•    
  Actuele planetaire posities
  22-maa-2018, 18:20 UT/GMT
  Zon24'20"0n49
  Maan727'13"16n54
  Mercurius1654'14"9n39
  Venus1934'40"6n54
  Mars253'18"23s32
  Jupiter2256' 2"r17s18
  Saturnus835' 1"22s17
  Uranus2659' 2"9n54
  Neptunus1436'55"6s54
  Pluto213' 6"21s27
  Ware Knoop1344'38"r16n42
  Cheiron2831'38"2n33
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Ozzy Osbourne [Adb], geboren op 3 december 1948
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Ozzy's geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Ozzy al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Het is mogelijk dat hij in lichamelijk opzicht al snel veel kan, want zijn lichaam heeft een goed coördinatievermogen en hij kan zich heel elegant en sierlijk bewegen. Buiten in de natuur zijn, muziek en ritmiek vormen waarschijnlijk al heel vroeg een bron van vreugde en

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Ozzy's innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Omdat hij afkerig is van het vragen om aandacht en genegenheid zal hij er meer plezier in hebben om te zorgen voor jongere broertjes of zusjes, of voor een huisdier, want dat brengt verantwoordelijkheid mee. Hij is een ernstig kind, met veel diepgang, dat goed kan nadenken, [...]

[..] Omdat hij een heel concreet-lichamelijke benadering van het leven heeft, moet hij eerst voelen dat hij controle over zijn eigen lichaam en zijn directe omgeving heeft. En dat gevoel van iets persoonlijk aan te kunnen kan alleen verkregen worden door iets langzaam en steeds [...]

Verborgen trekjes

[..] Als hij groter wordt, is het niet uitgesloten dat hij er ook allerlei vreemd mystieke opvattingen en fantasieën op na gaat houden. Heimelijk schuilt er een dichter en een visionair in hem, iets dat hem bij het opgroeien veel problemen kan opleveren, want uiting geven aan [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Ook werkt het bij hem zo, dat hij door het ervaren van moeilijkheden in relaties (teleurstelling, ruzie, weggaan), waarbij hij ontdekt dat de aanwezige genegenheid ondanks alles toch blijft bestaan, stap voor stap een hechte en vaste band opbouwt. Daarom zullen vrienden [...]

[..] Het is niet onmogelijk dat hij daarom de normen en waarden die zijn vader belangrijk vindt een tijdlang moet afwijzen, alleen maar om te bewijzen dat hij op eigen benen staat en zijn eigen dingen doet. Het is belangrijk dat Ozzy's vader dan niet boos reageert of zich terugtrekt, [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst