•    
  Actuele planetaire posities
  20-feb-2018, 02:46 UT/GMT
  Zon124'23"10s58
  Maan2055'48"3n42
  Mercurius332'24"11s55
  Venus1126'42"8s37
  Mars1457'12"22s10
  Jupiter2246'15"17s20
  Saturnus637' 3"22s24
  Uranus2533' 8"9n22
  Neptunus1327'44"7s20
  Pluto2023'27"21s31
  Ware Knoop1451'51"r16n22
  Cheiron2644'20"1n53
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Louis Lumière [Adb], geboren op 5 oktober 1864
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Leeuw *Zon in Weegschaal *Zon in het Derde Huis *Maan in Schorpioen *Maan in het Vierde Huis *Venus in Schorpioen *Venus in het Vierde Huis *Mars in Tweelingen *Mars in het Elfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 5 oktober 1864 om 1:00 in Besançon, France.

Uw zonneteken is Weegschaal. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Leeuw en uw Maan staat in Schorpioen.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Leeuw

Deze Ascendant geeft aan dat u een plezierige, affectieve aard hebt waarmee u liefdevol de nadruk legt op fysieke expressie. Op een speelse, haast kinderlijke manier bent u uit op fysieke passie, waardoor anderen u zien als open en vriendelijk.

U lijkt toegankelijk en direct, zonder al te complexe kanten. U hebt zelfvertrouwen en bent charmant met een eerlijke, natuurlijke, sociale elegantie. Dit kan tevens uw innerlijke aard weerspiegelen, maar waarschijnlijk schuilt achter uw vrolijke, extraverte houding een gecompliceerde, ietwat gesloten persoonlijkheid.

Het nadeel van deze dualiteit is dat u hoe dan ook een bepaalde druk voelt om een imago hoog te houden dat u van binnen niet echt voelt. Oprecht en duurzaam contact ontstaat echter pas als u een innerlijke, begripvolle band opbouwt met uw partner. Dat bepaalt het succes van de relatie.

naar boven

Zon in Weegschaal

In een relatie bent u voornamelijk uit op doorlopende groei en ontwikkelingen.

Vermijd daarom een geliefde die zich lekker wil nestelen in een warme, comfortabele verhouding. Zoek liever een avontuurlijk type dat steeds uit is op nieuwe invalshoeken om uw relatie vurig en actief te houden.

De ultieme test voor een gelukkige relatie is de juiste koers weten te varen tussen evolutie en stabiliteit en de valkuilen aan beide zijden slim te kunnen vermijden.

Als u dat lukt, bent u een ware avonturier in het rijk der emoties en persoonlijke communicatie. U leert meer dan de meeste mensen over wat een relatie doet slagen of mislukken.

Bent u beiden creatief en reactief binnen de relatie, dan belooft uw liefdesleven een eindeloos avontuur te worden.

Adverteren
naar boven

Zon in het Derde Huis

De meeste mensen hebben behoefte aan de fysieke aanwezigheid van hun partner om hun relatie voort te zetten, maar u bent in staat om op afstand een relatie vol te houden.

U hebt een levendige verbeelding en een meer dan gemiddelde seksuele fantasie. Het is dan ook goed voor u als u een partner hebt die vrij open is en niet bang om over seks te praten.

naar boven

Maan in Schorpioen

U kunt zich, vooral in een langdurige affaire, zeer scherp concentreren op wat belangrijk is in een situatie en er vervolgens op gepaste wijze naar handelen.

Dat kan een zinvolle eigenschap zijn, maar u kunt er ook kansen door verspillen wanneer u zich te fanatiek concentreert op een potentiële geliefde die zich voor u moet openstellen.

Hoogstwaarschijnlijk kiest u voor een partner die het leven minder serieus neemt dan u. Iemand die dagelijks blijdschap brengt en u met een gerust hart de grotere problemen laat afhandelen.

In een ideale relatie kan uw persoonlijkheid totaal opgaan in de seksuele beleving en maakt u er een welhaast religieuze ervaring van.

naar boven

Maan in het Vierde Huis

De ideale relatie voor u is er een die een soort emotioneel bolwerk vormt in tijden van spanning en ellende. Met een partner die absoluut trouw is aan u en die altijd thuis is voor u, bent u het gelukkigst.

Om die reden trekt u bij voorkeur een relatie aan waarmee u huis en haard kunt delen, want dat biedt de meeste kansen op warmte, geborgenheid en uitdrukking geven aan uw liefde. U kunt niet alles wat u in huis hebt in één keer op tafel gooien, dus zowel u als uw partner vinden het waarschijnlijk prettig om vierentwintig uur per dag samen te zijn en dagelijkse beslommeringen uit te wisselen.

Het zou ideaal zijn als uw partner uw overdaad aan zorgzaamheid en attenties waardeert.

naar boven

Venus in Schorpioen

U hebt een zeer intense, indringende manier van liefhebben. Hebt u eenmaal uw oog op iemand laten vallen dan geeft u niet op, tot u krijgt wat u wilt.

Niet het minste geringste, maar het opperste genot is de sleutel voor uw plezier in de liefde.

Wat uw aanpak ook is, u geniet optimaal als seksualiteit een machtsspel wordt, een onbeheersbare golf waarin u beiden opgaat. Dat is ideaal voor de seksuele ervaringen, maar in het dagelijks leven moet u opletten dat de macht wel weer gelijk verdeeld is en de gelijkwaardigheid tussen u beiden niet verloren gaat.

naar boven

Venus in het Vierde Huis

Zoek een geliefde met wie u uitermate innig kunt samenzijn, iemand aan wie u uw meest intieme geheimen kunt toevertrouwen.

U hebt behoefte aan een ontspannen geliefde bij wie u zich thuis voelt, waar u ook bent. Hoe beter u uw partner leert kennen, hoe meer vertrouwen u voelt.

Zo effectief mogelijk warmte en genegenheid overbrengen is voor u het belangrijkste en seksueel vuurwerk is daarin niet altijd even bruikbaar.

Adverteren
naar boven

Mars in Tweelingen

U bent vrij leergierig en handig en u hebt de delicate kunst van het liefdesspel dan ook snel onder de knie. U zet ideeën met gemak om in daden, dus u kunt heel vaardig worden zonder veel fysieke ervaring, zolang u maar een heleboel kennis tot uw beschikking hebt.

U moet natuurlijk niet overdrijven en in één nacht te veel verschillende technieken proberen in te zetten. Van de andere kant gaat het u enorm vervelen als de fysieke expressie voorspelbaar is. Uw geliefde moet bereid zijn om te experimenteren of op z'n minst mee te gaan in wat u maar verzint, in naam van de afwisseling.

naar boven

Mars in het Elfde Huis

U steekt heel veel energie in elke intieme, persoonlijke relatie, ook als die niet seksueel is, want u hecht veel waarde aam loyaliteit en vriendschap, van uzelf en van anderen.

U geeft daarom de voorkeur aan langdurige verhoudingen die de tijd krijgen om tot bloei te komen, in plaats van nieuwe, minder solide verbintenissen.

In het leven van alledag wordt u aangetrokken door partners met een goede reputatie, want u verlangt naar onberispelijkheid in een relatie. Onthoud vooral dat het gaat om inhoudelijke kwaliteiten, dan zal deze aanpak voortdurend vruchten afwerpen. Maar als u zich enkel en alleen concentreert op uiterlijke kwaliteiten, eindigt u als een sociale meeloper die trends najaagt.

In het liefdesspel streeft u naar perfectionisme en doet u alle moeite om er een gracieuze, esthetisch verantwoorde ervaring van te maken, die zowel inhoud als vorm heeft.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Louis Lumière [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 5 oktober 1864 kloktijd: 1:00
in Besançon, FR U.T: 00:35:52
6e02, 47n15 sterrentijd: 01:55:47

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Weegschaal 12°01'20 in huis 3 direct
Maan Schorpioen 27°59'57 in huis 4 direct
Mercurius Maagd 25°27'59 in huis 2 direct
Venus Schorpioen 3°06'14 in huis 4 direct
Mars Tweelingen 16°24'14 in huis 11 direct
Jupiter Schorpioen 26°28'39 in huis 4 direct
Saturnus Weegschaal 19°55'05 in huis 3 direct
Uranus Tweelingen 29°29'04 in huis 11 stationair (R)
Neptunus Ram 6°47'06 in huis 9 retrograde
Pluto Stier 12°49'37 in huis 10 retrograde
Maanskn.(t) Schorpioen 9°26'42 in huis 4 direct

Huis posities (Placidus)
Ascendant Leeuw 14°58'57
2de huis Maagd 4°20'30
3de huis Maagd 29°00'17
Imum Coeli Schorpioen 1°05'01
5de huis Boogschutter 9°12'16
6de huis Steenbok 15°26'05
Descendant Waterman 14°58'57
8ste huis Vissen 4°20'30
9de huis Vissen 29°00'17
Medium Coeli Stier 1°05'01
11de huis Tweelingen 9°12'16
12de huis Kreeft 15°26'05

Majeure aspecten
Zon Driehoek Mars 4°23
Zon Conjunct Saturnus 7°54
Zon Oppositie Neptunus 5°14
Zon Inconjunct Pluto 0°48
Zon Sextiel Ascendant 2°58
Maan Sextiel Mercurius 2°32
Maan Conjunct Jupiter 1°31
Maan Inconjunct Uranus 1°29
Mercurius Sextiel Jupiter 1°01
Mercurius Vierkant Uranus 4°01
Venus Driehoek Uranus 3°37
Mars Driehoek Saturnus 3°31
Mars Sextiel Ascendant 1°25
Saturnus Sextiel Ascendant 4°56
Pluto Vierkant Ascendant 2°09
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst