•    
  Actuele planetaire posities
  20-mei-2018, 12:55 UT/GMT
  Zon2927'56"20n02
  Maan812'32"18n12
  Mercurius1137'46"13n25
  Venus111' 0"25n02
  Mars138'25"21s57
  Jupiter1654'33"r15s41
  Saturnus819'37"r22s17
  Uranus015'28"11n04
  Neptunus1615'27"6s17
  Pluto216'10"r21s32
  Ware Knoop823'50"r18n10
  Cheiron132'41"3n47
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Colette [Adb], geboren op 28 januari 1873
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Weegschaal *Zon in Waterman *Zon in het Vierde Huis *Maan in Waterman *Maan in het Vijfde Huis *Venus in Vissen *Venus in het Zesde Huis *Mars in Schorpioen *Mars in het Tweede Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: vrouwelijk, geboren op 28 januari 1873 om 22:00 in St.Sauveur, France.

Uw zonneteken is Waterman. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Weegschaal en uw Maan staat in Waterman.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een man.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Weegschaal

Met de Ascendant in Weegschaal bent u zo goed als verslingerd aan schoonheid en stijl, ook op seksueel gebied.

Zou er al een nadeel kleven aan deze stand, dan is het wellicht dat u de liefde zo hevig idealiseert dat het voor elke partner moeilijk wordt om, zowel fysiek als emotioneel, aan uw verwachtingen te voldoen. Stel uzelf zo nu en dan wat aardser op, anders legt u de lat te hoog voor een realistische relatie.

In de meeste relaties bent u degene die de ideeën uitvoert, niet zo zeer degene die ze bedenkt. Geeft u uw geliefde echter de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en vermijdt de verleiding te manipuleren om uw zin te krijgen.

Is de relatie in balans, dan kunt u deze subtiel vormen en bijvijlen tot het punt waarop anderen u samen zien als "een prachtig stel".

naar boven

Zon in Waterman

U bent zeer begripvol als geliefde en u verstaat de kunst uitermate hulpvaardig te zijn wanneer een partner emotionele problemen heeft.

U kunt een scala aan seksuele ervaringen opdoen, dus als u zich beperkt tot één partner is het wenselijk dat diegene de liefde beschouwt als een groot afwisselend, affectief, avontuur.

U bent niet een type dat zich intellectueel of emotioneel laat beperken, dus moet u een partner vinden die uw vrijheid respecteert.

Om de band te krijgen waar u op uit bent, moet u op diverse niveaus met uw partner contact hebben, dus een intieme relatie ontwikkelt zich slechts langzaam.

Al ervaart u seks op zich natuurlijk als bevredigend, u bent ook in staat om een verhouding voort te zetten zonder enige vorm van seksueel contact, op platonische basis.

Adverteren
naar boven

Zon in het Vierde Huis

U kunt net zoveel liefde kwijt in de sfeer en entourage die u creëert, als in fysieke seksualiteit. U gaat alleen met iemand in zee met wie u eerst hecht bevriend bent geraakt en bij wie u zich thuisvoelt.

U bent meer op uw gemak wanneer u de liefde kunt bedrijven in een vertrouwde omgeving waarop u vat hebt. Dat is gedeeltelijk te wijten aan een bepaalde onzekerheid, maar het is ook omdat liefde geven voor u veel meer inhoudt dan de fysieke daad.

Het is dan ook verstandig uit te kijken naar een geliefde die als verzetje liever een intiem avondje thuis doorbrengt, dan een bruisende kroegentocht organiseert.

naar boven

Maan in Waterman

Al is uw temperament vrij gelijkmatig, u hebt de aanleg om eindeloos afwisselend op uw geliefde te reageren. In elke situatie reageert u inventief en creatief, als een gelijkwaardige partner in de emotionele en seksuele oprechtheid van de relatie.

U geeft de voorkeur aan een partner die een bepaalde uitdaging met zich meebrengt en niet een die een kant en klaar plaatje voor de affaire uittekent.

Een geliefde die verbaal intelligent is, zou voor u ideaal zijn. U bent het gelukkigst in een relatie die ruim de tijd krijgt voor ontwikkelingen. Wat liefdesaangelegenheden betreft is de tijd gelukkig op uw hand.

naar boven

Maan in het Vijfde Huis

U hebt bepaalde, aanstekelijke eigenschappen waarmee u anderen veel plezier bezorgt.

U belandt dan ook met gemak in liefdesrelaties, al is het maar om de vreugde en het plezier die u met u meebrengt. U hebt wellicht niet zo'n zin in de serieuze of problematische aspecten van een relatie omdat u niet van plan bent om daardoor te worden opgeslokt.

Normaalgesproken bent u iemand die glimlachend van de liefde een kunstvorm maakt waarin u elk vreugdevol moment koestert en het spel tot grote hoogten opzweept.

NB: De Maan staat technisch gezien op de grens van huis 4 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 5.

naar boven

Venus in Vissen

U moet kunnen genieten van de aandacht van een geliefde die u alles geeft als het om liefde en toewijding gaat en die niets voor u verborgen houdt.

U houdt van een geliefde die intuïtief uw gevoelens peilt en uw intiemste verlangens kent zonder vragen te stellen. Maar dat continu verwachten is nogal veel gevraagd van iemand. Kom uw partner tegemoet en help hem of haar om u goed te leren kennen.

Uw seksualiteit kan omslaan in religieuze gevoelens waardoor lange tijd de fysieke manifestatie volkomen verdwijnt. Dat met succes volhouden vereist een aanzienlijk zelfbewustzijn. Er is veel kracht en focus nodig om fysieke zelfdiscipline te vervangen door spiritualiteit en er niet eenvoudigweg gefrustreerd door te raken.

Adverteren
naar boven

Venus in het Zesde Huis

U kunt het waarderen als de liefde vaardig wordt bedreven en u bewondert een geliefde die er iets voor doet om de relatie en de kunst van het liefdesspel te verbeteren.

Binnen de relatie moeten u en uw partner gelijkwaardig zijn, maar gelijkwaardigheid in bed is voor u niet noodzakelijk. Een geliefde die u verwent of die u van uw kant kunt verwennen of die seksueel gehoorzaam is, is voor u een extra kick.

naar boven

Mars in Schorpioen

U kropt uw verlangens lange tijd op, dus als die eindelijk mogen uitbreken gebeurt dat zeer intensief. Het kan zijn dat uw geliefde niet helemaal beseft wat de aard of omvang van uw behoeftes zijn. Het is verstandig om vooraf uzelf verbaal te uiten, zodat er tussen u en uw geliefde geen onbalans ontstaat.

Vanwege deze nogal dominante, sterke energie hebt u de touwtjes van de fysieke aspecten van de relatie, direct of indirect, vaak in handen. U hebt een partner nodig die openstaat voor seksuele avonturen en die zichzelf durft te verliezen; iemand die uw vorm van seksualiteit kan waarderen.

Het duurt even voor zulke intense communicatie zich ontwikkelt, maar is die eenmaal bereikt, dan zijn de banden diepgaand en sterk en worden ze niet snel verbroken.

naar boven

Mars in het Tweede Huis

Uw liefde uit u bij vookeur op tastbare wijze, niet lichamelijk, maar door uw geliefde te omringen met een scala aan fysieke luxe, cadeautjes en tekenen van genegenheid.

Deze stand geeft uw talent op het gebied van seksuele stimuli aan. Eindeloos veel afwisseling creëert u eenvoudigweg door uw fysieke omgeving te veranderen en deze sensueler en aangenamer te maken.

Negatief gezien bent u fysiek bezitterig naar uw geliefde, met alle problemen die jaloezie met zich meebrengt.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Colette [Adb] (vrouwelijk)
geboortedatum 28 januari 1873 kloktijd: 22:00
in St.Sauveur, FR U.T: 21:47:12
3e12, 47n37 sterrentijd: 06:32:53

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Waterman 9°07'14 in huis 4 direct
Maan Waterman 11°42'24 eind van huis 4 direct
Mercurius Steenbok 23°16'18 in huis 4 direct
Venus Vissen 23°59'37 in huis 6 direct
Mars Schorpioen 2°43'03 in huis 2 direct
Jupiter Leeuw 28°42'10 in huis 11 retrograde
Saturnus Steenbok 25°25'29 in huis 4 direct
Uranus Leeuw 3°36'37 in huis 10 retrograde
Neptunus Ram 23°42'15 in huis 7 direct
Pluto Stier 18°51'42 in huis 8 stationair (D)
Maanskn.(t) Tweelingen 0°55'10 eind van huis 8 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Weegschaal 6°04'16
2de huis Schorpioen 1°24'50
3de huis Boogschutter 2°11'33
Imum Coeli Steenbok 7°32'54
5de huis Waterman 12°19'32
6de huis Vissen 12°01'02
Descendant Ram 6°04'16
8ste huis Stier 1°24'50
9de huis Tweelingen 2°11'33
Medium Coeli Kreeft 7°32'54
11de huis Leeuw 12°19'32
12de huis Maagd 12°01'02

Majeure aspecten
Zon Conjunct Maan 2°35
Zon Vierkant Mars 6°24
Zon Oppositie Uranus 5°31
Zon Driehoek Ascendant 3°03
Maan Vierkant Pluto 7°09
Maan Driehoek Ascendant 5°38
Mercurius Sextiel Venus 0°43
Mercurius Conjunct Saturnus 2°09
Mercurius Vierkant Neptunus 0°26
Mercurius Driehoek Pluto 4°25
Venus Sextiel Saturnus 1°26
Venus Sextiel Pluto 5°08
Mars Sextiel Jupiter 4°01
Mars Vierkant Uranus 0°54
Jupiter Driehoek Neptunus 5°00
Saturnus Vierkant Neptunus 1°43
Uranus Sextiel Ascendant 2°28
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst