•    
  Actuele planetaire posities
  24-mei-2018, 08:53 UT/GMT
  Zon39' 3"20n47
  Maan17'34"3n16
  Mercurius1842'53"16n00
  Venus545'28"25n02
  Mars259'23"21s51
  Jupiter1626'59"r15s34
  Saturnus87'57"r22s18
  Uranus027'11"11n08
  Neptunus1618'50"6s16
  Pluto213' 3"r21s33
  Ware Knoop820'10"r18n11
  Cheiron140'51"3n50
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Pat Ahearne [Adb], geboren op 10 december 1969
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Pats geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Pat al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Omdat Pat vermoedelijk zal opgroeien tot een kind dat zich erg verantwoordelijk voelt, en in wezen heel zorgzaam is, ligt het niet voor de hand dat hij zijn eigen leven en dat van andere mensen als iets doodgewoons ziet. Wat beslist door niemand vergeten mag worden, niet [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Pats innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Die laatste mogen misschien grotendeels nog geen vaste vorm hebben, maar zijn desalniettemin diepgeworteld en echt. Hij weet niet zo goed om te gaan met voortrekkerij, met machtsstrijd en met emotionele manipulatie, allemaal dingen die zich maar al te vaak in een gezin voordoen, [...]

[..] Als hij groter wordt blijkt misschien wel dat hij op een vreemde manier afstand neemt, en allerlei kleine dingen, die bij andere kinderen een heftige emotionele respons oproepen, kunnen gewoon aan Pat voorbijgaan. Maar op andere ogenblikken kan hij hevig van streek raken [...]

Verborgen trekjes

Hoewel Pat in wezen heel rusteloos is, net een vogel die vrij rond vliegt, heeft hij diep van binnen toch ook een sterke behoefte aan stabiliteit. Dat zal hij vermoedelijk heel moeilijk vinden om toe te geven, of er voor uit te komen. Hij kan dikwijls tegen bestaande regels [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Hoewel hij in elke relatie altijd een uitermate grote behoefte zal hebben aan orde, continuïteit en stabiliteit, is hij ook heel intelligent, en erg nieuwsgierig naar de wereld en naar de mensen: een emotioneel broeierige atmosfeer, waarin weinig gezegd wordt, verbijstert [...]

[..] Hoewel zijn vader soms vindt dat hij allesbehalve sterk is, voelt de zoon zich toch een beetje door hem gehypnotiseerd ­ en soms is hij ook een beetje bang voor hem, ook al geeft het gedrag en de manier van doen van zijn vader daar geen enkele aanleiding toe. Pat ervaart [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst