•    
  Planetpositioner
  24-Feb-2018, 12:53 UT/GMT
  Sol551'35"9s22
  Måne2131'53"18n57
  Merkur1148'36"8s28
  Venus1658'11"6s27
  Mars1735'56"22s30
  Jupiter2258'24"17s23
  Saturn658'35"22s23
  Uranus2543'44"9n26
  Neptun1337'42"7s16
  Pluto2030'29"21s30
  Sand Månek.1448' 7"16n23
  Chiron2659' 9"1n59
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Nancy Kerrigan [Adb], født 13 Oktober 1969
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Vægten, Månen i Skorpionen *Ascendanten i Vædderen, Mars i 10. hus *Saturn i 1. hus *Venus i 6. hus *Venus i opposition til Ascendanten *Pluto i opposition til Ascendanten *Solen i 7. hus *Merkur i opposition til Ascendanten *Uranus i opposition til Ascendanten *Månen i 8. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: kvinde, født 13 Oktober 1969 kl. 17:17 i Woburn, Massachusetts.

Dit soltegn er Vægt. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Vædder, og din Måne står i Skorpion.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

til top

Solen i Vægten, Månen i Skorpionen

Disse astrologiske placeringer tyder på en klog og skarpsindig personlighed. Du har tendens til at blive aggressiv og er ofte direkte blasfemisk. Når noget kommer dig på tværs, hævner du dig med fuld styrke. Du nyder at udstille dit vid og dine kundskaber og gør et stort nummer ud af at fortælle andre om dine forskellige succeser og sejre. Dette praleri med egne resultater vil dog i virkeligheden komme til at skade dig, for det vækker andres modvilje. Du har hang til de mørke sider af tilværelsen, og din fantasi kan være morbid. Du er fascineret af de mystiske, ondsindede kræfter i universet. Du er et natmenneske og tænker ofte på døden, det endegyldige og mysteriet ved livet efter døden.

Nøglen til en mere harmonisk personlighed ligger i en udvikling af optimisme og anerkendelse af det gode, som findes i verden.

til top

Ascendanten i Vædderen, Mars i 10. hus

På det tidspunkt, hvor du blev født, steg tegnet Vædderen op over horisonten. Herskeren, som er Mars, stod placeret i 10. hus.

Vædderen er det første tegn i Dyrekredsen, og dets børn synes også at nære et ønske om at være "først" i alle aktiviteter, som de mere eller mindre tilfældigt bliver involveret i. Dette kardinaltegn gør dig ekstremt aktiv og i stand til at udvise ambition, impulsivitet, mod og kækhed for at tilfredsstille behovet for at komme frem i verden.

Din generelle kurs i livet vil være præget af mange op- og nedture og forandringer, hvilket i høj grad stemmer med dit temperaments psykiske natur. Hvorvidt du kommer til at triumfere i livet eller ej afhænger af din evne til at udvikle dine mest positive medfødte egenskaber og samtidig udfolde en vis kontrol over dine mindre gunstige egenskaber, såsom mangel på flid og en vis ligegyldighed over for andres følelser og meninger.

Vædderen giver sine børn en tilbøjelighed for politisk og offentligt arbejde. Du burde få succes (eller i det mindste forsøge at få det) inden for et arbejde og en aktivitet, som kræver opfindsomme, nyskabende ideer og/eller en militant indstilling. Du synes også at have en lidenskabelig indstilling til alle projekter, som på en eller anden måde indebærer nye forestillinger eller en særpræget arbejdsindsats, og hvor du kan få en ledende stilling. Et af dine problemer er, at du i din forkærlighed for resultater i forbindelse med nye projekter vil være tilbøjelig til at nedbryde gamle forestillinger og tidligere bidrag, som måske kunne have været nyttige for dit forehavende. Du er impulsiv, kritisk, afskyr nedrige eller tvivlsomme handlinger og vil knytte mange glimrende venskaber, men også skabe dig betydningsfulde fjender. Dit liv er rigt på lidenskab og fyrig kærlighed. I seksuelle situationer er du hurtig, aggressiv og direkte. Du elsker også fornøjelser, som du oplever med en lys, åben og gnistrende indstilling.

Annoncering
Mars placeret i 10. hus er en meget vigtig position, hvis præcise mening bliver skitseret af den del af huset, hvor planeten står, og alt efter de forskellige astrologiske aspekter som Mars indgår i. Hvis du nogensinde skulle komme i kontakt med en karriere inden for militæret eller tilsvarende aktiviteter, vil Mars på dette sted kunne give dig succes. Dit ønske om magt og erobring, som skyldes Vædderen, i forbindelse med Mars' egne voldsomt frigørende impulser kan give dig en tilbøjelighed til at bruge din personlige magt og udmatte din energi gennem en overmenneskelig indsats i så henseende.

til top

Saturn i 1. hus

Saturn stod i dit 1. hus ved fødslen. Saturns placering her giver dig et konservativt, til tider dystert og selvfornægtende syn på livet. Fordi hver eneste kontakt har meget stor betydning, er du tilbøjelig til at være lidt distanceret og måske endda fjern, så du kan være sikker på, præcist hvor du står. Du kan være genert og føle dig akavet og snerpet over for andre, som synes at tage livet lettere. Den dybde, hvormed du betragter dig selv, vil også karakterisere din måde at forholde dig til andre på.

Du lærte meget tidligt i livet at være selvhjulpen, og du fik ofte overladt et større ansvar end normalt for din alder.

Dit intellekt fungerer konstant og sædvanligvis løsrevet fra øjeblikkets følelser og indskydelser. Logik spiller en vigtig rolle i din tankegang. Storslåede planer og teorier har ikke din store interesse.

Når du først har accepteret dine egne begrænsninger og lever op til dine udfordringer og ansvar med en fornemmelse af formål, kan du få succes på det felt, som du måtte vælge. Dit helbred er i almindelighed godt, blot du får tilstrækkeligt med motion til at løsne op for spændingerne.

til top

Venus i 6. hus

Venus stod i dit 6. hus ved fødslen. Du kan anse dig selv for et heldigt menneske. Dit helbred vil gennem hele livet enten være vældig godt, eller også ejer du evnen til at komme dig hurtigt efter sygdom.

I omgangen med andre på din arbejdsplads vil du også kunne opnå øget indkomst. Din holdning til dit arbejde er, at det er behageligt at udføre. Du er ikke et hårdtarbejdende menneske; derimod er der noget dovent over dig. Skæbnen kan anbringe dig i en situation, hvor du vil komme til at arbejde under nogle umådeligt venlige og tiltalende overordnede. Et kærlighedsforhold kan blive indledt på grund af denne udveksling.

til top

Venus i opposition til Ascendanten

Venus i opposition til Ascendanten tyder på, at du føler dig tiltrukket af forfinede og sofistikerede mennesker. Du er velopdragen, og almindeligvis har andre mennesker en positiv opfattelse af dig. Du gør indrømmelser, hvis det er nødvendigt for at bevare et harmonisk forhold.

Selvom du virker selvsikker og fuld af selvtillid, kan du have svært ved at stå alene. Du arbejder hårdt, men skjult for at sikre dig, at andre mennesker nærer varme følelser over for dig. Du håber, at ingen opdager dine negative egenskaber eller finder ud af, hvor usikker du i virkeligheden er.

Dine bedste reklameagenter er dine venner, som frit berømmer dine dyder, når nogen spørger dem.

På overfladen er du medgørlig, blid og charmerende, men under overfladen konspirerer du og lægger hemmelige planer for at skabe en bedre tilværelse for dig selv ved hjælp af de mennesker, du omgås.

til top

Pluto i opposition til Ascendanten

Plutos opposition til Ascendanten viser, at du tiltrækker mennesker med et stærkt ego og temperament. Du nærer et stort ønske om en tæt og intim kontakt med mange af de mennesker, som du omgås. Du stiller store krav til de mennesker, du har med at gøre, men du hader det, når der bliver stillet tilsvarende krav til dig selv. Den slags problemer kan ødelægge et ellers fascinerende forhold.

Dit talent ligger i din evne til at styre andre mennesker, så reklameverdenen er et felt, som du burde kunne forbinde dig med.

Almindeligvis får du de ting, du ønsker, når du ønsker dem, og du tåler ikke at få dine krav afvist. Hvis du er motiveret for at ændre menneskers indstilling til deres sociale opgaver, vil du kunne skabe mirakler.

Annoncering
til top

Solen i 7. hus

Solen stod i dit 7. hus ved fødslen. Det betyder blandt andet, at det kræver hele din individualitet at gennemføre en vigtig udvikling i forbindelse med dine bekendte og dit ægteskab. Det ser ud til, at du vil blive gift med en temmelig stolt, men også værdig person, og meget af den fremgang, som du vil opleve i livet, vil udspringe af dette forhold.

Under alle omstændigheder kan du forvente, at du gennem hele livet vil skabe varige forbindelser og ædle venskaber.

til top

Merkur i opposition til Ascendanten

Merkurs opposition til Ascendanten betyder, at du, når det er muligt, forsøger at indtage de samme standpunkter som de mennesker, du omgås. Du er bange for, at du skal blive afvist, og venter derfor, indtil du har hørt, hvad dine bekendte siger, før du udtrykker dig. Faktisk gør du dig alt for store anstrengelser for, at andre skal kunne lide dig; du vil blive mere respekteret, hvis du er mere oprigtig og mindre overbevisende. Med dit talent for effektiv kommunikation kan du få størst succes i en beskæftigelse, som kræver en tæt, intim kontakt med andre mennesker. Selvom du rent faktisk kan lide mennesker og har brug for dem, så ønsker du ikke at føle dig forpligtet over for dem. Du er uafhængig og hader at få din frihed begrænset, om det så blot er midlertidigt.

til top

Uranus i opposition til Ascendanten

Uranus i opposition til Ascendanten viser, at dine forhold til andre står i vejen for opnåelsen af den frihed, som du ønsker. Du tiltrækker mennesker, som kræver deres personlige frihed, selvom dette betyder, at du må beskære din, og det irriterer dig.

Du er ikke egnet til et traditionelt ægteskab. Du foretrækker et mere frisindet forhold, hvor den eneste binding ligger i din følelsesmæssige tiltrækning til partneren. Du har en bred kreds af venner, som deler dine synspunkter, og med hvem du føler dig tryg og sikker. Du føler dig tiltrukket af beskæftigelser, som giver dig frihed til at arbejde på din egen måde, uden at være begrænset af regler og forskrifter.

Selvom du har dine egne meninger, er du formentlig ikke helt klar til at påtage dig ansvaret for dine egne handlinger.

En del af din rolle i livet består i at hjælpe andre med at vinde deres frihed ved at opfordre dem til at tage en uddannelse og lære noget om de sociale og politiske spørgsmål, som påvirker dem.

til top

Månen i 8. hus

Månen stod i dit 8. hus ved fødslen. Da Månen giver en evne til intens sanseoplevelse, vil du kunne opleve, at din interesse gradvist vækkes for seksuelle forhold, overnaturlig og spiritistisk forskning og mentale grublerier over forestillingen om, at der måske findes et liv efter døden.

På et tidspunkt i dit liv vil du få mulighed for at arve fra kvindeligt hold eller fra din mors side af familien.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Nancy Kerrigan [Adb] (kvinde)
født den 13. oktober 1969 lokaltid: 17:17
i Woburn, MA (US) U.T.: 21:17
71w09, 42n29 sid. tid: 18:01:25

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vægt 20°21'36 i hus 7 direkte
Måne Skorpion 21°42'46 i hus 8 direkte
Merkur Vægt 2°22'29 i hus 7 direkte
Venus Jomfru 25°24'57 i hus 6 direkte
Mars Stenbuk 14°40'43 i hus 10 direkte
Jupiter Vægt 17°16'45 i hus 7 direkte
Saturn Tyr 6°39'41 i hus 1 retrograd
Uranus Vægt 5°25'11 i hus 7 direkte
Neptun Skorpion 27°05'12 i hus 8 direkte
Pluto Jomfru 25°52'02 i hus 6 direkte
Sand Måneknude Fisk 20°50'52 i hus 12 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Vædder 0°38'14
2.Hus Tyr 12°43'08
3.Hus Tvilling 9°13'13
Imum Coeli Krebs 0°19'24
5.Hus Krebs 21°28'51
6.Hus Løve 18°11'03
Descendant Vægt 0°38'14
8.Hus Skorpion 12°43'08
9.Hus Skytte 9°13'13
Medium Coeli Stenbuk 0°19'24
11.Hus Stenbuk 21°28'51
12.Hus Vandbærer 18°11'03

Større aspekter
Sol Kvadrat Mars 5°41
Sol Konjunktion Jupiter 3°05
Måne Sekstil Venus 3°42
Måne Sekstil Mars 7°02
Måne Konjunktion Neptun 5°22
Måne Sekstil Pluto 4°09
Merkur Konjunktion Uranus 3°03
Merkur Sekstil Neptun 5°17
Merkur Opposition Ascendant 1°44
Venus Sekstil Neptun 1°40
Venus Konjunktion Pluto 0°27
Venus Opposition Ascendant 5°13
Mars Kvadrat Jupiter 2°36
Saturn Kvinkuns Uranus 1°14
Uranus Opposition Ascendant 4°47
Neptun Sekstil Pluto 1°13
Neptun Trigon Ascendant 3°33
Pluto Opposition Ascendant 4°46
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt