•    
  Planetpositioner
  25-Feb-2018, 08:50 UT/GMT
  Sol641'45"9s03
  Måne326' 6"19n54
  Merkur1322'54"7s47
  Venus180'27"6s03
  Mars185'39"22s34
  Jupiter230'17"17s23
  Saturn72'28"22s22
  Uranus2545'49"9n27
  Neptun1339'35"7s16
  Pluto2031'46"21s30
  Sand Månek.1449' 8"16n23
  Chiron271'59"2n00
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Jz Knight [Adb], født 16 Marts 1946
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Skytten *Solen i Fiskene *Solen i 4. hus *Solen i opposition til MC *Månen i Jomfruen *Månen i 9. hus *Venus i Vædderen *Venus i 4. hus *Mars i Krebsen *Mars i 8. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Kvinde, født 16 Marts 1946 kl. 0:02 i Dexter NM, Alaska.

Dit soltegn er Fisk. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Skytte, og din Måne står i Jomfru.

til top

Ascendanten i Skytten

Du er et meget åbent og udadvendt menneske, ganske ligefrem og ærlig; faktisk kan du være så ligefrem, at det nærmer sig det indiskrete. Men mennesker, som bliver såret over dine ligefremme bemærkninger, får det bedre, når de indser, at du faktisk ikke har til hensigt at såre.

Du har masser af energi, og du nyder friheden uhyre meget. Hvis du ikke kan styre dit eget liv så meget, som du ønsker, føler du dig fanget og fastlåst.

Du er sandsynligvis interesseret i sport og udendørsaktiviteter.

til top

Solen i Fiskene

Du er et meget sensitiv og følsomt menneske, som hurtigt fornemmer stemninger og følelser hos andre mennesker og gør dem til dine egne. Dette træk gør det meget nemt for andre at komme til at såre dig følelsesmæssigt. Fordi du ejer evnen til at sætte dig i en andens sted, har du en usædvanlig god fornemmelse af andre menneskers behov. Når der er mulighed for det, forsøger du at hjælpe andre, fordi det også betyder, at du får det godt med dig selv.

Du holder meget ofte af at fortrække ind i din egen private fantasiverden og tænke på ting, som udelukkende betyder noget for dig. Men lad være med at tilbringe så meget tid derinde, at du mister fornemmelsen af, hvad der foregår ude i virkeligheden.

Du er muligvis lidt sky, fordi du føler, at du må kunne stole på mennesker, før du for alvor åbner dig for dem. Men selvom du er sky, så har du brug for andre, for uden dem føler du dig ensom, selv i din egen private verden.

Annoncering
til top

Solen i 4. hus

Varmen og trygheden i dit hjem er meget vigtig for dig, for du har brug for at vide, at du har et sted at trække dig tilbage til. Dine forældre er meget betydningsfulde i dit liv, og deres indstilling vil have en kolossal indvirkning på dig.

Du er sandsynligvis en stille person med stærke følelser og emotioner, og du holder dig meget for dig selv. Men du er ikke egentlig svag eller sky, for du samler kræfter ved at vende dig indad.

Selvom du skulle opleve en rimelig grad af succes, når du bliver ældre, vil du ikke være særlig interesseret i at være berømt. Du er langt mere optaget af at leve op til dine egne indre normer og have en givtig personlig tilværelse.

Når du har det godt og er sikker på dig selv, ynder du at lukke mennesker ind i dit hjem og dele dit gode humør med dem.

til top

Solen i opposition til MC

Du er meget optaget af din egen indre verden og i mindre grad end andre påvirket af andres idealer og forventninger.

Du er i princippet ikke optaget af at skulle udrette noget, som andre vil anse for stort eller betydningsfuldt. For dig er det vigtigt, at din personlige verden - dit hjem, din forældre og din familie - fungerer gnidningsfrit.

Du har mere brug for et trygt og stabilt hjemmeliv end de fleste andre. Uden dette vil din selvtillid og din evne til selvstændighed blive væsentligt hæmmet.

Selvagtelse er vigtigere for dig end andres agtelse.

til top

Månen i Jomfruen

Du er et ret alvorligt, men sædvanligvis muntert menneske. Når du erkender, at der er noget, du skal gøre, så er du villig til at gå ud og gøre det. Du kan lide at fremstille ting og kan blive ganske god til det, da du arbejder meget omhyggeligt.

Du er sirlig og kan lide at have orden omkring dig hele tiden. Det generer dig, når tingene ikke er på plads. Du er optaget af dit helbred, og du følger de bedste sundhedsvaner, du kender.

Når du er sammen med andre, holder du dig for dig selv, for du er en anelse sky. Du bør lære at anerkende dine egne fortrin og ikke være så selvkritisk.

Du kan lide at være til nytte og at hjælpe andre, for det giver dig følelsen af at være mere værdifuld. Men sørg for at du virkelig har lyst til at gøre disse ting, for hvis du gør dem modvilligt, vil folk ikke få ret meget ud af det.

til top

Månen i 9. hus

Du er altid rastløs og på udkig efter nye oplevelser. Senere i livet vil du muligvis rejse meget for at opleve mest muligt af verden.

Men dit syn på omverdenen er stærkt farvet af dine følelser, og din tankegang er måske ikke ganske objektiv og klar.

Månen indikerer, at du virkelig holder fast ved alt, hvad du lærer, så du bør være forsigtig med, hvad du lærer. Hvis du har et ønske om virkelig at se verden, så prøv at lade være med at lade dig begrænse af de forestillinger, som du bringer med dig fra din tidligste barndom.

til top

Venus i Vædderen

Du er meget kærlig over for andre, men du hader at være bundet af nogen. Du er hverken genert eller reserveret, men udtrykker frit dine kærlige følelser, og du har brug for at være fri til at elske, hvem du måtte vælge. Du er uvillig til at bøje af for din partner, fordi du altid ønsker tingene på din måde. Dette kan blive et problem i dine venskaber. Men nu er tiden inde til, at du kan lære at give og at indgå kompromis med venner, familiemedlemmer og andre mennesker.

Mennesker vil som regel kunne lide dig, fordi du er dig selv, ikke fordi du er charmerende. Du ved, hvad du ønsker, og du er villig til at gå efter det.

Annoncering
til top

Venus i 4. hus

Du holder af, at dine omgivelser er komfortable, behagelige, elegante og graciøse. Når du bliver ældre, vil du måske give dig til at samle på kunst eller andre genstande til udsmykning af dit hjem.

Det er vigtigere for dig end for andre at blive elsket af dine forældre. Formentlig vil du modtage al den varme og kærlighed fra dem, som du behøver. Men hvis dit forhold til dem begge eller den ene af dem er vanskeligt, vil du rent psykisk blive mere såret end de fleste andre.

til top

Mars i Krebsen

De ting, du foretager dig, afhænger i usædvanlig grad af dit humør. Når du føler dig positiv og munter, handler du fuld af selvtillid og selvhævdelse. Men når du er nedtrykt, er du mere tilbagetrukken og langt mere irritabel.

Prøv at lade være med at holde så meget igen på vreden. Det er meget bedre at udtrykke den end at holde den tilbage, så den gradvist kommer til at forgifte dit humør.

Sommetider kan denne Mars-placering være et tegn på problemer og uoverensstemmelser med familien. Men det er nok mere sandsynligt, at alt vedrørende din familie og din familiebaggrund og arv fremkalder en dyb loyalitetsfølelse hos dig.

til top

Mars i 8. hus

Du ejer et så stærkt begær, at det er meget svært for nogen at hindre dig i at gøre noget, som du har besluttet dig for at gøre. Og hvis du ønsker noget, vil du gøre alt, hvad der står i din magt, for at få det. Muligvis har du ikke tilstrækkelig respekt for, at andre har ret til det, der er deres. Og det er også svært for dig at dele med andre.

Alt, hvad du foretager dig, er præget af stor intensitet, hvilket som regel burde være en fordel. Men lær også at moderere dine aktiviteter en smule nu, så du ikke bliver nødt til at forandre dig senere, hvor det vil være sværere.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Jz Knight [Adb] (kvinde)
født den 16. marts 1946 lokaltid: 0:02
i Dexter NM, USA U.T.: 07:02
104w22, 33n11 sid. tid: 11:37:36

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Fisk 25°05'32 i hus 4 direkte
Måne Jomfru 7°18'51 i hus 9 direkte
Merkur Vædder 10°12'26 i hus 4 stationær (R)
Venus Vædder 5°31'20 i hus 4 direkte
Mars Krebs 16°53'17 i hus 8 direkte
Jupiter Vægt 25°43'23 i hus 11 retrograd
Saturn Krebs 17°57'55 i hus 8 stationær (D)
Uranus Tvilling 13°39'38 i hus 7 direkte
Neptun Vægt 7°35'25 i hus 10 retrograd
Pluto Løve 9°43'36 i hus 8 retrograd
Sand Måneknude Tvilling 25°34'16 i hus 7 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skytte 10°38'19
2.Hus Stenbuk 12°38'34
3.Hus Vandbærer 18°32'14
Imum Coeli Fisk 23°54'02
5.Hus Vædder 24°07'37
6.Hus Tyr 18°56'40
Descendant Tvilling 10°38'19
8.Hus Krebs 12°38'34
9.Hus Løve 18°32'14
Medium Coeli Jomfru 23°54'02
11.Hus Vægt 24°07'37
12.Hus Skorpion 18°56'40

Større aspekter
Sol Kvinkuns Jupiter 0°38
Sol Trigon Saturn 7°08
Sol Opposition Medium Coeli 1°12
Måne Kvinkuns Merkur 2°54
Måne Kvinkuns Venus 1°48
Måne Kvadrat Uranus 6°21
Måne Kvadrat Ascendant 3°19
Merkur Konjunktion Venus 4°41
Merkur Sekstil Uranus 3°27
Merkur Opposition Neptun 2°37
Merkur Trigon Pluto 0°29
Merkur Trigon Ascendant 0°26
Venus Opposition Neptun 2°04
Venus Trigon Pluto 4°12
Venus Trigon Ascendant 5°07
Mars Konjunktion Saturn 1°05
Saturn Sekstil Medium Coeli 5°56
Uranus Sekstil Pluto 3°56
Uranus Opposition Ascendant 3°01
Neptun Sekstil Pluto 2°08
Neptun Sekstil Ascendant 3°03
Pluto Trigon Ascendant 0°55
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt