•    
  Actuele planetaire posities
  25-maa-2018, 06:43 UT/GMT
  Zon434' 3"1n49
  Maan1251'16"20n11
  Mercurius1634'44"r9n41
  Venus2241'21"8n08
  Mars418'25"23s33
  Jupiter2249' 6"r17s16
  Saturnus841' 8"22s16
  Uranus277' 8"9n57
  Neptunus1442'24"6s52
  Pluto215'18"21s27
  Ware Knoop1341'43"16n43
  Cheiron2840'37"2n37
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Mayim Bialik [Adb], geboren op 12 december 1975
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Mayims geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Mayim al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Bij het opgroeien heeft dit kind een zachte maar toch stevige aanpak nodig. Haar sterke wil zal immers moeten leren waar de grenzen liggen, maar dat moet gebeuren zonder dat zij bang of onzeker gemaakt wordt, of hardhandig met tucht en discipline te maken krijgt. Later kan [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Mayims innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Een beetje geïrriteerd zijn verandert bij Mayim onmiddellijk in universele woede, en liefde wordt een zich hartstochtelijk aan iemand vastklampen, waar alles voor moet wijken. Frustratie kan haar echt laten exploderen, en zij gaat honderd procent voor alles wat zij interessant [...]

[..] Het is niet uitgesloten dat zij er grote moeite mee heeft om de gewone dagelijkse plichten en karweitjes te doen. Haar kamer opruimen, dat vervelende huiswerk maken, helpen met afwassen ­ dat alles vindt zij maar niks. Zij zou veel liever iets gewichtigers doen, of gaan [...]

Verborgen trekjes

[..] De behoefte om bijzonder te zijn zal de eerste jaren van haar jeugd de dominerende factor in haar ontwikkeling zijn. Maar de prijs die voor dit bijzonder zijn betaald moet worden is zich geïsoleerd van anderen voelen staan, en soms heeft zij dan ook last van een pijnlijk [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

In overeenstemming met Mayims voorliefde voor drama en opwinding, wil zij het liefst dat het feit dat zij zo bijzonder is onderkend wordt, en dat zij daarin bevestigd en aangemoedigd wordt. Zij wil dat er direct op haar verlangens en enthousiasme gereageerd wordt, en kan [...]

[..] Zij kan ook gaan denken dat het feit dat haar moeder zich niet gelukkig voelt er de oorzaak van is, dat haar levendige geest met al zijn theatrale trekjes zich thuis op een minder leuke manier uit, en aandachttrekkerij wordt. Hierdoor kan Mayim bang worden voor wat er in [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst