•    
  Planetpositioner
  24-Maj-2018, 10:29 UT/GMT
  Sol312'53"20n48
  Måne20'59"2n57
  Merkur1850'33"16n03
  Venus550'14"25n02
  Mars30'44"21s51
  Jupiter1626'31"r15s34
  Saturn87'44"r22s18
  Uranus027'23"11n08
  Neptun1618'54"6s16
  Pluto212'59"r21s33
  Sand Månek.819'53"r18n11
  Chiron140'59"3n50
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Shari Lewis [Adb], født 17 Januar 1933
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Vægten *Solen i Stenbukken *Solen i 4. hus *Månen i Vægten *Månen i 1. hus *Månen i konjunktion med Ascendanten *Venus i Stenbukken *Venus i 3. hus *Mars i Jomfruen *Mars i 12. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Kvinde, født 17 Januar 1933 kl. 22:57 i New York, New York.

Dit soltegn er Stenbuk. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Vægt, og din Måne står også i Vægt.

til top

Ascendanten i Vægten

Med dette opstigende tegn virker du sandsynligvis tiltrækkende på andre og er sikkert populær. I stedet for at bruge karakterstyrke til at overtale andre til at gøre tingene på din måde bruger du din charme.

Du afskyr ubehageligheder af enhver art, så du gør dit bedste for at bevare freden.

Den samme trang får dig til at klæde dig elegant, måske endda modepræget. Muligvis vil du tidligt udvikle en sans for kunst, musik og litteratur.

Med din trang til at være til behag bør du sørge for, at du ikke går på kompromis med ting, som er vigtige for dig. Sommetider er det nødvendigt at kæmpe, og du bør lære, hvornår og hvordan du skal gøre det.

til top

Solen i Stenbukken

Du er langt mere seriøs end andre på din alder. På den ene side kan du lide at blive taget alvorligt og nyder at have et ansvar, men på den anden side kan du se, at andre unge ikke bliver bebyrdet med samme form for ansvar, og du kan have tendens til at blive misundelig på dem.

Du vil muligvis udvikle en temmelig sær og usædvanlig form for humor. Ved hjælp af spøg og humor viser du, at du tager livet seriøst, men du undgår også at blive overvældet af det.

Som voksen vil du gerne være betydningsfuld og opnå noget ægte, som alle kan pege på og kalde dit. Du er ambitiøs i alt, hvad du foretager dig, og vil arbejde hårdt for at vise, at du er bedre end andre.

Du er meget praktisk og spørger altid om nytten af tingene.

Annoncering
til top

Solen i 4. hus

Varmen og trygheden i dit hjem er meget vigtig for dig, for du har brug for at vide, at du har et sted at trække dig tilbage til. Dine forældre er meget betydningsfulde i dit liv, og deres indstilling vil have en kolossal indvirkning på dig.

Du er sandsynligvis en stille person med stærke følelser og emotioner, og du holder dig meget for dig selv. Men du er ikke egentlig svag eller sky, for du samler kræfter ved at vende dig indad.

Selvom du skulle opleve en rimelig grad af succes, når du bliver ældre, vil du ikke være særlig interesseret i at være berømt. Du er langt mere optaget af at leve op til dine egne indre normer og have en givtig personlig tilværelse.

Når du har det godt og er sikker på dig selv, ynder du at lukke mennesker ind i dit hjem og dele dit gode humør med dem.

til top

Månen i Vægten

Du holder af, at livet er smukt, og foretrækker at lade være med at tænke på ting, som ikke er behagelige. Du er kærlig, varm og venlig, men du kan overse fejl hos andre, som du burde være opmærksom på. Du er en fredselskende person og bryder dig ikke om at indlede stridigheder med nogen.

Du kan vældig godt lide at være sammen med en gruppe af venner, hvor du kan tale med alle og være venlig over for alle. Men når der er et stykke arbejde, der skal gøres, vil du muligvis forsøge at snakke dig fra det eller få en anden til at gøre det. Alligevel vil folk kunne lide dig, ikke for den charme du bruger til at komme ud af vanskelighederne, men for din faktiske tiltrækningskraft. For du er virkelig et venligt og kærligt menneske, og du bør forsøge at udvikle denne side af dig selv.

til top

Månen i 1. hus

Du kommer godt ud af det med andre og er i stand til at vinde mennesker for dig. Selv de, der er uenige med dig, må indrømme, at du er sympatisk.

Du kan muligvis være for følelsesbetonet i din omgang med andre, således at du kun har øje for dine egne synspunkter og ikke andre menneskers.

En anden vanskelighed kan være, at mennesker måske ikke føler, at de kan stole på dig, medmindre du forsøger at være mere konsekvent.

Du har nemt ved at opfange andre menneskers stemninger og spejle deres humør. Dette er en af grundene til din popularitet; du er så sensitiv over for menneskers følelser, at du hurtigt overbeviser alle, du møder, om, at du er en af dem, og det kan folk godt lide.

til top

Månen i konjunktion med Ascendanten

Du gør hovedsageligt indtryk på andre ved hjælp af dine følelser.

Du ejer den form for ærlighed, som andre mennesker værdsætter. Du har sympati for andre, og til gengæld har de også sympati for dig. Som ældre vil du være i stand til at appellere til et publikums følelser i bred forstand, og de vil føle, at du er en af dem.

Uanset dit eget køn vil du komme ganske godt ud af det med kvinder, som på visse tidspunkter kan tilføre dig store goder.

Selv som ganske ung vil du nyde at tage vare på andre og gøre dem tjenester. Men du kan også blive ganske følelsesmæssigt krævende over for dem, som du hjælper. Prøv at undgå at blive jaloux og besiddende over for dine venner.

Det er vigtigt, at du vokser op i nogle fredelige og rolige omgivelser.

til top

Venus i Stenbukken

Du holder dine følelser under kontrol, og til tider kan du have svært ved at få venner. Det skyldes, at du udtrykker dine følelser mere alvorligt end de fleste andre på din alder. Men sørg for at dine forhold ikke udelukkende er baserede på, hvad andre kan gøre for dig.

Du forkæler ikke dig selv, og du er ganske god til at styre dit begær. Du vil omhyggeligt planlægge, hvordan du kan udvise en vis nøjsomhed. Du har det bedst med at gøre alting med måde.

Annoncering
til top

Venus i 3. hus

Du holder af at have skønhed i dine nære omgivelser, og selv som ung kan du udvise en stærk interesse for kunst, teater eller litteratur.

Du lærer muligvis at charmere og smigre andre, men undlad at gøre din fremgang for afhængig af denne evne. Mennesker lærer til sidst at nære mistillid til folk, der smigrer, og du bør forsøge at være ærlig, selv når du siger noget pænt.

Du har en god sans for farve og form.

Hvis du har søskende, vil du formentlig stå dem og også dine øvrige slægtninge meget nær, for deres kærlighed er meget vigtig for dig.

til top

Mars i Jomfruen

Du er omhyggelig med, hvad du foretager dig, for du føler, at hver eneste handling bør overvejes nøje, og hvert eneste skridt bør have et formål.

Du vil ret hurtigt lære at udføre de opgaver, som skal udføres, før du kaster dig ud i aktiviteter, som du nyder. Og du vil kræve, at andre gør det samme, for du bryder dig ikke om uansvarlighed, hverken hos andre eller hos dig selv.

Men prøv på ikke at være alt for kritisk over for andre. Prøv at være mere tolerant over for deres måder at gøre tingene på og vær ikke så sikker på, at din opfattelse af, hvad der er perfekt, er den eneste mulige. Andre kan have deres egen måde at yde en indsats på, ligesom du har din.

til top

Mars i 12. hus

Du kan ofte være bange for at hævde dig, fordi du føler dig besejret på forhånd, og du er sikker på, at alle dine anstrengelser er forgæves. Din indstilling kan være et resultat af, at du har været sammen med mennesker, som ikke har opmuntret dig særlig meget. Du bør opbygge din selvtillid og afvise alle, som indgyder dig en negativ oplevelse af dig selv. Du er tilbøjelig til at arbejde i det skjulte og bag ryggen på andre, hvilket du bør forsøge at undgå.

Men faktisk et du et ret stærkt menneske, og når du har overvundet din barnlige frygt og usikkerhed på dig selv, kan du blive meget effektiv.

Et andet positivt element er, at du vil kunne arbejde vældig godt alene. Det eneste, der skal til, er, at folk ikke tager modet fra dig.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Shari Lewis [Adb] (kvinde)
født den 17. januar 1933 lokaltid: 22:57
i New York, NY (US) U.T.: 03+57
74w00, 40n43 sid. tid: 06:49:27

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Stenbuk 27°37'41 i hus 4 direkte
Måne Vægt 13°33'10 i hus 1 direkte
Merkur Stenbuk 14°30'19 i hus 4 direkte
Venus Stenbuk 4°40'51 i hus 3 direkte
Mars Jomfru 20°13'53 i hus 12 direkte
Jupiter Jomfru 23°06'17 i hus 12 retrograd
Saturn Vandbærer 6°01'47 i hus 4 direkte
Uranus Vædder 19°37'22 i hus 7 direkte
Neptun Jomfru 9°49'33 i hus 11 retrograd
Pluto Krebs 22°14'36 i hus 10 retrograd
Sand Måneknude Fisk 8°27'02 i hus 5 direkte

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Vægt 9°48'20
2.Hus Skorpion 6°36'12
3.Hus Skytte 7°31'36
Imum Coeli Stenbuk 11°22'05
5.Hus Vandbærer 14°47'13
6.Hus Fisk 14°38'09
Descendant Vædder 9°48'20
8.Hus Tyr 6°36'12
9.Hus Tvilling 7°31'36
Medium Coeli Krebs 11°22'05
11.Hus Løve 14°47'13
12.Hus Jomfru 14°38'09

Større aspekter
Sol Trigon Mars 7°24
Sol Trigon Jupiter 4°31
Sol Opposition Pluto 5°23
Måne Kvadrat Merkur 0°57
Måne Trigon Saturn 7°31
Måne Opposition Uranus 6°04
Måne Konjunktion Ascendant 3°45
Måne Kvadrat Medium Coeli 2°11
Merkur Trigon Mars 5°44
Merkur Kvadrat Uranus 5°07
Merkur Trigon Neptun 4°41
Merkur Kvadrat Ascendant 4°42
Merkur Opposition Medium Coeli 3°08
Venus Trigon Neptun 5°09
Venus Kvadrat Ascendant 5°07
Mars Konjunktion Jupiter 2°52
Mars Kvinkuns Uranus 0°37
Mars Sekstil Pluto 2°01
Jupiter Sekstil Pluto 0°52
Saturn Trigon Ascendant 3°47
Uranus Kvadrat Pluto 2°37
Neptun Sekstil Medium Coeli 1°33
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt