•    
  Planetpositioner
  26-Apr-2018, 23:31 UT/GMT
  Sol640'23"13n44
  Måne292'35"3n48
  Merkur958' 7"1n36
  Venus246'44"21n22
  Mars2132' 5"22s51
  Jupiter1951'51"r16s28
  Saturn95' 3"r22s14
  Uranus2857'56"10n37
  Neptun1545'12"6s28
  Pluto2116'57"r21s28
  Sand Månek.113'59"r17n27
  Chiron030'20"3n20
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra April 2018
for Jz Knight [Adb], født 16 Marts 1946
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Da du har tendens til at leve i en romantisk fantasiverden, vil du sandsynligvis føle stor tilfredsstillelse og opfyldelse ved nogle af de oplevelser, som du får i det kommende år. Selvom du skulle støde på skuffelser eller omvæltninger i din personlige tilværelse, vil disse sandsynligvis være ledsaget af en øget selvtillid og en fornyet påskønnelse af dit individuelle værd. Dine sanser er muligvis usædvanligt levende og åbne over for alt smukt i livet, og dine møder med andre vil formentlig blive [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] I din personlige tilværelse bliver du måske nødt til at klare en vis mængde ensomhed eller begrænsning, enten fordi en adskillelse tvinger dig ned på jorden, eller fordi dine egne emotionelle stemninger gør det svært for dig at føle, at du bliver støttet [...]

Anløbne drømme

Saturn kvadrat Neptun: Slutningen af januar 2018 indtil midten af december 2018

[..] Du kan have brug for at blive udfordret, for måske har du i alt for høj grad idealiseret det at tjene andre og håbet på, at det ville bibringe dig en følelse af selvværd og retning. Dybest set kan det være drømmen om den fuldkomne kærlighed i en fuldkommen verden, der [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Ubesværet følelsesmæssigt udtryk

prog. Måne sekstil prog. Ascendant: Midten af oktober 2018 indtil begyndelsen af december 2018

[..] Måske oplever du, at du kan udfolde fremsyn og begejstring på en måde, som betyder, at du får det godt med dig selv og også er et fornøjeligt og spændende bekendtskab for andre mennesker. Selvom din øgede følelsesmæssige åbenhed og tillid sandsynligvis [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

En periode med sindsligevægt

Jupiter trigon Saturn: Midten af december 2017 indtil midten af september 2018

[..] I øjeblikket er du måske i stand til at se et dybere formål og en højere mening bag de fysiske begrænsninger og kan være hurtig til at erkende, hvordan du kan forvandle eksisterende problemer til fordele eller til et springbræt for yderligere vækst. Du vil [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Udfordring af dit livssyn

Neptun kvadrat Uranus: Begyndelsen af maj 2016 indtil slutningen af februar 2019

[..] Måske bliver du nødt til at blødgøre og smidiggøre nogle af dine stærkeste holdninger og idealer - især dem, som du ikke har testet i din egen tilværelse. Måske er tiden inde til at genoverveje hele din livsfilosofi eller forsøge at udvikle en, hvis du ikke [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Spring over forhindringerne

Jupiter opposition Uranus: Slutningen af december 2018 indtil begyndelsen af september 2019

[..] Det er også en tid, hvor du sandsynligvis vil føle dig særligt realistisk og har brug for en følelse af større mening i dit liv. Du kan blive involveret i en spirituel søgen eller et ideologisk engagement, som synes at tilbyde et bredere perspektiv på tilværelsen, [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

En meningsfuld tilværelse

Jupiter trigon Sol: Begyndelsen af februar 2018 indtil slutningen af oktober 2018

[..] Det er grunden til, at det er så vigtigt at gribe chancen, mens du stadig har denne stærke følelse af trivsel og tillid til livets gavmildhed. Hvad enten dine mål er materielle, følelsesmæssige eller spirituelle, vil en øget tiltro til dit eget værd og særpræg [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fem emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt