•    
  Planetpositioner
  25-Mar-2018, 05:30 UT/GMT
  Sol431' 3"1n48
  Måne128'14"20n12
  Merkur1635'35"r9n41
  Venus2237'35"8n07
  Mars416'43"23s33
  Jupiter2249'15"r17s16
  Saturn841' 1"22s16
  Uranus276'58"9n57
  Neptun1442'18"6s52
  Pluto215'15"21s27
  Sand Månek.1341'41"16n43
  Chiron2840'26"2n37
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Marts 2018
for Madeleine Wehle [Adb], født 6 Januar 1968
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Lidt dramatik plejer ikke at gøre dig urolig, men måske vil du ikke altid nyde de følelsesmæssige udfordringer, som nogle af dine oplevelser i løbet af det kommende år med stor sandsynlighed fører med sig. Det skyldes ikke, at perioden er negativ, men snarere, at følelsesmæssig udveksling ikke lige er det område, hvor du føler dig mest hjemme. Meget af tiden vil din energi sandsynligvis fokusere på dine nære relationer og på hjemlige og familiære forhold, og det kan til tider føles, som om dine [...]

Klar til handling

prog. Måne sekstil prog. Mars: Slutningen af august 2018 indtil slutningen af oktober 2018

[..] Selvom du sandsynligvis vil komme til at nyde denne tid, også selvom du ikke bevidst gør noget for det, vil du kunne opnå endnu mere ved at formulere nogle aktuelle mål, som du kan rette energien mod. Du vil sikkert føle stor selvtillid og være i stand til at hævde [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] De kommende tolv måneder kan give dig mange muligheder for at presse på for at komme videre på det verdslige plan, og du ejer den nødvendige styrke og beslutsomhed til at gribe mulighederne og yde det nødvendige stykke arbejde. Fokus ligger først og fremmest [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Tryghedsbehovet bliver udfordret

Uranus kvadrat prog. Måne: Slutningen af oktober 2017 indtil begyndelsen af august 2018

Dette kan vise sig at blive en periode fuld af splittelse og brud i din personlige tilværelse. Der opstår en konflikt mellem behovet for tryghed og ønsket om forandring og frihed; og det er sandsynligt, at mens du er meget bevidst om førstnævnte, så dukker [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

Ungdommeligt oprør

Jupiter kvadrat Mars: Midten af oktober 2018 indtil begyndelsen af november 2018

[..] Denne periode kan vise sig særligt gunstig, hvis du tidligere har haft problemer med at hævde din individualitet på en positiv og tillidsfuld måde. Du føler dig muligvis temmelig speciel og ønsker, at andre skal anerkende dette; og du er sikkert ikke i humør til [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Et forvandlet livssyn

Pluto konjunktion Merkur: Slutningen af januar 2017 indtil midten af december 2019

[..] En stærk trang til at bruge dit organisationstalent og dine kommunikationsevner til at styrke dine materielle resurser kan lige nu gribe dig på en kraftig måde, og du kan føle dig knyttet til en ny vej, som berører dit hjerte og samtidig stimulerer din forstand. De færdigheder, [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

At forsone sig med smerten

Jupiter trigon Chiron: Midten af februar 2018 indtil slutningen af oktober 2018

[..] Det er også en periode, hvor du kan foretage en dybere udforskning af dit eget trossystem og din livsfilosofi med et særdeles gavnligt resultat. Fordi du kan rumme og sætte dig ud over al den nedrighed, du måtte møde i verden, er du i stand til at forbinde [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

Værdien af fornægtelse

Chiron kvadrat prog. Ascendant: Slutningen af april 2016 indtil midten af januar 2020

[..] Selvom din færd i øjeblik nok bliver noget ujævn, så er der ikke egentlig tale om en negativ tid. Du bliver opfordret til at overveje, hvor ægte du fremtræder over for andre, og i hvor høj grad du er i stand til at videregive, hvad du virkelig tænker, føler og [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt