•    
  Planetpositioner
  22-Feb-2018, 23:38 UT/GMT
  Sol417'52"9s56
  Måne2942'59"15n07
  Merkur853'11"9s43
  Venus151'52"7s13
  Mars1640'19"22s24
  Jupiter2254'32"17s22
  Saturn651'11"22s23
  Uranus2539'56"9n25
  Neptun1334'11"7s18
  Pluto2028' 4"21s30
  Sand Månek.1447'32"r16n24
  Chiron2653'54"1n57
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Rick, født 4 April 1966
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Ricks fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Rick med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Det vil helt sikkert have en god indflydelse på hans fremskridt i skolen, hvis han kan være iblandt skolekammerater, der kan lide ham, og ligeledes hvis han kan få en god emotionel kontakt med en eller to af lærerne, for hans behov for at høre til og føle sig accepteret

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Ricks indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Enhver ydre påvirkning er i stand til at vække hans fantasi. Den skygge, som stolen i værelset kaster om natten, bliver til en sammenkrøben varulv, den smukke pige, der bor ved siden af, er i virkeligheden en landflygtig prinsesse, som er adopteret af de almindelige naboer, [...]

[..] Rick har en medfødt sans for teater, og han kan slet ikke udholde at kede sig. Han vil derfor kunne finde på at fremkalde kriser, der giver den følelse af drama, han søger, men som samtidig kan være yderst udmattende for trætte og stressede forældre. Alt i hans verden må [...]

Skjulte træk

[..] Derfor vil han kunne lide af mareridt og en hemmelig angst, der er langt værre end hans søskendes og kammeraters, skønt han, efterhånden som han bliver større, vil gøre alt, hvad han kan, for at undertrykke det for at bevare sit mytiske selvbillede. Alligevel vil Rick også [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Han vil altid føle sig glad og tryg sammen med mennesker, der deler hans længsel efter harmoni og behov for at opleve en verden, hvor mennesker behandler hinanden ordentligt. Opmærksomhed og interesse betyder meget for ham ­ han har behov for at blive lyttet til, ikke bare [...]

[..] Hvis Ricks far imidlertid sidder fast i nogle hjemlige eller arbejdsmæssige problemer, der får ham til at føle sig magtesløs og vred, er det måske ikke let for ham at udtrykke initiativ og beslutsomhed direkte. Vredesudbrud eller indestængt krænkelse kan i så fald være det [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt