•    
  Actuele planetaire posities
  22-apr-2018, 11:18 UT/GMT
  Zon216'53"12n16
  Maan2633'40"19n35
  Mercurius649'22"0n53
  Venus2717'33"20n01
  Mars1919'56"23s01
  Jupiter2023'47"r16s37
  Saturnus97'59"r22s14
  Uranus2842'28"10n31
  Neptunus1537'47"6s31
  Pluto2117'14"21s28
  Ware Knoop1114'13"r17n24
  Cheiron016'26"3n15
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Cacilda Becker [Adb], geboren op 6 april 1921
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Cacildas geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Cacilda al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Zij ervaart woorden namelijk als barrières, die afstand en scheiding scheppen. Als gevolg daarvan zal zij vermoedelijk zaken waar zij echt mee zit indirect ter sprake brengen, door last van wisselende stemmingen en psychosomatische klachten te krijgen, een tijdlang veel [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Cacildas innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

Niemand is zo goed in staat om van het goede der aarde te genieten als Cacilda. Zij heeft heel veel plezier in alles wat haar zintuigen prikkelt. Haar werkelijkheid ­ en ook haar zekerheid ­ bestaat uit wat zij kan zien, aanraken, ruiken, proeven, horen en bezitten. Het meest [...]

[..] Het is mogelijk, dat haar doorzettingsvermogen blijkt uit de manier waarop zij steeds beter leert lopen, rennen, en dingen in elkaar zetten, maar ook uit de wijze waarop zij later in haar jeugd heel slim haar spullen weet te sorteren en haar directe leefomgeving netjes weet [...]

Verborgen trekjes

[..] Omdat zij in wezen een primair reagerend kind is, iemand waar je op af kunt gaan, is het waarschijnlijk dat haar ouders en de rest van het gezin al heel vroeg gaan vertrouwen op haar kracht en zelfstandigheid. Ze zullen er van uitgaan dat zij het altijd wel zal redden, en [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

Hoewel zij van nature pragmatisch is en de dagelijkse realiteit goed aan kan, wil Cacilda het liefst dat zij haar rijk geschakeerde en steeds wisselende innerlijke wereld met anderen kan delen. Soms blijkt haar grote angst om zich geïsoleerd te voelen uit de grote belangstelling [...]

[..] Beide kunnen er veel aan hebben als haar moeder tijd vrijmaakt om haar dochter verhalen voor te lezen, haar kennis over allerlei verschillende onderwerpen bijbrengt, en ingaat op alle vragen van het meisje over dingen die haar interesseren. De basis van hun relatie is niet [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst