motion.

Annoncering
Den generelle betydning af din hersker i dette hus er, at der kan vise sig en stor chance for økonomisk fremgang gennem hårdt arbejde, foretagsomhed og opfindsomhed. Du ejer evnen til at få penge til at yngle.

Dette er en af Jupiters bedste placeringer. Denne gigantiske planets godgørende karakter har tendens til at komme til udtryk ved, at den gør erhvervelsen af penge til noget relativt nemt. Der kan forekomme religiøs aktivitet i forbindelse med det at tjene til livets ophold; gennem hele livet vil du muligvis blive udnævnt til officielle poster; og der er også mulighed for en beskæftigelse inden for ledelse, lovgivning eller bankvæsen.

til top

Solen i 3. hus

Solen stod i dit 3. hus ved fødslen.

Din individualitet, som er styret af Solen, må bestå flere forskellige karmiske, mentale tests for at vende tilbage til sit spirituelle hjem med en større viden om denne bevidsthedstilstand. Dit intellekt stræber efter berømmelse, social succes, hæder, magt og storslået forfremmelse ved hjælp af intellektuel indsigt.

Vejen til realisering af berømmelse, ære, ædelmodighed og forfremmelse ligger i studier, kommunikation og selvudtryk. Dit syn på livet er optimistisk, selvsikkert, venligt og generøst.

Dit intellekts begrænsninger ligger i en mangel på interesse for detaljer eller beskæftigelser og sager, som du anser for at være under din værdighed.

til top

Venus i 3. hus

Venus stod i dit 3. hus ved fødslen. Du er meget interesseret i skabende kunst, og dine tanker og ord er omgivet af en aura af skønhed, smag og gode proportioner. Dit sind fornemmer faktisk de følelser, som er forbundet med naturen og de højere aspekter af alt menneskeligt. Venus på dette sted varsler om nogle behagelige og venlige relationer til familiens medlemmer; dit intellekt er sympatisk, ungdommeligt og tiltalende.

Nøglen til en bedre forening af dine mentale og følelsesmæssige funktioner ligger i en uddybelse af dine personlige relationer og en evne til at vende sig indad, så du kommer til at kende verden bedre ved hjælp af ægte selvindsigt.

til top

Saturn i 6. hus

Saturn stod i dit 6. hus ved fødslen. Det er en meget trofast placering. Den tyder på, at du vil opfylde din skæbne ved at overvinde de ting, som forhindrer, at du får succes på dit arbejde.

I almindelighed kan din arbejdsmæssige orientering og dit almene helbred til tider have det svært, men du ejer tilstrækkelig viljestyrke og stamina til at få mest muligt ud af situationen. Selvom du skulle få problemer på dit arbejde eller bliver bekymret over dit forhold til dine underordnede eller kolleger, kan du bevise din pålidelighed ved at gøre din pligt og påtage dig et ansvar for den generelle arbejdsproces. Hovedparten af de mere uheldige omstændigheder bør betragtes som afprøvninger af din karakter, og hvis du betragter dem sådan, kan du opnå en stor, psykisk berigelse i kraft af denne viden og af dine smertelige oplevelser.

til top

Månen i 11. hus

Månen stod i dit 11. hus ved fødslen. Du burde være et menneske med mange venner og bekendte, stammende både fra dine hjemlige cirkler og uden for disse. Du er et menneske, som kan være venner med folk fra de højeste lag i samfundet såvel som med personer, der har en meget lav samfundsmæssig status.

Denne placering kan også øge dine muligheder for at få et tilfredsstillende familieliv og nogle meget sympatiske hjemlige omgivelser med mulighed for en ubesværet omgang med andre mennesker.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for David Jr. Vaughn [Adb] (mand)
født den 23. marts 1973 lokaltid: 1:07
i Tulsa OK, USA U.T.: 07:07
95w59, 36n09 sid. tid: 12:45:36

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vædder 2°31'05 i hus 3 direkte
Måne Skorpion 22°21'07 i hus 11 direkte
Merkur Fisk 15°49'16 i hus 3 retrograd
Venus Fisk 28°03'34 i hus 3 direkte
Mars Stenbuk 27°27'50 slutningen af hus 1 direkte
Jupiter Vandbærer 5°28'08 i hus 2 direkte
Saturn Tvilling 14°56'00 i hus 6 direkte
Uranus Vægt 21°49'10 i hus 10 retrograd
Neptun Skytte 7°23'10 i hus 12 retrograd
Pluto Vægt 3°05'35 i hus 9 retrograd
Sand Måneknude Stenbuk 12°58'28 i hus 1 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skytte 23°38'14
2.Hus Stenbuk 28°45'13
3.Hus Fisk 7°33'49
Imum Coeli Vædder 12°23'42
5.Hus Tyr 10°05'22
6.Hus Tvilling 2°45'55
Descendant Tvilling 23°38'14
8.Hus Krebs 28°45'13
9.Hus Jomfru 7°33'49
Medium Coeli Vægt 12°23'42
11.Hus Skorpion 10°05'22
12.Hus Skytte 2°45'55

Større aspekter
Sol Konjunktion Venus 4°28
Sol Sekstil Mars 5°03
Sol Sekstil Jupiter 2°57
Sol Trigon Neptun 4°52
Sol Opposition Pluto 0°34
Måne Trigon Merkur 6°32
Måne Trigon Venus 5°42
Måne Sekstil Mars 5°07
Merkur Kvadrat Saturn 0°53
Venus Sekstil Mars 0°36
Venus Opposition Pluto 5°02
Venus Kvadrat Ascendant 4°25
Mars Kvadrat Uranus 5°39
Mars Trigon Pluto 5°38
Jupiter Sekstil Neptun 1°55
Jupiter Trigon Pluto 2°23
Uranus Sekstil Ascendant 1°49
Neptun Sekstil Pluto 4°18
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt