•    
  Planetpositioner
  20-Maj-2018, 21:58 UT/GMT
  Sol2949'43"20n07
  Måne1334'26"17n11
  Merkur1218'15"13n40
  Venus138' 3"25n03
  Mars146'39"21s56
  Jupiter1651'47"r15s41
  Saturn818'31"r22s18
  Uranus016'38"11n05
  Neptun1615'48"6s17
  Pluto215'53"r21s32
  Sand Månek.823'53"18n10
  Chiron133'30"3n47
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for James Garfield [Adb], født 19 November 1831
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i James' fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i James med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Han vil snarere sætte sig et mål og bevidst arbejde sig hen imod det. Områder som f.eks. lektier, hjemlige pligter og at holde styr på lommepengene vil sikkert falde lettere for James end for mange andre børn, dog forudsat at de forskellige krav bliver forklaret enkelt og [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i James' indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Han er mere interesseret i at gøre tingene end at lære om dem eller skulle forklare dem, og han er tilbøjelig til kun at acceptere og stole på det, hans fysiske sanser kan opfatte. Derfor vil abstrakte argumenter om principper og regler ikke have nogen særlig virkning på [...]

Selv om opfyldelsen af fysiske behov er en naturlig nødvendighed for alle levende væsener, så giver det James en ganske særlig glæde at tilfredsstille sine sanser ­ ikke bare velvære ved at spise eller blive berørt, men også glæde over strålende farver, liflige dufte, [...]

Skjulte træk

[..] Dette kan han have en stor modvilje imod at indvie forældrene i, fordi han frygter, at det ikke vil blive forstået. Hans høje sensitivitet nærmer sig til tider det synske, og han opfanger uudtalte tanker og følelser fra omgivelserne, hvilket kan forvirre og forurolige ham. Han kan [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Men under alle omstændigheder betyder ethvert bevis på ægte hengivenhed og loyalitet meget for ham, og han glemmer aldrig den godhed, man viser ham. Men frem for alt opfatter James sine forhold til andre som en kilde til fred og stabilitet, og derfor har han behov for så [...]

James' billede af sin far er først og fremmest følsomt og poetisk ­ et portræt af ham som kunstner, visionær og mystiker. Selv om James' far måske føler sig alt andet end kunstnerisk eller mystisk, forbinder sønnen ikke desto mindre noget romantisk og gådefuldt med sin [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt