•    
  Planetpositioner
  21-Jan-2018, 09:56 UT/GMT
  Sol118'20"19s52
  Måne1914'40"7s00
  Merkur1424'38"23s25
  Venus412' 5"20s18
  Mars2650'33"18s43
  Jupiter200'20"16s41
  Saturn342'51"22s30
  Uranus2443'24"9n03
  Neptun1226'24"7s44
  Pluto1928'19"21s36
  Sand Månek.1456'33"16n21
  Chiron2518' 6"1n24
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Madeleine Wehle [Adb], født 6 Januar 1968
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Madeleines fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører hende. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Madeleine med at hjælpe hende til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for hende.

[..] Ligesom andre børn behøver Madeleine også tid og plads til sig selv, men hun har svært ved at bede om det på grund af sin dybe frygt for at blive afvist og ladt alene. Fordi andres følelser betyder så meget for hende, er hun tilbøjelig til at tilsidesætte sine egne ønsker

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Madeleines indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Hvis der findes skjulte konflikter eller fjendtlighed imellem familiemedlemmer, vil hun mærke det og lide under det. Men efterhånden som hun vokser op, vil hun lidt efter lidt blive i stand til at forstå, hvad disse følelser udspringer af, og hendes umiddelbare respons vil [...]

[..] Hun rummer således både kreative ressourcer og en meget dyb evne for indføling i andre, og denne kombination af egenskaber frembringer et barn med en sjælden evne til at give udtryk for sig selv på en måde, der berører andre mennesker dybt. Men Madeleine vil sandsynligvis [...]

Skjulte træk

[..] I sådannne perioder kan hun blive yderst irritabel, aggressiv og ufølsom med en stærk trang til at sabotere de velordnede rutiner i omgivelserne. Disse anfald af oprørskhed er tilbøjelige til at skabe efterdønninger af angst, og Madeleine vil være usædvanlig sårbar og have [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Hun kan derfor sommetider virke fraværende og uopmærksom og endog svingende over for andre ­ ikke på grund af ufølsomhed, men fordi hun finder et uinspirerende samvær kvælende. Frem for alt er følelsesmæssig samhørighed af afgørende betydning for Madeleines velbefindende, [...]

[..] Jo større ærlighed, der er mellem mor og datter, og jo bedre moderen er i stand til at udtrykke det, hun virkelig føler ­ også når det drejer sig om følelser, der er meget intense og måske ikke er almindeligt accepterede ­ jo bedre vil Madeleine blive i stand til at have [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt