•    
  Planetpositioner
  18-Mar-2018, 04:12 UT/GMT
  Sol2730'40"0n59
  Måne52' 6"1s40
  Merkur1519'52"8n27
  Venus1353'39"4n35
  Mars016'31"23s28
  Jupiter235'44"r17s21
  Saturn822'22"22s18
  Uranus2644'36"9n49
  Neptun1426'45"6s58
  Pluto2058'40"21s28
  Sand Månek.1415'37"r16n33
  Chiron2815'12"2n27
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Kærlighed

for Vladimir Volkoff [Adb], født 7 November 1932
Tekst af John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Tyren *Solen i Skorpionen *Solen i 7. hus *Solen i opposition til Ascendanten *Månen i Fiskene *Månen i 12. hus *Venus i Vægten *Venus i 6. hus *Mars i Løven *Mars i 5. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af "Love Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre væsentlige emner i dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten er udarbejdet ud fra følgende fødselsdata: mand, født 7 November 1932 kl. 16:00 i Paris, France.

Dit soltegn er Skorpion. Det er det tegn, Solen står i i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Tyr, og din Måne står i Fisk.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Nyd dit kærlighedshoroskop!

til top

Ascendanten i Tyren

Du er lige tiltrækkende, hvad enten du klæder dig skødesløst eller formelt, og det er der ikke ret mange andre, der kan klare. Det er snarere dit humør end dit tøj, som er bestemmende for din tiltrækning, selvom du i høj grad nyder en rig eller sensuel klædedragt.

Du foretrækker en jordnær partner, som taler direkte fra hjertet, og når du finder sådan en person, øser du din hengivenhed ud over ham eller hende.

Din elskovsstil er sandsynligvis ligeledes direkte og fysisk - du kan lide at gøre det, ikke at tale om det. En stor del af din seksuelle nydelse stammer fra den fysiske tryghed og sikkerhed, som din partner bibringer dig.

Dit ideal af en kæreste er en, der fanger dig hjerte straks, en som du kan betro dit liv.

til top

Solen i Skorpionen

Af alle soltegn er dit tegn det, der identificerer sig mest med seksualiteten. Det skyldes, at du føler livet intenst og har behov for at udtrykke dine lidenskaber i alt, hvad du foretager dig.

Du vil blive meget fristet til at bruge din seksuelle udstråling til at drage materiel eller psykologisk fordel af din kæreste. Af den grund vil du måske foretrække nogle mindre sofistikerede partnere, hvis naivitet giver dig mulighed for at overtage styringen.

Du er sædvanligvis meget klar med hensyn til, hvad du begærer, og du ved, at det betaler sig at vente længe på at få det, der tilfredsstiller dig.

Du vil være tilbøjelig til at synke fuldkommen ned i et forhold, blive forandret af det og så til sidst gøre dig fuldkommen fri af det. Når først et kærlighedsforhold er ovre, er det for dig slut for altid. Men hverken du eller din partner vil være den samme som dengang, I traf hinanden.

Annoncering
til top

Solen i 7. hus

Med denne placering er det vigtigt, at du vælger en partner, som kan være din ligemand i alle henseender.

Du bør vælge din partner meget omhyggeligt, for du vil have tendens til at blive meget afhængig af ham eller hende, især når det virkelig gælder. Ligeledes må din kæreste være i stand til at stole fuldt og fast på dig; forholdet bør være fuldstændig gensidigt, hvis det skal kunne holde.

Dette bør imidlertid indfinde sig helt naturligt, eftersom parforhold generelt udgør det primære fokus i dit liv.

til top

Solen i opposition til Ascendanten

Din partners velbefindende og mentale tilstand har umådelig stor betydning for dig og vil udgøre en afgørende faktor ved dine beslutninger vedrørende dit eget liv.

Vær forsigtig med ikke at lade omsorgen for din kæreste veje tungere end dine egne behov eller få dig til at forsømme dig selv eller undertrykke din egen energi. Hvis der opstår en konflikt mellem dine egne behov og partnerens, bør du forsøge at gavne forholdet ved at bruge begge energier.

En partner, som udgør et spejl for din personlighed og deltager i dine kreative interesser, kan gøre dig ganske særligt produktiv og tilfreds.

Meget af den anerkendelse, som du modtager for dine kreative aktiviteter, kan også komme via din partner.

til top

Månen i Fiskene

Dine følelser er meget intense og fint afstemte, og du kan sædvanligvis fornemme kernen i et forhold langt hurtigere, end din partner kan. Du oplever sandsynligvis mange humørsvingninger og dybe følelsesmæssige ændringer i et forhold, indtil det har stabiliseret sig gennem en længere periode. Derfor bør du finde en kæreste, som er mere stabil, end du er.

Det vil være godt for dig at have en partner, som kan klare tilværelsens mange besværlige, små detaljer, så du kan bruge opmærksomheden på livets mere meningsfulde emner. Under sådanne omstændigheder kan du forvandle kærligheden til et klart og rent middel til personlig indsigt og åbenbaring, både for dig selv og for din kæreste.

til top

Månen i 12. hus

Du skal være forsigtig med ikke at reagere for hurtigt på en kæreste og bør altid tænke dig om en ekstra gang, før du direkte binder dig til noget som helst. Der vil være mange gange, hvor det vil være bedre at tage hensyn til din kærestes følelser ved ikke at fare ind og fortælle hele sandheden, også selvom du måske føler, at du burde gøre det.

Uanset hvilken slags forhold du befinder dig i, så skal der en hel del sjælegranskning til for at finde ud af din kærestes og dine egne dybeste, følelsesmæssige motiver. Skjulte handlinger og holdninger skal afdækkes og redes ud, men belønningen er en dyb, gensidig selvindsigt, som kun få andre opnår.

For dig er et virkelig vellykket kærlighedsforhold et, som er intenst opløftende, ja ligefrem katarsisk.

til top

Venus i Vægten

Et stille, begivenhedsløst forhold keder dig, for det er bestandig forandring og vækst, som fastholder din interesse og gør dig kreativ i et kærlighedsforhold.

Du insisterer på, at du og din kæreste er jævnbyrdige, ikke som en statisk ligevægt, men snarere som en fortsat justeringsproces, der fastholder jer begge på en ligeværdig basis.

Du beundrer især fysisk skønhed hos en kæreste, men lad ikke en persons udseende gør dig blind for skønheden i hans eller hendes sjæl.

I det lange løb vil du blive mest tilfreds med en alsidig kæreste, hvis bedrifter og kvaliteter ikke blot er fysiske, men går sig i mange retninger.

Annoncering
til top

Venus i 6. hus

Du påskønner et gedigent kærlighedshåndværk, og du beundrer den kæreste, som arbejder på at forbedre jeres forhold og forfine kærlighedens blide kunst.

Selvom du og din partner bør være jævnbyrdige i jeres forhold, er jævnbyrdighed ikke nødvendigvis dit ideal i selve kærlighedsakten. Du nyder måske især en elsker, som tjener dig eller modsat, en som du tjener og adlyder seksuelt.

til top

Mars i Løven

Din tilgang til kærligheden er meget direkte og venlig, og du kan blive ret frustreret over en kæreste, som kræver en langvarig flirt, før I nærmer jer den fysiske side af kærligheden.

Men når først elskoven er sikret, kan du træffe omfattende forberedelser, især vedrørende overdådige omgivelser og luksuriøst tilbehør.

Du er den varmeste og mest åbne af alle partnere, men du kan have tendens til at gennemløbe ét eller to grundscenarier om og om igen uden helt at være klar over det.

Du er næsten for generøs over for din kæreste, især når det gælder forsyningen af kærlighedsbeviser.

til top

Mars i 5. hus

Fordi du forholder dig til sex på en meget åben, næsten munter måde, rummer emnet for dig ikke de faldgruber, som det gør for så mange andre mennesker i vores temmelig undertrykte kultur.

Faktisk kan du blive totalt forvirret over en, der har et mere indviklet eller ubalanceret syn på seksualitet.

Du er mest tryg ved en, der er lige så munter og behagelig, som du selv er.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Kærlighed
for Vladimir Volkoff [Adb] (mand)
født den 7. november 1932 lokaltid: 16:00
i Paris, FR U.T.: 16:00
2e20, 48n52 sid. tid: 19:15:53

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Skorpion 15°02'57 i hus 7 direkte
Måne Fisk 12°58'44 i hus 12 direkte
Merkur Skytte 6°23'03 i hus 7 direkte
Venus Vægt 6°33'38 i hus 6 direkte
Mars Løve 26°54'23 i hus 5 direkte
Jupiter Jomfru 17°51'58 i hus 6 direkte
Saturn Stenbuk 29°10'34 i hus 10 direkte
Uranus Vædder 20°28'01 i hus 12 retrograd
Neptun Jomfru 9°50'37 i hus 5 direkte
Pluto Krebs 23°24'57 i hus 4 retrograd
Sand Måneknude Fisk 15°26'07 i hus 12 direkte

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Tyr 8°16'56
2.Hus Tvilling 8°50'37
3.Hus Tvilling 28°59'16
Imum Coeli Krebs 17°30'17
5.Hus Løve 9°16'48
6.Hus Jomfru 12°12'35
Descendant Skorpion 8°16'56
8.Hus Skytte 8°50'37
9.Hus Skytte 28°59'16
Medium Coeli Stenbuk 17°30'17
11.Hus Vandbærer 9°16'48
12.Hus Fisk 12°12'35

Større aspekter
Sol Trigon Måne 2°04
Sol Sekstil Jupiter 2°49
Sol Sekstil Neptun 5°12
Sol Opposition Ascendant 6°46
Måne Kvadrat Merkur 6°36
Måne Opposition Jupiter 4°53
Måne Opposition Neptun 3°08
Måne Sekstil Ascendant 4°42
Merkur Sekstil Venus 0°11
Merkur Kvadrat Neptun 3°28
Merkur Kvinkuns Ascendant 1°54
Venus Kvinkuns Ascendant 1°43
Mars Kvinkuns Saturn 2°16
Jupiter Kvinkuns Uranus 2°36
Jupiter Sekstil Pluto 5°33
Saturn Opposition Pluto 5°46
Uranus Kvadrat Pluto 2°57
Neptun Trigon Ascendant 1°34
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt