•    
  Actuele planetaire posities
  21-maa-2018, 07:10 UT/GMT
  Zon037' 2"0n15
  Maan177'11"12n01
  Mercurius1642'42"9n26
  Venus1745'51"6n10
  Mars23'27"23s31
  Jupiter2259'33"r17s20
  Saturnus831'11"22s17
  Uranus2654'23"9n52
  Neptunus1433'41"6s55
  Pluto211'45"21s27
  Ware Knoop1352' 5"r16n40
  Cheiron2826'23"2n31
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Shari Lewis [Adb], geboren op 17 januari 1933
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Weegschaal Ascendant *Zon in Steenbok *Zon in het Vierde Huis *Maan in Weegschaal *Maan in het Eerste Huis *Maan Conjunct Ascendant *Venus in Steenbok *Venus in het Derde Huis *Mars in Maagd *Mars in het Twaalfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Vrouwelijk, geboren op 17 januari 1933 om 22:57 in New York, New York.

Je zonneteken is Steenbok. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Weegschaal en je Maan staat ook in Weegschaal.

naar boven

Weegschaal Ascendant

Met dit teken op de ascendant ben je hoogstwaarschijnlijk aantrekkelijk voor anderen en vast heel populair. Jij gebruikt niet je kracht, maar je charme om anderen ervan te overtuigen iets op jouw manier te doen.

Je hebt een hekel aan lelijk, in welke vorm dan ook, dus doe je je best om alles prettig te laten verlopen en mooi te maken.

Om die reden kleed je jezelf graag opvallend elegant. Je ontwikkelt wellicht al vroeg gevoel voor kunst, muziek en literatuur.

Omdat je zo graag plezierig wilt overkomen moet je er wel voor oppassen niet steeds compromissen te sluiten, vooral als het gaat om dingen die belangrijk voor je zijn. Soms is het noodzakelijk om ergens voor te vechten en moet je leren wanneer en hoe je dat moet doen.

naar boven

Zon in Steenbok

Je bent veel serieuzer dan de meeste mensen van jouw leeftijd. Aan de ene kant wordt je graag serieus genomen en draag je met plezier verantwoordelijkheid. Aan de andere kant zie je dat andere jongeren minder worden opgezadeld met verantwoordelijkheden, waardoor je hen benijdt.

Je ontwikkelt een vrij droog, uniek gevoel voor humor. Door grappen en grollen laat je zien dat je de serieuze kanten van het leven inziet, maar ook wilt ontsnappen aan het overheersende effect ervan.

Je wilt later belangrijk worden en iets zinnigs bereiken. Iets waarvan iedereen zal erkennen dat jij er een aandeel in hebt. Je bent ambitieus in alles wat je doet en werkt hard om boven het maaiveld uit te steken.

Je bent praktisch en vraagt je altijd af wat de zin van iets is.

Adverteren
naar boven

Zon in het Vierde Huis

De warmte en veiligheid van je huis zijn erg belangrijk omdat je een plekje nodig hebt waar je jezelf kunt terugtrekken. Je ouders zijn erg belangrijk voor je en hun gedrag heeft heel veel invloed op jou.

Je bent waarschijnlijk een rustig type met sterke gevoelens en emoties maar je bemoeit je vooral met je eigen zaken. Dat is niet omdat je zo zwak of gereserveerd bent, maar door naarbinnen te keren doe je nieuwe kracht op.

Al heb je later wellicht veel succes als volwassene, het gaat er jou niet om beroemd te worden. Het is veel belangrijker om aan je eigen innerlijke maatstaven te voldoen en privé een dankbaar bestaan te leiden.

Voel je jezelf goed en zeker van jezelf, dan heb je graag mensen over de vloer die in een prettige sfeer en met positieve gevoelens meeleven.

naar boven

Maan in Weegschaal

Je wilt dat het leven wonderschoon is en denkt liever niet aan onaangename dingen. Je bent affectief, vriendelijk en lief, maar het kan zijn dat je de tekortkomingen van anderen, die je toch in de gaten moet houden, bij voorkeur over het hoofd ziet. Je bent vredelievend en gaat liever niet de strijd aan met anderen.

Je bent graag in gezelschap van een of meerdere vrienden, zodat je kunt babbelen en vriendelijk zijn tegen iedereen. Maar als er werk verzet moet worden, probeer je met zoete woorden eronderuit te komen of het door iemand anders op te laten knappen. Mensen houden toch wel van je, niet om de manier waarop je moeilijkheden weet te omzeilen, maar om je oprechte charmes. Je bent echt een aardig en liefdevol persoon. Probeer die kant van jezelf te ontwikkelen.

naar boven

Maan in het Eerste Huis

Je kunt goed met mensen omgaan en weet anderen voor je te winnen. Zelfs degenen die het niet met je eens zijn zullen toegeven dat je wel heel aardig bent.

Je bent wellicht iets te emotioneel in de omgang, waardoor je vooral oog hebt voor je eigen gevoel en niet voor dat van een ander.

Een andere moeilijkheid kan zijn dat mensen het idee krijgen dat ze niet op je kunnen bouwen. Dus probeer zo stabiel mogelijk in je schoenen te staan.

Je voelt anderen snel aan en neemt hun stemmingen over. Dat is een van de redenen voor je populariteit; je hebt zo'n neus voor andermans gevoelens dat je iedereen die je tegenkomt moeiteloos weet te overtuigen dat je een van hen bent en daar houden mensen van.

naar boven

Maan Conjunct Ascendant

Je maakt voornamelijk door je emotionele reacties indruk op anderen.

Je straalt een soort eerlijkheid uit die anderen waarderen. Je leeft met anderen mee en daardoor krijg je sympathieke reacties terug. Wanneer je ouder wordt, zul je in staat zijn om de gevoelens van een groot publiek aan te spreken omdat je het gevoel weet over te brengen dat je een van hen bent.

Of je nu een jongen of een meisje bent, je kunt heel goed met vrouwen opschieten; die zullen je zo nu en dan ook veel geluk brengen.

Zelfs in je jeugd beleef je al plezier aan zorgen voor anderen en je medemensen een dienst bewijzen. De kans bestaat wel dat je emotioneel veeleisend wordt ten aanzien van de mensen die je helpt. Probeer niet te bezitterig te zijn ten opzichte van je vrienden.

Het is belangrijk dat je opgroeit in een vredige, serene omgeving.

naar boven

Venus in Steenbok

Je beheerst je gevoelens heel bewust en het kan je soms moeite kosten om vrienden te maken. Dat is omdat je serieuzer bent over gevoelszaken dan de meeste leeftijdsgenoten. Zorg ervoor dat je relaties niet enkel zijn gebaseerd op wat anderen voor je kunnen doen.

Je bent allesbehalve zelftoegeeflijk en weet je verlangens goed in bedwang te houden. Je kunt heel secuur organiseren zodat je zo ijverig mogelijk kunt zijn. Toch ben je op je best als je dingen beheerst en met mate doet.

Adverteren
naar boven

Venus in het Derde Huis

Je houdt van schoonheid in je directe omgeving en zelfs in je vroege jeugd heb je al veel interesse in kunst, theater of literatuur.

Je leert hoe je anderen kunt inpakken met charme en vleierij, maar leun niet al te vanzelfsprekend op dit talent. Mensen zullen vleien en meepraten uiteindelijk wantrouwen dus probeer oprecht te blijven, ook als je aardige dingen zegt.

Je hebt een goed gevoel voor vorm en kleur.

Heb je broers en zussen, dan ben je waarschijnlijk heel hecht met hen, net als met andere familieleden, want hun liefde is heel belangrijk voor je.

naar boven

Mars in Maagd

Je bent heel zorgvuldig in alles wat je doet omdat je het gevoel hebt dat elke actie doordacht moet zijn en elke beweging zin moet hebben.

Je leert al heel jong om dingen te doen die nu eenmaal moeten worden gedaan, voor je jezelf kunt overgeven aan activiteiten die leuk zijn. Van anderen eis je dezelfde plichtmatige inzet. Je hebt een hekel aan onverantwoordelijk gedrag, van anderen en van jezelf.

Wees zuinig met je kritiek op anderen. Probeer tolerant te zijn tegenover een andere aanpak en maak jezelf niet wijs dat alleen die van jou perfect is. Anderen hebben, net als jij, zo hun eigen manieren.

naar boven

Mars in het Twaalfde Huis

Je bent vaak bang om voor jezelf op te komen. Je voelt jezelf snel verslagen en bent ervan overtuigd dat elke poging zinloos is. Die houding kan het gevolg zijn van omgaan met mensen die je niet voldoende hebben aangemoedigd. Je moet zelfvertrouwen opbouwen en iedereen die je een slecht gevoel geeft over jezelf negeren. Je hebt de neiging indirect of heimelijk te werk te gaan, achter de rug van mensen om, maar dat moet je leren vermijden.

In feite ben je een sterk individu en zodra je over die naïeve angsten over jezelf heengroeit kun je heel doeltreffend zijn.

Een ander positief punt is dat je heel goed alleen kunt werken. Het enige dat je nodig hebt is dat mensen je niet ontmoedigen.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor Shari Lewis [Adb] (vrouwelijk)
geboortedatum 17 januari 1933 kloktijd: 22:57
in New York, NY (US) U.T: 03+57
74w00, 40n43 sterrentijd: 06:49:27

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Steenbok 27°37'41 in huis 4 direct
Maan Weegschaal 13°33'10 in huis 1 direct
Mercurius Steenbok 14°30'19 in huis 4 direct
Venus Steenbok 4°40'51 in huis 3 direct
Mars Maagd 20°13'53 in huis 12 direct
Jupiter Maagd 23°06'17 in huis 12 retrograde
Saturnus Waterman 6°01'47 in huis 4 direct
Uranus Ram 19°37'22 in huis 7 direct
Neptunus Maagd 9°49'33 in huis 11 retrograde
Pluto Kreeft 22°14'36 in huis 10 retrograde
Maanskn.(t) Vissen 8°27'02 in huis 5 direct

Huis posities (Placidus)
Ascendant Weegschaal 9°48'20
2de huis Schorpioen 6°36'12
3de huis Boogschutter 7°31'36
Imum Coeli Steenbok 11°22'05
5de huis Waterman 14°47'13
6de huis Vissen 14°38'09
Descendant Ram 9°48'20
8ste huis Stier 6°36'12
9de huis Tweelingen 7°31'36
Medium Coeli Kreeft 11°22'05
11de huis Leeuw 14°47'13
12de huis Maagd 14°38'09

Majeure aspecten
Zon Driehoek Mars 7°24
Zon Driehoek Jupiter 4°31
Zon Oppositie Pluto 5°23
Maan Vierkant Mercurius 0°57
Maan Driehoek Saturnus 7°31
Maan Oppositie Uranus 6°04
Maan Conjunct Ascendant 3°45
Maan Vierkant Midhemel 2°11
Mercurius Driehoek Mars 5°44
Mercurius Vierkant Uranus 5°07
Mercurius Driehoek Neptunus 4°41
Mercurius Vierkant Ascendant 4°42
Mercurius Oppositie Midhemel 3°08
Venus Driehoek Neptunus 5°09
Venus Vierkant Ascendant 5°07
Mars Conjunct Jupiter 2°52
Mars Inconjunct Uranus 0°37
Mars Sextiel Pluto 2°01
Jupiter Sextiel Pluto 0°52
Saturnus Driehoek Ascendant 3°47
Uranus Vierkant Pluto 2°37
Neptunus Sextiel Midhemel 1°33
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst