•    
  Planetpositioner
  23-Jan-2018, 01:23 UT/GMT
  Sol258'42"19s29
  Måne105'55"0n00
  Merkur1651'28"23s18
  Venus616' 2"19s50
  Mars2751'24"18s58
  Jupiter2012'57"16s45
  Saturn353'34"22s30
  Uranus2445' 4"9n04
  Neptun1229'25"7s43
  Pluto1931'37"21s36
  Sand Månek.1458'30"16n20
  Chiron2522' 5"1n25
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Mayim Bialik [Adb], født 12 December 1975
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Mayims fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører hende. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Mayim med at hjælpe hende til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for hende.

[..] Undervejs i sin udvikling behøver dette barn en venlig, men fast hånd, for hendes stærke vilje må afbalanceres i forhold til den virkelige verdens begrænsninger. Men det er vigtigt, at det gøres uden at underkue hende eller udsætte hende for grove former for disciplin. Når tiden [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Mayims indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] En mindre irritation hos Mayim kan hurtigt blive forvandlet til et altomfattende raseri, og kærlighed vil blive udtrykt som en lidenskabelig og altopslugende tilknytning. Frustrationer kan føre til voldsomme protester, og alt, hvad der fanger hendes interesse, vil opsluge [...]

[..] Hun kan have svært ved at acceptere sine dagligdags pligter og opgaver. At rydde op på sit værelse, lave kedelige lektier, hjælpe til med opvasken ­ sådanne gøremål kan hun opleve som værende under hendes værdighed, og hun ville meget hellere digte dramatiske historier eller [...]

Skjulte træk

Til trods for sin individualistiske natur og selvudfoldelse, længes Mayim i det skjulte efter at være et ganske almindeligt barn, som er accepteret i den almindelige verden. I den tidlige barndom vil hendes behov for at være speciel dominere udviklingen af hendes personlighed. Men prisen [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

I overensstemmelse med Mayims forkærlighed for dramatik og spænding er hendes dybeste behov i sine forhold til andre at føle, at hendes individuelle særpræg bliver set, bekræftet og opmuntret. Når hun er begejstret eller ønsker noget, forlanger hun et øjeblikkeligt respons, [...]

[..] Hvis hun endvidere oplever, at moderens levende og dramatiske natur er blevet præget af ulykkelige omstændigheder på en sådan måde, at den kommer til udtryk gennem en mere negativ og opmærksomhedssøgende optræden i hjemmet, vil hun kunne blive bange for sin egen trang til [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt