•    
  Actuele planetaire posities
  25-feb-2018, 14:36 UT/GMT
  Zon656'14"8s58
  Maan654' 2"20n01
  Mercurius1350'12"7s35
  Venus1818'27"5s55
  Mars1814'15"22s35
  Jupiter230'48"17s23
  Saturnus73'35"22s22
  Uranus2546'25"9n27
  Neptunus1340' 7"7s15
  Pluto2032' 8"21s30
  Ware Knoop1449'28"16n23
  Cheiron272'48"2n00
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Ernst Klever [Adb], geboren op 21 april 1913
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Schorpioen *Zon in Stier *Zon in het Zesde Huis *Zon oppositie Ascendant *Maan in Schorpioen *Maan in het Eerste Huis *Maan Conjunct Ascendant *Venus in Stier *Venus in het Zevende Huis *Venus oppositie Ascendant *Mars in Vissen *Mars in het Vierde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 21 april 1913 om 20:00 in Gardelegen,.

Uw zonneteken is Stier. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Schorpioen en uw Maan staat ook in Schorpioen.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Schorpioen

Met deze stand bent u aanvankelijk nogal heimelijk over uw emoties.

U bewaart de onthulling van uw ware gevoelens voor degenen met wie u werkelijk intiem bent, mensen die u met de volle kracht van uw emoties kunt vertrouwen. Gaat u eenmaal in zee met een geliefde dan is uw fysieke passie enorm.

U gaat volledig op in seksualiteit, het neemt u totaal in beslag. Het kan daarom zijn dat u aangetrokken wordt door onconventionele vormen van seks, waarin u controle uitoefent of ondergaat in bepaalde situaties.

Uw gevoelens zijn heel intens, wat een terugslag kan geven als de affaire op niets uitdraait. Probeer, als dat gebeurt, geen wrok te koesteren naar uw ex-geliefde. Sommige verhoudingen werken niet, daar hoeft niemand schuldig aan te zijn.

naar boven

Zon in Stier

U bent elementair als het om de liefde gaat. U bent consequent en hebt een gedegen uithoudingsvermogen.

Met uw grote hart bent u goedgeefs voor uw geliefde. U doet er alles voor om uw partner te kunnen overladen met gunsten. Als tegenprestatie verwacht u eerder enorme loyaliteit en betrouwbaarheid, dan fysieke prestaties, al ligt uw voorkeur bij een fysiek affectieve partner.

U doet er goed aan voor een geliefde te kiezen die emotioneel flexibel is, want u bent zelf niet zo toegeeflijk.

De ideale partner is voor u iemand die van seksuele afwisseling houdt. Iemand die nieuwe en opwindende vormen van liefhebben weet te introduceren.

Anders dan anderen, trapt u zelden in de valkuil van jaloezie omdat u de gevoelens van uw geliefde voor u belangrijker vindt dan technische kuisheid of trouw. U bent dan ook een van de meest ontspannen partners die een mens zich kan wensen.

Adverteren
naar boven

Zon in het Zesde Huis

Om uw seksuele ontwikkeling echt succesvol te laten zijn, moet uw liefdesrelatie een duidelijk omlijnd kader hebben. U bent beter af met een vaste partner dan wanneer u maar wat aanrommelt. Uw sterkste kant in persoonlijke relaties is dat u de kunst verstaat om goed doordachte, solide banden te smeden die jarenlang standhouden.

Vriendschapsgevoelens voor een geliefde zijn heel belangrijk voor u. Zonder dat zal de meest hartstochtelijke nacht toch een beetje leeg lijken.

Het is dan ook niet verstandig om een partner te kiezen die de extraverte, beweeglijke spil van een feest is, ook al voelt u zich nog zo tot zo iemand aangetrokken.

naar boven

Zon oppositie Ascendant

Het welzijn en de stemmingen van uw partner zijn van optimaal belang voor u en vaak doorslaggevend voor de beslissingen die u in uw eigen leven neemt.

Pas ervoor op dat de zorg voor uw geliefde uw eigen behoeften niet overstemt en dat u zichzelf niet verwaarloost of uw energie onderdrukt. Als er strijd ontstaat tussen uw eigen drijfveren en die van uw partner, probeer dan beiden positief uw energie in te zetten ten gunste van de relatie.

Een partner die uw persoonlijkheid weerspiegelt en die deelneemt aan uw creatieve zaken maakt u productief en geeft de meeste voldoening.

Het kan ook zo zijn dat u middels uw partner veel erkenning krijgt voor uw creatieve activiteiten.

naar boven

Maan in Schorpioen

U kunt zich, vooral in een langdurige affaire, zeer scherp concentreren op wat belangrijk is in een situatie en er vervolgens op gepaste wijze naar handelen.

Dat kan een zinvolle eigenschap zijn, maar u kunt er ook kansen door verspillen wanneer u zich te fanatiek concentreert op een potentiële geliefde die zich voor u moet openstellen.

Hoogstwaarschijnlijk kiest u voor een partner die het leven minder serieus neemt dan u. Iemand die dagelijks blijdschap brengt en u met een gerust hart de grotere problemen laat afhandelen.

In een ideale relatie kan uw persoonlijkheid totaal opgaan in de seksuele beleving en maakt u er een welhaast religieuze ervaring van.

naar boven

Maan in het Eerste Huis

Uw emotionele toestand speelt een belangrijke rol in uw beslissingen. U reageert sterk en snel op de sfeer en stemmingen van de mensen om u heen.

U zit vaak boven op elke sociale situatie en hebt waarschijnlijk de eerste keus als het gaat om interessante of belangrijke partners in een willekeurige groep.

U verstaat de kunst in emotionele aangelegenheden razendsnel beslissingen te nemen en haalt zonder aarzeling de partner van uw keuze eruit. Het is wel verstandig om vooraf zoveel mogelijk over potentiële kandidaten op te steken, overhaaste beslissingen maken u erg wispelturig.

naar boven

Maan Conjunct Ascendant

Door uw sterke persoonlijke aanwezigheid valt op dat u snelle, onomwonden emotionele reacties hebt. Wees extra op uw hoede en erop voorbereid dat die reacties door anderen niet altijd juist worden opgevat.

Draai niet teveel om dingen heen en probeer uw wispelturige reacties in toom te houden.

U zult ervaren dat emotionele problemen uw weerstand verminderen en dat fysieke ongemakken een bron zijn van weerzin of depressies. In elk geval bent u het beste af met een geliefde die gevoelig is voor dit probleem en u helpt om ertegen te vechten.

Adverteren
naar boven

Venus in Stier

Uw lustgevoelens en handelingen zijn vrij constant en het zou ideaal zijn als u een geliefde hebt die eveneens van dag tot dag eenzelfde aanpak laat zien.

Uw fysieke omgeving lijkt een goudmijn vol sensueel potentieel voor wonderschone seksualiteit.

U hebt behoefte aan een partner die u kunt bewonderen, van wie u op aan kunt omdat diens liefde duurzaam en onafhankelijk is. Voldoen aan uw ideaalbeeld bestaat bijna niet, dus heb begrip voor het feit dat uw partner niet helemaal aan uw hoge verwachtingen zal beantwoorden. Niemand is perfect.

naar boven

Venus in het Zevende Huis

Seks kan u niet boeien als uw geliefde zich niet prettig voelt, fysiek ontevreden is of teleurgesteld over hoe dingen verlopen. U bent daarom een uiterst attente geliefde, want het gaat er voor u om dat uw partner het naar de zin heeft, pas dan geniet u ook.

Een geliefde die qua persoonlijkheid echt heel anders is dan u, in alle opzichten, is voor u het meest opwindend.

Maar houdt u wel in de gaten dat u een gelijkwaardige partner bent in elke relatie. Laat niemand uw behoefte aan een geliefde misbruiken door u niet alles te geven wat u verdient.

NB: Venus staat technisch gezien op de grens van huis 6 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 7.

naar boven

Venus oppositie Ascendant

Een partner of intieme liefdesrelatie is van levensbelang voor u. Het biedt u de mogelijkheid om uw persoonlijke verlangens, zowel seksueel als emotioneel, te bevredigen.

U bent een voortreffelijke, uiterst liefdevolle partner. Iemand die een geliefde overlaadt met affectie. Zorg er wel voor dat uw partner geen misbruik maakt van uw sympathieke, goedgeefse karakter en dat hij of zij net zo gul is voor u.

Wees selectief met uw warmte en uw liefdesrelaties zullen rijker en duurzamer zijn. Als u fouten op korte termijn door de vingers ziet, maar wel eist dat ze op den duur worden aangepakt, komt u er uiteindelijk beiden beter uit. U hebt hoe dan ook meer kans op een solide, liefdevolle relatie dan anderen. Het zal een van de grote beloningen van uw bestaan zijn.

naar boven

Mars in Vissen

U beheerst een bijzonder subtiele vorm van actieve, seksuele expressie, die vraagt om een vrij sensitieve geliefde om helemaal tot z'n recht te kunnen komen.

U kunt zichzelf helemaal overgeven, bij wijze van plezierige uitlaatklep, aan neigingen die extreem zouden zijn in het dagelijks leven. Houd bepaalde zaken binnenskamers, zodat u op andere gebieden van de relatie gelijkwaardig blijft functioneren.

Uw relatie zal uiterst plezierig zijn wanneer er intens, onuitgesproken begrip voor elkaar is.

naar boven

Mars in het Vierde Huis

Als geliefde bent u zorgzaam en attent en gunt u uw partner een allesomvattende seksuele ervaring. In het liefdesspel weet u een bepaalde intimiteit en geborgenheid over te brengen en dat is niet voor veel mensen weggelegd.

Om deze kwaliteiten te benadrukken moet u uw liefde in bepaalde vertrouwde, veilige omstandigheden uiten, dat past bij uw stijl.

Al is uw seksuele techniek vrij fundamenteel, uw manier van liefhebben is krachtig en uw partner hoeft maar te kikken om op u te kunnen terugvallen. U bent het meest in uw element met een partner die u als een soort ouderfiguur ziet, maar dat moet natuurlijk niet het enige zijn.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Ernst Klever [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 21 april 1913 kloktijd: 20:00
in Gardelegen, Germany U.T: 19:00
11e23, 52n31 sterrentijd: 09:42:29

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Stier 1°03'15 in huis 6 direct
Maan Schorpioen 13°01'26 in huis 1 direct
Mercurius Ram 4°15'09 in huis 5 direct
Venus Stier 6°18'20 eind van huis 6 retrograde
Mars Vissen 17°26'26 in huis 4 direct
Jupiter Steenbok 17°31'53 in huis 3 direct
Saturnus Tweelingen 2°47'00 in huis 7 direct
Uranus Waterman 7°22'02 in huis 3 direct
Neptunus Kreeft 23°17'50 in huis 9 direct
Pluto Tweelingen 28°18'03 in huis 8 direct
Maanskn.(t) Ram 2°56'21 in huis 5 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Schorpioen 8°30'56
2de huis Boogschutter 6°53'09
3de huis Steenbok 13°23'51
Imum Coeli Waterman 23°17'09
5de huis Vissen 25°59'08
6de huis Ram 20°13'01
Descendant Stier 8°30'56
8ste huis Tweelingen 6°53'09
9de huis Kreeft 13°23'51
Medium Coeli Leeuw 23°17'09
11de huis Maagd 25°59'08
12de huis Weegschaal 20°13'01

Majeure aspecten
Zon Conjunct Venus 5°15
Zon Vierkant Uranus 6°19
Zon Vierkant Neptunus 7°45
Zon Sextiel Pluto 2°45
Zon Oppositie Ascendant 7°28
Maan Oppositie Venus 6°43
Maan Driehoek Mars 4°25
Maan Sextiel Jupiter 4°30
Maan Vierkant Uranus 5°39
Maan Conjunct Ascendant 4°30
Mercurius Sextiel Saturnus 1°28
Mercurius Sextiel Uranus 3°07
Mercurius Vierkant Pluto 5°57
Venus Vierkant Uranus 1°04
Venus Oppositie Ascendant 2°13
Mars Sextiel Jupiter 0°05
Mars Driehoek Neptunus 5°51
Jupiter Oppositie Neptunus 5°46
Saturnus Driehoek Uranus 4°35
Uranus Vierkant Ascendant 1°09
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst