•    
  Planetpositioner
  24-Mar-2018, 08:57 UT/GMT
  Sol340' 7"1n27
  Måne02'29"19n53
  Merkur1647'17"r9n43
  Venus2134' 5"7n42
  Mars347'48"23s33
  Jupiter2251'44"r17s17
  Saturn838'59"22s17
  Uranus274'12"9n56
  Neptun1440'26"6s52
  Pluto214'32"21s27
  Sand Månek.1341'31"r16n43
  Chiron2837'22"2n35
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Guy Georges [Adb], født 15 Oktober 1962
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Vægten, Månen i Tyren *Ascendanten i Vandbæreren, Uranus i 7. hus *Månen i 3. hus *Solen i 8. hus *Venus i 9. hus *Saturn i 12. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 15 Oktober 1962 kl. 16:10 i Angers,.

Dit soltegn er Vægt. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Vandbærer, og din Måne står i Tyr.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Vægten, Månen i Tyren

Du tager livet i et afslappet tempo. Du danner dine meninger langsomt og velovervejet og kan blive stædig med hensyn til de synspunkter, som du anlægger. Med din sans for traditioner og din beundring for ting og ideer, som har overlevet tidens tand, har du også respekt for slægtsforhold, dyb rodfæstethed og soliditet. Din indre natur er forsonende og kompromissøgende, for du sætter balance og symmetri højere end alt andet. I kærlighed vælger du en partner omhyggeligt og udfører dit friere med stor tålmodighed. Du forventer en form for genskabelse og genoplivelse ved at være tæt på naturen. Nøglen til et roligere liv ligger i en opblødning af din stædighed og fastlåsthed. Brug din nemme adgang til den dybe glæde til at opdage alt, hvad livet har at byde på, ikke blot de strukturer som har bestået tidens prøve.

til top

Ascendanten i Vandbæreren, Uranus i 7. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Vandbæreren op i horisonten. Dets hersker, Uranus, er placeret i 7. hus.

Du blev født med en naturlig tilbøjelighed for at være humanistisk, forstående, original og forfinet i din omgang med andre. Blandt dine egenskaber optræder evnen til at forstå den menneskelige natur på en indsigtsfuld måde. Uheldigvis handler du ikke altid ud fra din intuition og kan til tider blive meget rationel, når du afkræves en hurtig og omgående beslutning.

Den almindelige Vandbærer er god og venlig, men bliver ofte ført på vildspor af excentriske og bizarre kammerater.

Din smag er forfinet og din skelneevne skarp. Du har en medfødt sans for livets esoteriske og mystiske sider, og du vil kunne udvikle en form for klarsyn. Grundlæggende elsker du frihed; i realiseringen af dette behov kan du gå til yderligheder.

Selvom du virker omskiftelig, er dit liv styret af nogle meget bestemte og faste principper, heriblandt et konstant krav om personlig frihed. I kærlighed er du en ejendommelig skikkelse. Du kan nemt blive tiltrukket af et menneske og alligevel uforudsigeligt afslutte forholdet.

Som opfinder har du ingen rivaler; dit problem er, at du sommetider mangler den praktiske sans til at virkeliggøre dine ideer. Erhvervsmæssigt kan du få succes på følgende områder: moderne videnskab, elektrisk arbejde, fotografi, arkæologi, astrologi, radio osv.

Annoncering
Denne placering tyder på, at du har en udadvendt adfærd. Du trænger dig på for at møde andre mennesker. Du vil få mange uforudsigelige, romantiske forbindelser, hvor du vil optræde impulsivt og irrationelt. Din partner er muligvis et ret ualmindeligt menneske med et glimt af genialitet.

Det bliver ikke nemt at bevare lykken i dit parforhold. Hvis du gør en indsats for at komme til at forstå din partner bedre og opnå et samarbejde, så vil forholdet nok vare livet ud. Ellers er der fare for adskillelse.

til top

Månen i 3. hus

Månen stod i dit 3. hus ved fødslen. Dit intellekt er meget sensitivt over for ydre hændelser, idet det bestandigt ændrer sig og tilpasser sig situationen.

Din hukommelse er god og har en billedmæssig karakter. Dine tanker kan imidlertid blive for subjektive og overfladiske med en overdreven vægt på overfladisk viden og meget lidt praktisk anvendelighed eller en mangel på intellektuel fornuft. Positivt betragtet rummer du et stort kreativt reservoir, som kan bruges gunstigt til aktiviteter såsom skribentvirksomhed og poesi. Fysisk vil Månen give dig en intens og aktiv tilværelse fuld af forandringer, bevægelighed og en strøm af begivenheder.

Kravene ved denne placering er enkle: bestræb dig på at opnå en bedre kontrol over din ustabile og vedholdende fantasi og derved at øge din koncentration, og du vil opleve en positiv fremgang, ikke bare rent mentalt, men også med hensyn til din evne til at kommunikere med andre på en mere realistisk måde.

til top

Solen i 8. hus

Solen stod i dit 8. hus ved fødslen. Dette giver din individualitet en tilbøjelighed for på den ene eller den anden måde at være orienteret mod livets dybere aspekter. Dine seksuelle følelser er langvarige, intense og vitale. Dit indre selv synes at være tiltrukket af usædvanlige ting i forbindelse med overgangen mellem liv og død og mysterierne i den forbindelse.

Den traditionelle astrologi antyder, at en krise vil vise sig i midten af dit liv. Hvis du klarer denne periode på en god måde, kan du forvente et langt liv med en gradvist stigende vitalitet.

Økonomisk vil der afgjort være mulighed for, at du arver nogle penge enten fra din partner eller fra en anden slægtning.

til top

Venus i 9. hus

Venus stod i dit 9. hus ved fødslen. Dit sind forekommer meget tilpasningsvilligt, mildt, fredselskende og taktfuldt. Denne placering tyder på, at hemmeligheden bag din evne til at opnå en tilstand af harmoni og følelsesmæssig balance ligger i anvendelsen af dine højere mentale evner. Du er født med et udsøgt forfinet og kunstnerisk sind, som rummer en meget smuk påskønnelse af alt, som har med kultur at gøre. Din indstilling er venlig, sympatisk, mild og forstående, og du har en medfødt evne til at hjælpe andre mennesker.

Denne placering giver dig megen social omgang med intellektuelle personer og succes i så henseende.

Kun mindre handicaps vil påvirke dine intellektuelle resultater. Det værste, der kan ske, vil være, at du udvikler en overdrevent emsig, ubeslutsom natur, som aldrig synes at være tilfreds. Men du ejer evnen til at undgå disse psykologiske forhindringer.

til top

Saturn i 12. hus

Saturn stod i dit 12. hus ved fødslen. Denne planet kan medføre mange ubehagelige og irriterende hindringer i dit liv og kan øge din følelse af, at omgivelserne begrænser dig.

Din professionelle ære påvirker i høj grad dine følelser, og du er vældig godt tilfreds, når tingene går godt. Måske er skæbnen nødt til at lære dig at skelne tydeligere mellem virkelighed og fantasi.

Der gemmer sig nogle komplekser i dit ubevidste, og de kan ytre sig i dit sind som overfølsomhed, et ønske om at være alene og at gøre tingene selv, så ingen får at vide, hvordan du har det. Du får brug for en smule humor og selvtillid.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Guy Georges [Adb] (mand)
født den 15. oktober 1962 lokaltid: 16:10
i Angers, France U.T.: 15:10
0w33, 47n28 sid. tid: 16:42:28

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vægt 21°46'53 i hus 8 direkte
Måne Tyr 21°37'31 i hus 3 direkte
Merkur Vægt 6°30'54 i hus 7 stationær (D)
Venus Skorpion 26°33'57 i hus 9 direkte
Mars Løve 1°54'41 i hus 6 direkte
Jupiter Fisk 3°08'21 i hus 1 retrograd
Saturn Vandbærer 4°47'26 i hus 12 stationær (D)
Uranus Jomfru 3°53'13 i hus 7 direkte
Neptun Skorpion 12°25'49 i hus 8 direkte
Pluto Jomfru 11°15'06 i hus 7 direkte
Sand Måneknude Løve 5°34'31 i hus 6 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Vandbærer 22°27'21
2.Hus Vædder 16°45'00
3.Hus Tyr 19°51'10
Imum Coeli Tvilling 12°06'42
5.Hus Krebs 1°07'02
6.Hus Krebs 21°44'25
Descendant Løve 22°27'21
8.Hus Vægt 16°45'00
9.Hus Skorpion 19°51'10
Medium Coeli Skytte 12°06'42
11.Hus Stenbuk 1°07'02
12.Hus Stenbuk 21°44'25

Større aspekter
Sol Kvinkuns Måne 0°09
Sol Trigon Ascendant 0°40
Måne Opposition Venus 4°56
Måne Kvadrat Ascendant 0°50
Merkur Sekstil Mars 4°36
Merkur Trigon Saturn 1°43
Venus Trigon Mars 5°21
Venus Kvadrat Ascendant 4°07
Mars Kvinkuns Jupiter 1°14
Mars Opposition Saturn 2°53
Jupiter Opposition Uranus 0°45
Saturn Kvinkuns Uranus 0°54
Neptun Sekstil Pluto 1°11
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt