•    
  Planetpositioner
  23-Maj-2018, 13:33 UT/GMT
  Sol222'36"20n38
  Måne2017'25"6n58
  Merkur1710'59"15n27
  Venus447'50"25n03
  Mars242'51"21s52
  Jupiter1632'41"r15s35
  Saturn810'29"r22s18
  Uranus024'45"11n07
  Neptun1618'10"6s16
  Pluto213'44"r21s33
  Sand Månek.822'49"r18n10
  Chiron139'11"3n50
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Jz Knight [Adb], født 16 Marts 1946
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Jz' fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører hende. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Jz med at hjælpe hende til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for hende.

[..] Jz kan undertiden forekomme distræt eller måske ligefrem selvoptaget i forholdet til de fysiske omgivelser. Men hvad angår andre mennesker, er der til gengæld ikke ret meget, som hun ikke opfanger. Derfor vil noget af den bedste hjælp, forældrene kan give hende i hendes [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Jz' indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Lige som nogle af eventyrenes skikkelser, søger hun instinktivt efter en verden, hvor det gode, sande og skønne altid skinner igennem skyerne, og hvor det onde, falske og grimme for altid bliver besejret. Under sin udvikling vil Jz instinktivt let kunne gå ud fra, at livet [...]

[..] Dette overordentligt fantasifulde og alsidige barn har brug for at lære at udholde perioder med kedsomhed og hårdt arbejde, idet dette jo er nødvendigt, når man vil dygtiggøre sig på et eller andet område, men det må ske, uden at hun mister modet på grund af, at der lægges [...]

Skjulte træk

I kontrast til Jz' lyse og æteriske natur er der et andet, mere primitivt og modsatrettet, træk i hendes psyke. Denne mindre udviklede side kan give hende en meget nødvendig realisme og modstandskraft, hvis den bliver forstået og ansporet til at udvikle sig. Her ligger [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Hun er en skarp iagttager, og der er ikke ret meget, der undgår hendes opmærksomhed; sandheden vil altid være bedre end omskrivninger "for barnets skyld". Det er i langt højere grad forvirring og kaos end realiteterne, hvor vanskelige de end kan være, der foruroliger hende [...]

[..] Hun har en poetisk drøm om en mytisk skikkelse, der kan åbne porten til en usynlig verden, og denne drøm er hun tilbøjelig til at projicere over på sin mor. Det dybe og mystiske bånd mellem mor og datter kan give Jz en forøget bevidsthed ikke alene om sin egen forestillingskraft, [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt