•    
  Planetpositioner
  20-Feb-2018, 12:40 UT/GMT
  Sol149'20"10s49
  Måne2622'57"5n31
  Merkur418'11"11s37
  Venus1157'38"8s25
  Mars1512' 3"22s12
  Jupiter2247'31"17s21
  Saturn639' 7"22s24
  Uranus2534' 6"9n23
  Neptun1328'40"7s20
  Pluto2024' 7"21s31
  Sand Månek.1450'55"r16n23
  Chiron2645'42"1n54
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Otto Graham [Adb], født 6 December 1921
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Skytten, Månen i Fiskene *Ascendanten i Vægten, Venus i 2. hus *Jupiter i konjunktion med Ascendanten *Venus i 2. hus *Solen i 3. hus *Månen i 5. hus *Saturn i 12. hus *Saturn i konjunktion med Ascendanten

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 6 December 1921 kl. 1:50 i Waukegan, Illinois.

Dit soltegn er Skytte. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Vægt, og din Måne står i Fisk.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Skytten, Månen i Fiskene

Denne astrologiske kombination giver dig blidhed og fantasi. Du er en drømmende og upraktisk natur, og du er ofte ængsteligt optaget af at værne dig mod din egen fantasis dæmoner. I fredelige øjeblikke kan din profetiske natur komme til udfoldelse via din personlighed. Du har stærke religiøse tendenser og filantropiske, medlevende tilbøjeligheder. I forbindelse med kærlighed er dine følelser dybe og aktive. Din sympati og mildhed hjælper med at sikre harmoni i familielivet. Nøglen til et mere helstøbt selv ligger i at spille mere på din personligheds muntre elementer. Med større selvtillid kan din evindelige ængstelse aftage betydeligt.

til top

Ascendanten i Vægten, Venus i 2. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Vægten op i horisonten. Dets hersker, Venus, er placeret i 2. hus.

Dette tyder på et liv, hvor du vil indtage en holdning, som er imødekommende, venlig og kærlig.

Mennesker med Ascendanten i Vægten er grundlæggende drevet af deres følelser og emotioner frem for af intellektet. Dit liv vil afsløre din skarpe iagttagelsesevne og en tendens til at skabe sammenligninger af en primært æstetisk karakter. Du vil ikke udfolde den helt store energi i dine gøremål og vil derfor have tendens til at følge rutinen og den mindste modstands vej. Du er et forstående menneske, som søger andres billigelse og er meget tilpasningsvillig. Din intuition er bemærkelsesværdig, og du får en rent sanselig glæde ud af at involvere dig i socialt samvær og elske alle sociale sider af tilværelsen.

Hvis du ikke får styr på denne tendens til at være så stærk engageret i menneskelige relationer, kan du blive alt for knyttet til andre og afhængig af dem.

Der findes en vis rastløshed, omskiftelighed og mangel på vedholdenhed i dit liv. Dit hovedsigte ligger hele tiden på favoriseringen af en sammensmeltning af to ting eller to personer.

Uheldigvis gør dette engagement i menneskers indbyrdes harmonisering og tilpasning dig en lille smule urealistisk og handlingslammet. Du vil imidlertid tage det afslappet, opføre dig sympatisk, være socialt orienteret og optaget af udsmykning, klæder, sociale konventioner, normer og æstetik. I kærlighed vil du, såfremt du gør alvor af forholdet, opdage, at forholdet er en konsekvens af din egen interesse i at smigre dig selv frem for at imødekomme nogen form for dybere følelser.

Erhvervsmæssigt vil du have tilbøjelighed for aktiviteter, som kræver en høj grad af kultur og endda viden om kunst.

Annoncering
Den kendsgerning, at din hersker står placeret i dette hus, er et tegn på, hvor vigtig din levevej vil være for dig livet igennem. Fordi herskeren er Venus, kan der ikke forventes alt for meget hårdt slid, men snarere en afslappet tilværelse, hvor du, selvom du har ansvaret for at tjene dine egne penge, vil gøre dette med nemhed.

Du har en bemærkelsesværdig tendens til at håndtere ting, som enten er nydelsesmæssigt tilfredsstillende eller behagelige for sanserne. Der vil forekomme vinding gennem social kommunikation og den almene offentlighed, samt profitable forretninger via venner og indflydelsesrige personer.

til top

Jupiter i konjunktion med Ascendanten

Med Jupiter i konjunktion med Ascendanten er du indbegrebet af optimisme. Du gør intet med måde, for du håber altid, at dine overdrivelser vil fungere bedst i det lange løb. Du er ambitiøs, men under imødekommelsen af dine ambitioner stræber du måske efter mere, end du har mulighed for at nå.

Du er generøs, venlig, sympatisk, velmenende og en nydelse for enhver, der søger et bidrag til en pengeindsamlingskampagne, eftersom du er så nem at bevæge. Du er for åben, når det gælder private eller fortrolige oplysninger. Prøv at være lidt mere konservativ og seriøs.

til top

Venus i 2. hus

Venus stod i dit 2. hus ved fødslen. I sin kerne er dette en ideel astrologisk placering, da den bringer løfte om nogle nemme midler til at klare dagen og vejen. Pengene vil ankomme i en jævn strøm og ganske ubesværet, uden overdreven indsats eller optagethed fra din side.

til top

Solen i 3. hus

Solen stod i dit 3. hus ved fødslen.

Din individualitet, som er styret af Solen, må bestå flere forskellige karmiske, mentale tests for at vende tilbage til sit spirituelle hjem med en større viden om denne bevidsthedstilstand. Dit intellekt stræber efter berømmelse, social succes, hæder, magt og storslået forfremmelse ved hjælp af intellektuel indsigt.

Vejen til realisering af berømmelse, ære, ædelmodighed og forfremmelse ligger i studier, kommunikation og selvudtryk. Dit syn på livet er optimistisk, selvsikkert, venligt og generøst.

Dit intellekts begrænsninger ligger i en mangel på interesse for detaljer eller beskæftigelser og sager, som du anser for at være under din værdighed.

til top

Månen i 5. hus

Månen stod i dit 5. hus ved fødslen. Dette er et tegn på, at du vil deltage aktivt i økonomisk spekulation med mange forandringer i den forbindelse. Du er født med en sans for at omgås andre mennesker og en evne til at kommunikere med dem, især i forbindelse med forretninger og projekter.

Din følelsesmæssige natur er meget orienteret imod glæden ved fornøjelser, og du udviser en stærkt nysgerrig tendens, som kan give økonomisk gevinst samt glæder i forbindelse med dine forretninger.

Trods dine positive egenskaber forholder det sig dog sådan, at du i kærlighed er meget omskiftelig, ustabil eller alt for optaget af banale ting.

Din kærlighedsfølelse er veludviklet og medfører en stræk trang til sanseoplevelser og lidenskabelige tilbøjeligheder, som uheldigvis ikke kun er rettet mod én person.

Det er muligt, at du livet igennem vil være tilknyttet flere forskellige, mindre forretningsinvesteringer med et ret godt udbytte.

Annoncering
til top

Saturn i 12. hus

Saturn stod i dit 12. hus ved fødslen. Denne planet kan medføre mange ubehagelige og irriterende hindringer i dit liv og kan øge din følelse af, at omgivelserne begrænser dig.

Din professionelle ære påvirker i høj grad dine følelser, og du er vældig godt tilfreds, når tingene går godt. Måske er skæbnen nødt til at lære dig at skelne tydeligere mellem virkelighed og fantasi.

Der gemmer sig nogle komplekser i dit ubevidste, og de kan ytre sig i dit sind som overfølsomhed, et ønske om at være alene og at gøre tingene selv, så ingen får at vide, hvordan du har det. Du får brug for en smule humor og selvtillid.

til top

Saturn i konjunktion med Ascendanten

Saturns konjunktion med Ascendanten tyder på, at du er konservativ og selvdisciplineret. Du har tendens til at være genert ved at skulle hævde dig, hvorfor andre mennesker kan komme til at tro, at du er ligeglad med dem.

Din mangel på selvtillid vil til sidst blive erstattet af selvsikkerhed, efterhånden som du ved erfaringens hjælp lærer at forstå dig selv. Du ejer ikke den aggressive drivkraft, som gør indtryk på folk ved det første møde, men du udstråler pålidelighed, og de lærer at stole på dig.

Du er dygtig til at mobilisere dine resurser og vil med sikkerhed nå dine mål, men du undervurderer dine evner.

Du er næsten for ansvarlig og vil aldrig svigte nogen, som er afhængige af dig. Lær at holde mere af dig selv, så du kan komme til at føle, at du fortjener de gode ting i livet, som du arbejder så flittigt på at opnå. Du kan blive et offer for personer, som udnytter din manglende vilje til at slås for egne rettigheder, men den slags hændelser glemmer du aldrig.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Otto Graham [Adb] (mand)
født den 6. december 1921 lokaltid: 1:50
i Waukegan, IL (US) U.T.: 07:50
87w51, 42n22 sid. tid: 06:56:49

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Skytte 13°40'23 i hus 3 direkte
Måne Fisk 0°23'05 i hus 5 direkte
Merkur Skytte 2°00'37 i hus 2 direkte
Venus Skorpion 28°07'10 i hus 2 direkte
Mars Vægt 18°01'33 i hus 1 direkte
Jupiter Vægt 13°57'45 i hus 1 direkte
Saturn Vægt 6°04'15 i hus 12 direkte
Uranus Fisk 5°53'57 i hus 5 direkte
Neptun Løve 15°53'16 slutningen af hus 10 retrograd
Pluto Krebs 9°29'55 i hus 9 retrograd
Sand Måneknude Vægt 16°09'20 i hus 1 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Vægt 11°05'16
2.Hus Skorpion 7°44'28
3.Hus Skytte 8°48'05
Imum Coeli Stenbuk 13°04'31
5.Hus Vandbærer 16°44'40
6.Hus Fisk 16°23'54
Descendant Vædder 11°05'16
8.Hus Tyr 7°44'28
9.Hus Tvilling 8°48'05
Medium Coeli Krebs 13°04'31
11.Hus Løve 16°44'40
12.Hus Jomfru 16°23'54

Større aspekter
Sol Sekstil Mars 4°21
Sol Sekstil Jupiter 0°17
Sol Sekstil Saturn 7°36
Sol Kvadrat Uranus 7°46
Sol Trigon Neptun 2°13
Sol Sekstil Ascendant 2°35
Måne Kvadrat Merkur 1°38
Måne Kvadrat Venus 2°16
Måne Konjunktion Uranus 5°31
Merkur Konjunktion Venus 3°53
Merkur Sekstil Saturn 4°04
Merkur Kvadrat Uranus 3°53
Mars Konjunktion Jupiter 4°04
Mars Sekstil Neptun 2°08
Jupiter Sekstil Neptun 1°56
Jupiter Kvadrat Pluto 4°28
Jupiter Konjunktion Ascendant 2°52
Saturn Kvinkuns Uranus 0°10
Saturn Kvadrat Pluto 3°26
Saturn Konjunktion Ascendant 5°01
Uranus Trigon Pluto 3°36
Neptun Sekstil Ascendant 4°48
Pluto Kvadrat Ascendant 1°35
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt