•    
  Planetpositioner
  22-Maj-2018, 05:27 UT/GMT
  Sol15'26"20n22
  Måne158' 3"12n40
  Merkur1441'21"14n33
  Venus312' 5"25n03
  Mars214'50"21s54
  Jupiter1642'16"r15s38
  Saturn814'36"r22s18
  Uranus020'40"11n06
  Neptun1617' 0"6s17
  Pluto214'50"r21s32
  Sand Månek.824'15"r18n10
  Chiron136'21"3n48
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Tiger Woods [Adb], født 30 December 1975
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Stenbukken, Månen i Skytten *Ascendanten står i Jomfruen, Merkur i 5. hus *Venus i 3. hus *Solen i 4. hus *Månen i 4. hus *Saturn i 11. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 30 December 1975 kl. 22:50 i Long Beach, California.

Dit soltegn er Stenbuk. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Jomfru, og din Måne står i Skytte.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Stenbukken, Månen i Skytten

Denne astrologiske kombination er ikke helt harmonisk, men Stenbukkens beroligende indflydelse vil mildne Skyttens ubesindige og impulsive tendens.

Du er åbenhjertig, når det gælder dine meninger, og kan godt lide at fortælle andre, hvad du har lært. Du har afgjort også evner for forretningsmæssige og finansielle aktiviteter. Dit største mål er at opnå fuldkommenhed, og du koncentrerer energien om dette mål. Du har sans for at organisere, konservere og bevare og for at bruge ideer og materialer til praktiske formål. Måske forstår du intuitivt, at du er sårbar, og det hjælper med at udvikle din selvstændighed.

Du har en god sans for ære og pligt. I kærlighed er du pålidelig og i stand til at tøjle din ubesindighed.

til top

Ascendanten står i Jomfruen, Merkur i 5. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Jomfruen op i horisonten. Dets hersker, Merkur, er placeret i 5. hus.

Dette tyder på, at du gennem hele livet vil indtage en reserveret, stille, analytisk, kritisk og modtagelig indstilling.

Selvom du ikke er et menneske med meget store ambitioner, så besidder du evnen til at være vedholdende og udfolde ægte snilde.

En vis selviskhed kan bemærkes. Men hvis du er i stand til at imødegå dette træk ved hjælp af din medfødte hjælpsomme og forstående indstilling og bruge dine positive egenskaber til at løse andre menneskers problemer, så vil du kunne leve op til dine højeste spirituelle forpligtelser, og din bevidsthed og opfattelsesevne vil blive udvidet.

Du er ikke bange for at tage fat, men du holder af at foretage dig ting, hvor du bruger dine intellektuelle resurser frem for de mere mekaniske. Der optræder en vis uafhængighed, men lad være med at presse for hårdt på i så henseende, for Jomfruens naturlige miljø er et, hvor personen bliver styret af en magtfuld autoritet, og hvor de vigtigste beslutninger helst skal træffes af andre.

Du er meget opmærksom på detaljer, og dette gør dig til en god arbejdskraft, især i jobs, som kræver stor præcision og iagttagelsesevne. Du ønsker rene linjer, og selvom du ikke har noget imod at omgås andre, så er der noget, du absolut ikke bryder dig om: bestandig indtrængen i dit privatliv. Forretninger og praktiske gøremål bør være meget vigtige i dit liv. Selvom du selvfølgelig ikke skal rådes til at gå imod dine medfødte egenskaber, som gør dig en smule reserveret, kan det dog anbefales, at du, når du er forelsket, giver dig selv lov til at slappe af og være lydhør over for partneren, således at du bliver i stand til at gengælde noget af den kærlighed, som du modtager.

Du kan befinde dig i mange situationer i livet, hvor du vil fungere som rådgiver og vejleder; benyt disse situationer til at udfolde dine kreative evner.

Annoncering
Du virker optaget af dit kærlighedsliv og bekymret for det. Kærligheden optager fuldstændig dine tanker; det betyder, at du, når du bliver forelsket, ikke er i stand til at beskæftige dig på en god måde med ting, som ikke er følelsesbetonede.

Du bør udnytte alle muligheder for at foretage nogle gode, forretningsmæssige investeringer. En stor del af din økonomiske succes vil afhænge af din evne til at fordele dine penge korrekt inden for den finansielle sektor.

til top

Venus i 3. hus

Venus stod i dit 3. hus ved fødslen. Du er meget interesseret i skabende kunst, og dine tanker og ord er omgivet af en aura af skønhed, smag og gode proportioner. Dit sind fornemmer faktisk de følelser, som er forbundet med naturen og de højere aspekter af alt menneskeligt. Venus på dette sted varsler om nogle behagelige og venlige relationer til familiens medlemmer; dit intellekt er sympatisk, ungdommeligt og tiltalende.

Nøglen til en bedre forening af dine mentale og følelsesmæssige funktioner ligger i en uddybelse af dine personlige relationer og en evne til at vende sig indad, så du kommer til at kende verden bedre ved hjælp af ægte selvindsigt.

til top

Solen i 4. hus

Solen stod i dit 4. hus ved fødslen. Dette er et tegn på, at din families navn og affærer og andre hjemlige forhold er af den yderste vigtighed i dit liv.

Solen giver ære, stolthed og berømmelse til alt det, der kommer under dens indflydelse, og det er et tegn på, at problemet med denne indflydelse på dette sted er, at du ikke kan opnå en ordentlig, synlig succes, før du er godt på den anden side af den modne alder. Du synes at være meget knyttet til dine forældre.

Du tror på, at du bør "herske" i dit eget hjem, og følelsen af privatliv er stærkt udviklet i din natur.

Som livet går, vil du få nogle oplysende indsigter, som vil forbinde din individualitet med bestemte racemæssige og familiebetonede elementer. Undersøg disse. Så vil du måske opdage karakteren af den spirituelle mission, som skæbnen afkræver dig.

til top

Månen i 4. hus

Månen stod i dit 4. hus ved fødslen. Månen på dette sted vil afgjort påvirke begivenhederne i forbindelse med din mor, din bopæl og dine familiære anliggender.

Både barndom og alderdom vil være karakteriseret af en forkærlighed for romantik, diverse rejser og interessante eventyr.

Problemet med denne astrologiske placering er, at den giver dig en usikker position i livet og en bestandig stræben efter materiel sikkerhed, som synes vanskelig at opnå. Dette kan afhjælpes midlertidigt ved, at du modtager en mindre arv, og at du i de sidste år af dit liv vil blive næsten overvældet af din families glimrende omsorg og hjælp.

Note: Månen står teknisk set i slutningen af hus 3 og tolkes derfor i hus 4.

Annoncering
til top

Saturn i 11. hus

Saturn stod i dit 11. hus ved fødslen. Psykologisk tyder dette på et temmelig dystert og begrænset syn på dine personlige ambitioner, dine venskaber og din fremtid. Du er meget ambitiøs, forsigtig, rimelig, tålmodig, ansvarlig, men måske også for alvorlig.

Du er et menneske med få venner, og selv i den position kan du opleve, at nogle af dem vil støtte dig med deres råd i stedet for med konkret hjælp i faretruende situationer.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Tiger Woods [Adb] (mand)
født den 30. december 1975 lokaltid: 22:50
i Long Beach, CA (US) U.T.: 06+50
118w11, 33n46 sid. tid: 05:33:36

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Stenbuk 8°57'43 i hus 4 direkte
Måne Skytte 22°23'04 slutningen af hus 3 direkte
Merkur Stenbuk 26°25'55 i hus 5 direkte
Venus Skorpion 28°31'51 i hus 3 direkte
Mars Tvilling 17°33'49 i hus 9 retrograd
Jupiter Vædder 15°29'01 i hus 7 direkte
Saturn Løve 1°06'44 i hus 11 retrograd
Uranus Skorpion 6°21'21 i hus 2 direkte
Neptun Skytte 12°30'08 i hus 3 direkte
Pluto Vægt 11°39'04 i hus 1 direkte
Sand Måneknude Skorpion 20°55'37 slutningen af hus 2 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Jomfru 24°25'22
2.Hus Vægt 21°16'56
3.Hus Skorpion 21°35'51
Imum Coeli Skytte 23°56'20
5.Hus Stenbuk 26°18'53
6.Hus Vandbærer 26°53'16
Descendant Fisk 24°25'22
8.Hus Vædder 21°16'56
9.Hus Tyr 21°35'51
Medium Coeli Tvilling 23°56'20
11.Hus Krebs 26°18'53
12.Hus Løve 26°53'16

Større aspekter
Sol Kvadrat Jupiter 6°31
Sol Sekstil Uranus 2°36
Sol Kvadrat Pluto 2°41
Måne Opposition Mars 4°49
Måne Trigon Jupiter 6°54
Måne Kvadrat Ascendant 2°02
Merkur Sekstil Venus 2°06
Merkur Opposition Saturn 4°41
Merkur Trigon Ascendant 2°01
Venus Trigon Saturn 2°35
Venus Sekstil Ascendant 4°06
Mars Sekstil Jupiter 2°05
Mars Opposition Neptun 5°04
Mars Trigon Pluto 5°55
Jupiter Trigon Neptun 2°59
Jupiter Opposition Pluto 3°50
Saturn Kvadrat Uranus 5°15
Neptun Sekstil Pluto 0°51
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt