•    
  Planetpositioner
  24-Maj-2018, 05:19 UT/GMT
  Sol30'29"20n45
  Måne298'16"3n57
  Merkur1825'50"15n54
  Venus534'50"25n02
  Mars256'21"21s51
  Jupiter1628' 2"r15s34
  Saturn88'25"r22s18
  Uranus026'44"11n08
  Neptun1618'43"6s16
  Pluto213'11"r21s33
  Sand Månek.820'47"r18n10
  Chiron140'33"3n50
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Mike Bloomberg [Adb], født 14 Februar 1942
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen og Månen i Vandbæreren *Ascendanten i Krebsen, Månen i 8. hus *Venus i 7. hus *Solen i 8. hus *Månen i 8. hus *Saturn i 11. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 14 Februar 1942 kl. 15:40 i Brighton MA, Alaska.

Dit soltegn er Vandbærer. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Krebs, og din Måne står i Vandbærer.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen og Månen i Vandbæreren

Denne astrologiske kombination antyder en forfinet karakter og en generelt næstekærlig indstilling til mennesker. Det første indtryk, andre får af dig, er, at du er venlig og oprigtig. Din tankegang har tendens til at være positiv. Du forbliver selvberoende og optimistisk selv under vanskelige forhold. Dine ideer er progressive, og fordi du fremlægger dem så godt, støder de sjældent nogen, selvom de er ukonventionelle. Du er egnet til en offentlig karriere på grund af din ægte interesse, originalitet og din evne til at arbejde med andre mennesker. Den individuelle kærlighed ligger for dig i forlængelse af din universelle kærlighed til mennesket. Du har et roligt gemyt og bevarer som regel ligevægten. Men selvom dine følelser er ægte, holder de dig på en vis afstand af den, du elsker. Nøglen til en mere harmonisk tilværelse ligger i at betone de humanistiske, progressive og omgængelige sider af din personlighed og mindske den distancerede og uudgrundelige adfærd, der ligger som et paradoks i din natur.

til top

Ascendanten i Krebsen, Månen i 8. hus

På det tidspunkt, hvor du blev født, steg tegnet Krebsen op i horisonten. Dets hersker, Månen, er placeret i 8. hus.

Krebsen er det fjerde tegn i Dyrekredsen, og dets børn er styret af Månen. Dit liv vil være fuldt af forandringer og perioder med skiftevis arbejde og afslappelse. Din modtagelighed over for ydre påvirkning får dig ubevidst til at efterligne adfærden og omgangstonen hos de mennesker, du er sammen med.

I mange tilfælde vil omstændighederne kræve, at du spiller verdensmandsagtig og sofistikeret, men bag din maske vil der stå et meget følsomt menneske, som nemt bliver krænket, og som også er yderst sensitivt over for mere skjulte påvirkninger og indtryk såvel som psykiske vibrationer.

Krebsen giver dig en tendens til fuldkommen at trække dig, når du bliver såret eller skræmt af en situation. Dette vil ske for dig ofte, for du er tilbøjelig til at blande dig i andres affærer, selvom du hverken er behøvet eller ønsket. Gennem hele livet vil dine reaktioner være følelsesmæssige frem for rationelle.

Krebsen giver også en tendens til, at tilværelsen bliver centreret om hjem og familie; din tilknytning til dine private og hjemlige vaner er så stærk, at du næppe kunne klare dig uden dem. I kærlighedsanliggender er du følelsespræget og blid.

Med hensyn til de vanskelige aspekter skal du advares mod at blive alt for optaget af trivielle detaljer af en psykologisk karakter. En anden tendens, du kan have, er at smigre eller kritisere andre unødigt uden hensyn til den andens følelser.

Skæbnen vil muligvis anbringe dig i nogle omgivelser, hvor dine medfødte træk kan udfolde sig bedst. Du bliver mest lykkelig, hvis du får mulighed for at kaste dig ud i en søgen efter en person eller en ting, om end ikke nødvendigvis i form af en vigtig arbejdsopgave.

Annoncering
At planeten, som styrer dit liv, står i 8. hus betyder, at døden og med den forbundne emner vil få en vigtig indflydelse på din generelle kurs i livet.

Der synes at optræde en vis interesse for usædvanlige fritidsinteresser, ældgamle skikke og alle særprægede eller excentriske teorier om døden. Inden for andre livsområder vil du være tilbøjelig til at give udtryk for mange af dine personlige tanker og omsætte disse i handling; du er blevet begavet med en særlig "sjette sans" til forståelse af den menneskelige natur og et medfødt talent for at arbejde med andres følelser.

til top

Venus i 7. hus

Venus stod i dit 7. hus ved fødslen. Med hensyn til ægteskab og andre intime relationer er dette en af de bedste påvirkninger, der findes. Du har udsigt til et lykkeligt forhold med et meget tiltalende, kærligt og behageligt menneske. Du har mulighed for at opnå både følelsesmæssig og økonomisk vinding af denne forbindelse.

Din individualitet trænger sig ind på omgivelserne, og dette vil medføre lykke og yde psykisk kompensation for dine eventuelle mangler. I din udveksling med andre mennesker vil der udvikle sig nogle harmoniske relationer.

Du vil skabe balance gennem en følelsesladet kærlighed, æstetik, kunst og relationer til andre mennesker.

til top

Solen i 8. hus

Solen stod i dit 8. hus ved fødslen. Dette giver din individualitet en tilbøjelighed for på den ene eller den anden måde at være orienteret mod livets dybere aspekter. Dine seksuelle følelser er langvarige, intense og vitale. Dit indre selv synes at være tiltrukket af usædvanlige ting i forbindelse med overgangen mellem liv og død og mysterierne i den forbindelse.

Den traditionelle astrologi antyder, at en krise vil vise sig i midten af dit liv. Hvis du klarer denne periode på en god måde, kan du forvente et langt liv med en gradvist stigende vitalitet.

Økonomisk vil der afgjort være mulighed for, at du arver nogle penge enten fra din partner eller fra en anden slægtning.

til top

Månen i 8. hus

Månen stod i dit 8. hus ved fødslen. Da Månen giver en evne til intens sanseoplevelse, vil du kunne opleve, at din interesse gradvist vækkes for seksuelle forhold, overnaturlig og spiritistisk forskning og mentale grublerier over forestillingen om, at der måske findes et liv efter døden.

På et tidspunkt i dit liv vil du få mulighed for at arve fra kvindeligt hold eller fra din mors side af familien.

til top

Saturn i 11. hus

Saturn stod i dit 11. hus ved fødslen. Psykologisk tyder dette på et temmelig dystert og begrænset syn på dine personlige ambitioner, dine venskaber og din fremtid. Du er meget ambitiøs, forsigtig, rimelig, tålmodig, ansvarlig, men måske også for alvorlig.

Du er et menneske med få venner, og selv i den position kan du opleve, at nogle af dem vil støtte dig med deres råd i stedet for med konkret hjælp i faretruende situationer.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Mike Bloomberg [Adb] (mand)
født den 14. februar 1942 lokaltid: 15:40
i Brighton MA, USA U.T.: 19:40
71w09, 42n21 sid. tid: 00:32:09

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vandbærer 25°29'41 i hus 8 direkte
Måne Vandbærer 17°46'38 i hus 8 direkte
Merkur Vandbærer 15°13'42 slutningen af hus 7 retrograd
Venus Vandbærer 6°58'03 i hus 7 retrograd
Mars Tyr 18°07'58 i hus 11 direkte
Jupiter Tvilling 11°32'07 i hus 11 direkte
Saturn Tyr 22°06'25 i hus 11 direkte
Uranus Tyr 26°24'18 i hus 11 direkte
Neptun Jomfru 29°21'26 i hus 3 retrograd
Pluto Løve 4°11'00 i hus 1 retrograd
Sand Måneknude Jomfru 13°24'36 i hus 3 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Krebs 26°22'27
2.Hus Løve 15°45'29
3.Hus Jomfru 8°57'28
Imum Coeli Vægt 8°45'08
5.Hus Skorpion 15°44'53
6.Hus Skytte 23°59'29
Descendant Stenbuk 26°22'27
8.Hus Vandbærer 15°45'29
9.Hus Fisk 8°57'28
Medium Coeli Vædder 8°45'08
11.Hus Tyr 15°44'53
12.Hus Tvilling 23°59'29

Større aspekter
Sol Konjunktion Måne 7°43
Sol Kvadrat Mars 7°22
Sol Kvadrat Saturn 3°23
Sol Kvadrat Uranus 0°55
Sol Kvinkuns Ascendant 0°53
Måne Konjunktion Merkur 2°33
Måne Kvadrat Mars 0°21
Måne Trigon Jupiter 6°15
Måne Kvadrat Saturn 4°20
Merkur Kvadrat Mars 2°54
Merkur Trigon Jupiter 3°42
Venus Trigon Jupiter 4°34
Venus Opposition Pluto 2°47
Mars Konjunktion Saturn 3°58
Saturn Konjunktion Uranus 4°18
Saturn Sekstil Ascendant 4°16
Uranus Trigon Neptun 2°57
Uranus Sekstil Ascendant 0°02
Neptun Sekstil Pluto 4°50
Neptun Sekstil Ascendant 2°59
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt